Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luganoguz

Beyler birşey sorcam yeni oyuna başlarken witcher 2 nin savelerini seçerek başlıyoduk daha önce, şimdi başlarken witcher 2 deki seçimleri tekrar yapma diye birşey soruyor bu aynı şey mi yoksa farklımı ?

Aynı , orjinali simulate witcher 2 save gibi bir şey olması lazım.Evet seçeneğini seçerseniz geçmişteki seçimlerinizi seçme şansınız oluyordu diğer oyunları oynamadan sanırım. Hayırı seçerseniz eski oyunlardan kendi yaptığı seçimler karşınıza çıkıyor. ( yeni oyuncular için )
  • Çıkmış hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravewalker

quote:

Orijinalden alıntı: ajapai

quote:

quote:

arkadaşlar bu sistemle witcher 3 oynayabilirmiyim

GeForce 840m 2gb ekran kartı
    i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz turbo 3.3 ghz
    12 gb dd3 ram

CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK

Aynı karta sahibim , HAYIR.

teşekkürler üstad dünyam başıma yıkıldı :)

Benimde ama yapabilecek bir şey yok.1024x768 gibi çooook eski bir çözünürlük ve bütün ayarlar lowest/off olduğu halde verdiği fps 20-28 arası.Ya kart çok berbat ya oyun yeterli derecede optimize edilmemiş , bilemiyorum.

şu linkle bir tıklarsanız üstad adamlar gt840 low ayarlarda gayet akıcı takılıyolar sanki cevabınızı bekliyorum

Balázs Reitmannyoutube
    The Witcher 3: Wild Hunt GeForce 840m Gameplay | Low | Med | High | Ultra |
    https://www.youtube.com/watch?v=jYFrGbdahAg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 27 Mart 2016; 14:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Hocam her ne kadar gerçek bilmiyorum ama youtube a yaz gt840 ile oynayanlar var

teşekkürler videoyu bulup inceledim gayet low ayarlarda akıcı oynuyor herifler sanırım deniyecem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu sistemle witcher 3 oynayabilirmiyim

GeForce 840m 2gb ekran kartı
    i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz turbo 3.3 ghz
    12 gb dd3 ram

CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK

Aynı karta sahibim , HAYIR.

teşekkürler üstad dünyam başıma yıkıldı :)

Benimde ama yapabilecek bir şey yok.1024x768 gibi çooook eski bir çözünürlük ve bütün ayarlar lowest/off olduğu halde verdiği fps 20-28 arası.Ya kart çok berbat ya oyun yeterli derecede optimize edilmemiş , bilemiyorum.

şu linkle bir tıklarsanız üstad adamlar gt840 low ayarlarda gayet akıcı takılıyolar sanki cevabınızı bekliyorum

Videolar aldatıcı , White Orchard'da akıcı hissedersiniz ancak 2.haritaya geçtiğinizde pişman olursunuz kendim denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

quote:

Beyler birşey sorcam yeni oyuna başlarken witcher 2 nin savelerini seçerek başlıyoduk daha önce, şimdi başlarken witcher 2 deki seçimleri tekrar yapma diye birşey soruyor bu aynı şey mi yoksa farklımı ?

Aynı , orjinali simulate witcher 2 save gibi bir şey olması lazım.Evet seçeneğini seçerseniz geçmişteki seçimlerinizi seçme şansınız oluyordu diğer oyunları oynamadan sanırım. Hayırı seçerseniz eski oyunlardan kendi yaptığı seçimler karşınıza çıkıyor. ( yeni oyuncular için )

Alıntıları Göster
    Tebrik etme fırsatı da bulduk, tebrik ederim ellerinize sağlık. Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin.

Yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum; oyun ara videolarında altyazı gayet güzel işliyor fakat ilginç bir şekilde ses yok, sadece arka fonda çalan enstrumantal müzik var. Normali bu şekilde mi yoksa bir sorun mu var gerçekten de?

