Bildirim
The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (181. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
Elinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Gayet güzel bir çeviri olmuş emeğinize sağlık -
arkadaşlar bende cmd ekranında konumu belirt yazıyor belirtiyorum olmuyor -
deneyenlerin yorumlarını bekliyoruz arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatalı yol. Yeniden yazın.
D:\Steam\steamapps\common\The Witcher 3
cmd de bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz 1 yıldır bu yamayı bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: extazi121
Hatalı yol. Yeniden yazın.
D:\Steam\steamapps\common\The Witcher 3
cmd de bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz 1 yıldır bu yamayı bekliyorum
Bu hatayı bizde aldık dünden beri ve toolun güncel halini beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok arkadaşlar uğraşıyor düzeltmek için. Yine Türkçe oynayabilirsin lakin ara videolar ingilizce kalıyor CMD hatası yüzünden. -
Oyunu güncellemelere nasıl kapatacağız? Çevrimdışı modda açmıyor, şuanda da oyunu güncelliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 27 Mart 2016; 11:01:35 > -
Ne zamana çıkar peki dediğiniz şey çok zaman alır mı? -
Cmd Konum bildir sorunu ne zaman düzelir ? -
T_Ice'ın yukarıda ki yazısına göre bugün içerisinde çözüme kavuşur, en azından öyle umuyorum. -
ALLAH RAZI OLSUN BEYLER! 1 yıllık sabır sona erdi ellerinize sağlık -
Helal olsun memleketten döner dönmez deneyecegim.
Ellerinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar ciddi ciddi 1 yıldan daha az sürede koca witcher 3ü türkçe yaptılar helal olsun ne diyim -
Ben kurmaya çalışırken hatalı dizin dedi sonra dediğiniz dosyaları sildim. Şu an kayıp uygulama dosyası diyor ve steamde açılmıyor -
Yama bende sorunsuz çalıştı.Emeği geçen herkesin eline sağlık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kahriik
Ben kurmaya çalışırken hatalı dizin dedi sonra dediğiniz dosyaları sildim. Şu an kayıp uygulama dosyası diyor ve steamde açılmıyor
Dostum denilen dosyaları eğer .ORJINAL olarak yanında dosya bulunuyorsa silmeliydiniz, yani asıl dosyayı sildikten sonra ORJINAL i kullanarak yerine getirebilmeniz gerekiyor -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
Sonunda çıktı gönlümün efendisi sahneye. -
Arkadaşlar ellerinize sağlık . Çevirisini beklediğim üc beş oyundan birisiydi büyük iş . Emeğinize sağlık .
Karşılık bulması adına bağış platformlarından hesap açmanızı , Tw3 yapımcısına ulaşmanızada tavsiye ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X