Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: nedved55

tekrar soruyorum, 1.10 ve 1.12 den önceki yamaları kurmak gerekiyor mu

ayrıca dlc leri kurarken hangi sırayı takip etmemiz gerekiyor

1.01, 1.10, 1.11 ve 1.12 yi kurmanız yeterli olacaktır

peki dlc dosyaları bu patchlerin içindemi, ayrıyetten indirip kurmak gerekir mi DLC
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

yükledim yamayı ara videolar ingilizce diye sildim cd den tekrar kuruyorum inşallah düzgün çalışır emeğinize sağlık seviliyosunuz abillerim :)

kardeş cmd nin kendi kendisini kapatmasını beklemen gerekir. yapmadıysan diye söylüyorum.

hocam maalesef oyunu ben şubat başlarında aldığım için kutulu eğer onun üstüne update falan geldiyse gog görmedi oyunu maalesef belki ondandır diye cmd kapanmadan dayanamayıp kapattım cmd yi şimdi kurduğunda gerekirse 1 saatte olsa beklicem
  • quote:

quote:

quote:

peki dlc dosyaları bu patchlerin içindemi, ayrıyetten indirip kurmak gerekir mi DLC

DLC'lerin bi etkisi yok sana kalmış tamamen :)
  • ben kurduktan sonra cmd ekranı geliyor fakat videodaki cmd'deki işlemler olmadan yama kurulu bitiyor oyun güncel gog sürüm D'ye kurdum çözen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ara sahneler tükçe olmuyor oyun açılıyor Türkçe olarak
  • Geldi sonunda oyunun hikayi anlayarak oynayayım artık köşede duruyor bayadır oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saattir oyundayım sanırım zaman nasıl geçti anlamadım. Oyun mükemmel çevrilmiş ben hayran kaldım elinize sağlık :)
  • Emeği geçen herkese teşekkürler konsolların en kötü tarafı bu yamadan daha doğrusu çıkan hiç bir yamadan yararlanamıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DLC'lerin bi etkisi yok sana kalmış tamamen :)

teşekkür edeerim

• Öncelikle; v1.12 olmadan yamayı kuranlar, şu hatayla karşılaştık, burası bilmem ne gibi şeyler yazmayın. Yamanın kurulmuş olması, v1.12 gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

İkinci olarak; yamayı kuramayan arkadaşlar adına üzüldüm, saatlerce bekleyip bu sonu almak kötü. biz de sabah güneşin doğuşundan beridir setupla uğraştık ama, demek gene bir yerinde hatası kalmış. düzeltiriz en kısa zamanda. Başım beynim dağıldı iyice benim, vizeler de geliyor :( biraz anlayış gösterin, elbet çözümünü bulacağız.

ben de uyuyayım. iyi günler.

• Disk yerleştir diye bir hata alıyorum bunun çözümü ne

• Allah sizden razı olsun yüzyılın projesini yaptınız arkadaşlar
  • şimdi kurdum ve tamamen türkçe oldu daha ilk sinematikte yazıları okuyunca duygulandım emeğinizin hakkı cidden ödenmez çok saolun dostlar ne desem az kalır
  • bu arada bazı türkçe karakterler değişik biçimde gözüküyor ( orjinal olmasına rağmen v1.6 maalesef ) bu genel birşeymi yoksa benim güncel sürümüm düşük olduğundanmı acaba
  • checkeacht C kullanıcısına yanıt
    Hangi karakter mesela? Menülerdeki büyük i harfleri fazla inceyse o normal. Başka farklı bir şey olmaması lazım diye biliyorum.
  • Şimdi kurdum ve sorunsuz çalıştı.1 yıldan bir kısa bir süre içerisinde (skyrim bile 2 buçuk yılda çevrilmişti yanlış hatırlamıyorsam) böylesine muazzam bir oyunu (800 bin kelime,yüzlerce açıklama,karakter entrysi vs. :D ) çevirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık.Böyle bir projeyi yapmak her baba yiğidin harcı değil.Projeye çamur atmaya çalışanları ve son günlerde tatsız bi olay çıkarıp ekşi sözlükte size ve diğer insanlara rahatsızlık verenleri kınıyorum!!!Oyunu 4 kez bitirmiş olmama rağmen (Evet 4! Gwentiyle,kontratlarıyla,yan görevleriyle hem de :D ) heyecanlandım.Oyunun ingilizce seviyesi cidden yüksek.İngilizce hazırlık öğrencisiyim ve derste daha önce anlatılmayan bi şey gördüğümüzde aa bunu witcherdan öğrenmiştim diyorum,o derece.Bu çeviri ingilizce seviyesi pek iyi olmayan ve bu oyunu oynamak isteyen onlarca insanın son yılların en iyi oyunu olan bu cdpr şaheserini oynamalarını sağlayacak ve bu da beni ayrı mutlu ediyor. Son ekleyeceğim şey de geri bildirimler hakkında olacak.Yama genel olarak iyi ama sizin de bahsettiğiniz gibi eksik ve şu daha iyi olurdu denilebilecek şeyler mutlaka var ve göze de çarpıyor.Bu konuda kendi düşüncelerimi sizle paylaşmaya çalışacağım.Tekrar böyle bir başyapıt yaptığı için CD PROJEKT RED'e ve bu başyapıtı elinizi taşın altına koyup çevirdiğiniz için Türkçe çeviri ekibi ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim.Yolunuz daima açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thloneagle -- 27 Mart 2016; 5:08:31 >

• Genelde ı harflerinde sorun cıktı suan gayet zevk aldim tabi ama v12 yapmak gerekiyosa raziyim tabi tekrar gogdan kurmaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • checkeacht C kullanıcısına yanıt
    Evet güncellerseniz düzelecektir.
  • Oyununuz güncel versiyon ise şuana kadar harf, karakter sorunu mevcut değil. Düşük versiyon kullanıyorsanız bu tarz hataların olabileceği zaten söylendi.
  • arkadaşlar CMD'si kurulamamış biri bana ulaşabilir mi PM'den, ilgili programla ilgili deney yapmamız gerekiyor
  • Arkadaslar neden 1. 6 da oyun turkce olduo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.