GOG'dan oynuyorum, sürümüm 1.12.1, teşekkürler :)

• Sağolasın :)
    Peki bu 2. oyunda seçtiklerimizi nasıl tekrar seçtiriyor oyunun içinemi yedirilmiş yine ?
  • Bf42'yi 640x480 de 30 fps almış adamım :D 1024x768 2 fps :D

• anladım hiç umutlanmiyim boşa o zaman teşekkürler tekrar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iar

Hocam her ne kadar gerçek bilmiyorum ama youtube a yaz gt840 ile oynayanlar var

teşekkürler videoyu bulup inceledim gayet low ayarlarda akıcı oynuyor herifler sanırım deniyecem

Alıntıları Göster
    Cmd programının yapımcısı geldi Şimdi çoğunuzda olan konum hatası, şimdiki çıkacak olan yeni versiyonda düzeltildi(ğine inanıyorum). Her pc ayrı bir dünya, bu tarz hataların olması ne yazık ki pek öngürülemiyor, öngörmek de sağlam bir tecrübe işi. Program gblik dosyaları düzenlediğinden süreç biraz meşekkatli. Elimizden geldiğince hatalarınıza bakıp, düzeltmeye çalışıyoruz T_Ice dostumla. Şimdilik Cmd hatalarını yukarıda bahsedildiği üzere yeni sürüm gelene dek tutun. Yeni yamada gene hatalar varsa bizlere ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Oyunu ve ara sahneleri türkçe yapan dosyaları upload eden biri olursa yamayı manuel kurar hata alanlar hem güzel olur cmd yüzünden ara sahneler ingilizce :(

Sana özel mesaj atmştım dostum bu konu hakkında, bi kontrol erdersen sevinirim
  • quote:

Sağolasın :)
    Peki bu 2. oyunda seçtiklerimizi nasıl tekrar seçtiriyor oyunun içinemi yedirilmiş yine ?

Oyunun en başlarında boğazına ustura dayayıp sorguya çekiyorlar sıra sıra 6 soru 6 seçim şeklinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

@erton44,
    @şahin,

HoS ilerleyen bir zamanda çıkacak, 15 gün - 1 ay gibi bi süre içerisinde çıkartmayı düşünüyoruz, testlerine devam ediyoruz onların henüz

Hocam ben olayı yanlış anlamışım buna istinaden cevap da karışmış. Hos anladığım kadarıyla the witcher 3 ile ilgili. Ben hearth stone oyunu için çeviri yapmayı düşünüyormusunuz anlamında sormuştum.Ana sayfada hearth of stone görünce aklım hearth stone oyununa kaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

@erton44,
    @şahin,

HoS ilerleyen bir zamanda çıkacak, 15 gün - 1 ay gibi bi süre içerisinde çıkartmayı düşünüyoruz, testlerine devam ediyoruz onların henüz

Hocam ben olayı yanlış anlamışım buna istinaden cevap da karışmış. Hos anladığım kadarıyla the witcher 3 ile ilgili. Ben hearth stone oyunu için çeviri yapmayı düşünüyormusunuz anlamında sormuştum.Ana sayfada hearth of stone görünce aklım hearth stone oyununa kaydı.

Evet dostum hatlar karışmış hearth stone oyununu ben oynamadım bile ona yönelik bi çalışma yok ek paketin adı hearts of stone olunca karıştı demek ki

• Bu kaer morhen bölümü gelmedenmi yoksa daha sonrasımı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Yama güzel olmuş teşekkürler
  • quote:

Bu kaer morhen bölümü gelmedenmi yoksa daha sonrasımı hocam.

White Orchard'daki ana görev biter bitmez dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

FLT sürümü için deneyen yok mu hiç ?

FLT surumunde çalışıyor.

• Daha sonra o zaman tamam teşekkürler.
    Çok sordum kusura bakmayın ama cidden bu işi ciddiye aldığım için, 2deki savelerimle oynamak istiyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

Bu kaer morhen bölümü gelmedenmi yoksa daha sonrasımı hocam.

White Orchard'daki ana görev biter bitmez dostum

Alıntıları Göster
    Güncelleme ile sıkıntı kalmadı arkadaşlar mükemmel bir yama oldu. Ellerine sağlık arkadaşların birazdan verirler.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.