Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

Konsol sahibiyim ve çok pis kıskandım! Yapanların ellerine emeğine sağlık, oynayanlara da iyi eğlenceler diliyorum. Hayatınızda ilk 3'e girecek bir oyunu Türkçe oynuyorsunuz, ne mutlu size... Türkçe dilde New Game + yapmak için neler vermezdim.
    beyler 1.04 patchimdeyim 1.10 indiriyorumda şuan, böyle başladım, 1.10 indirince save li oyunumda bir sorun olmaz sanırım dimi? kesin bir bilgisi olan varmi acaba.
  • sizde de böyle mi görünüyor?

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 27 Mart 2016; 13:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Arkadaşlar yama kaldırabiliyor muyuz ? Bir şeyi denemek için soruyorum. Ara videolar türkçe olarak kaldı. oraları falan kaldırabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 27 Mart 2016; 13:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanay54

İnanılmaz güzel olmuş elinize emeğşnize sağlık. Tüm övgüleri sonuna kadar hakediyorsunuz.
    Oyun dünyasına çok büyük bi katkı sağladınız. Ellerineze sağlık ne kadar teşekkür etsek az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

sizde de böyle mi görünüyor?

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]
    arkadaşlar bu sistemle witcher 3 oynayabilirmiyim

GeForce 840m 2gb ekran kartı
    i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz turbo 3.3 ghz
    12 gb dd3 ram

CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar yama kaldırabiliyor muyuz ? Bir şeyi denemek için soruyorum. Ara videolar türkçe olarak kaldı. oraları falan kaldırabiliyor muyuz ?

Alıntıları Göster
    Dosya bütünlüğünü doğrulamak dışında yamayı kaldırabileceğim bir yöntem varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AidenPearce -- 27 Mart 2016; 13:36:04 >
  • Her ihtimale karşı save yedeği al. İleriye dönüklülük var ama geriye dönüklülük yok diye biliyorum. Sorun olcağını sanmam. Ama yinede yedeğini al sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

ben withcer 3'ü steam den aldım malesef cmd sorunu var büyük ihtimalle oyun farklı diskte olduğu için değiştirmek istedği dosyayı bulamıyor ondan kaynaklanıyor. oyunu c sürücüsünde olupta sorun yaşayan yok galiba
    CMD konumu yazın ekranında kalıyor. Windows 10 Steam Versiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajapai

arkadaşlar bu sistemle witcher 3 oynayabilirmiyim

GeForce 840m 2gb ekran kartı
    i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz turbo 3.3 ghz
    12 gb dd3 ram

CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK

Oynarsın.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Benimde steam Windows10 aynı yerde kaldı yazdım dizinin yerini hatalı dedi. Sonrasında oyun acilmadı. Umarım yedeklemıssindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahriik kullanıcısına yanıt
    Bende ayni yerde kaldim ama oyunum acildi ve sadece ara videolar ingilizce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize saglik gercekten bu kadar büyük bir evreni çevirmek çok zordır. İlerleyen zamanlarda inşallah konsollara da gelir türkçe yamasıda bizde doya doya oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Gece tool'u yazan arkadaşla görüştük, bu cmd sıkıntısıyla ilgili benim pc'de birkaç deneme yaptık ve olumlu sonuç aldık. C# ile hazırlanmış ve bir parametre dikkatten kaçmış olduğu için şimdilik sadece C'de çalışıyor. Mevcut haliyle sorunun tek çözümü oyunu C'ye taşımak, ama dediğim gibi kusur giderildi. Sanırım kısa bir süre içinde proje sorumluları bir güncelleme yayımlarlar. Sabırlı olun arkadaşlar...

oyunum D de kurulu kurarken hiç bi sıkıntı yaşamadım... bu sıkıntı yaşayan arkadaşların sorunu bence başka... mod vs yüklü olmasın onların oyununda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Öncelikle; v1.12 olmadan yamayı kuranlar, şu hatayla karşılaştık, burası bilmem ne gibi şeyler yazmayın. Yamanın kurulmuş olması, v1.12 gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

İkinci olarak; yamayı kuramayan arkadaşlar adına üzüldüm, saatlerce bekleyip bu sonu almak kötü. biz de sabah güneşin doğuşundan beridir setupla uğraştık ama, demek gene bir yerinde hatası kalmış. düzeltiriz en kısa zamanda. Başım beynim dağıldı iyice benim, vizeler de geliyor :( biraz anlayış gösterin, elbet çözümünü bulacağız.

ben de uyuyayım. iyi günler.
    Yama için tekrardan herkese teşekkürler.Büyük bir emek gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Gece tool'u yazan arkadaşla görüştük, bu cmd sıkıntısıyla ilgili benim pc'de birkaç deneme yaptık ve olumlu sonuç aldık. C# ile hazırlanmış ve bir parametre dikkatten kaçmış olduğu için şimdilik sadece C'de çalışıyor. Mevcut haliyle sorunun tek çözümü oyunu C'ye taşımak, ama dediğim gibi kusur giderildi. Sanırım kısa bir süre içinde proje sorumluları bir güncelleme yayımlarlar. Sabırlı olun arkadaşlar...

oyunum D de kurulu kurarken hiç bi sıkıntı yaşamadım... bu sıkıntı yaşayan arkadaşların sorunu bence başka... mod vs yüklü olmasın onların oyununda ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yalnız benim bir sıkıntım var. Oyunu steamdan aldım. yama yüklü ve çalışıyor. Fakat HEART OF STONE türkçe değil hala ingilizce. onun için nasıl yardımcı olabilirsiniz?? NE YAPMAM GEREK?

• Hearth stone ceviriniz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Hearth stone ceviriniz varmi?
    @erton44,
    @şahin,

HoS ilerleyen bir zamanda çıkacak, 15 gün - 1 ay gibi bi süre içerisinde çıkartmayı düşünüyoruz, testlerine devam ediyoruz onların henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

@erton44,
    @şahin,

HoS ilerleyen bir zamanda çıkacak, 15 gün - 1 ay gibi bi süre içerisinde çıkartmayı düşünüyoruz, testlerine devam ediyoruz onların henüz

Alıntıları Göster
    dunden beri oynuyorum muhteşem bir yama olmuş ellerinize saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Elinize saglik gercekten bu kadar büyük bir evreni çevirmek çok zordır. İlerleyen zamanlarda inşallah konsollara da gelir türkçe yamasıda bizde doya doya oynarız.
    Allah Razı Olsun Elleriniz Dert Görmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlbey58

Allah Razı Olsun Elleriniz Dert Görmesin :)

Alıntıları Göster
    an itibariyle 9.5 GB updatesini gördüm bi yandan mutluyum 28gb indirmekten kurtuldum tekrar gog üzerinden importladım diye bi yandanda bu 9.5 gb inene kadar napıcam diye düşünüyorum Allah kolaylık versin bana
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.