Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir hata verdi valla
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 27 Mart 2016; 0:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Dosyalrı doğrulatıp tekrar yükleidm yamayı oyun yine türkçe videolar ingilizce hala. :(
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]
    konumunu belirtmeme rağmen kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiswarofmine -- 27 Mart 2016; 0:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiswarofmine

oyunun klasörünü belirtiyorum cmd hatası alıyorum. klasör adını boşluksuz da denedim çözüm olmadı. menü türkçe görünüyor fakat videolar ingilizce.

Alıntıları Göster
    yamayı kurdum oyun steamdan. hazır halde. elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

GOG 1.12 sürümü var sorunsuz olarak kuruldu, yamada emeği geçen herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bende oyun C de kurulu. Ne denediysem olmadı commondan çıkartıp C sürücesine direk attım adını witcher3, xxx her türlü boşluksuz yolu denedim tekrar dosyaların bütünlüğünü doğruladım tekrar kurdum sürekli aynı sorun hatalı yol yeniden yazın yeniden yazıncada çalışmayı durdurdu hatası... Sanırım bu gün bu oyunu oynamak haram bize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Dosyalrı doğrulatıp tekrar yükleidm yamayı oyun yine türkçe videolar ingilizce hala. :(
    Her şeyi yüklüyor gel gelelim CMD ile otomatik oyunun dosyasını bulmuyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

dizin hatası alanlar tüm dizini tırnak içinde yazmayı denesinler The witcher 3 dizininde boşluklar olduğu için cmd boşluları tanımaz çünkü. Ayrıca yamayı yönetici olarak çalıştır seçneği ile çalıştırın. Sadece bir tahmin...

"D:\Oyunlar\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\" gibi...

Edit: Oyun klasörünün adını da tek kelimelik birşeyle değiştirip oraya ona göre dizin yazabilirsiniz. Mesela The witcher 3 yerine XXX falan. kurulum bitince yeniden eski haline getirin.

C:\....\common\XXX gibi...

Edit2: Neyse yemedi. Dediğim gibi sadece tahmindi. Programcı arkadaş üstesinden gelecektir...

Alıntıları Göster
    Sorunu çözdüm...

- Önce tüm dosyaları steam'den doğruladım.
    - Sonra oyun klasörünü, D'den, C'ye taşıdım.
    - Steam'i yeniden başlattım.
    - Oyunu kendi klasörü içindeki exe'den başlattım.
    - Oyundan çıkıp, Türkçe kurulumu yönetici olarak başlattım ve sorunsuz bir şekilde kuruldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ragnarok44

yamayı kurdum oyun steamdan. hazır halde. elinize sağlık.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sabır sorunun giderilmesini bekleyeceğiz, bence oyun farklı bir disk'te olduğu için dosyayı çalıştıramıyor veya bulamıyor programı yazan arkadaş basit bir işlem ile bunu düzeltebilir. ayrıca bu beta sürümü tabiki sorunlar olması normal

• Artık çok geç :( Neyse ben yükleyene kadar çözüm bulunur elbet. Birkaç dakikalık Türkçe yama zevki bile çok güzeldi elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Arkadaşlar sabır sorunun giderilmesini bekleyeceğiz, bence oyun farklı bir disk'te olduğu için dosyayı çalıştıramıyor veya bulamıyor programı yazan arkadaş basit bir işlem ile bunu düzeltebilir. ayrıca bu beta sürümü tabiki sorunlar olması normal

Alıntıları Göster
    Yamayı sorunsuz yükleyen kişiler keşke upload etse. Witcher 3 - content - content12'in içerisinde ''movies.bundle2-Altyazilar'' ve ''movies.bundle-Altyazilar'' var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbangg -- 27 Mart 2016; 0:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mordemhard

steam'de nereye kurdun dostum yamayı ???
    arkkadaşlar oyunum 1.6 sürümde açıldı neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

Bende v1.11 var ve yama çalıştı. Demek ki 1.11 de sorun olmuyormuş.

Çok çok teşekkürler bu arada.

Bende de 1.11 var ve sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbangg

Yamayı sorunsuz yükleyen kişiler keşke upload etse. Witcher 3 - content - content12'in içerisinde ''movies.bundle2-Altyazilar'' ve ''movies.bundle-Altyazilar'' var.

Alıntıları Göster
    Dosyaları doğrulat dedim 30 gb indiriyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omantielvo

Dosyaları doğrulat dedim 30 gb indiriyo :D

Alıntıları Göster
    cevap veren yokmu beyler 1.6 da oyun türkçe olduysa 1.12 ye ve 16 dlc paketini yüklemem gerek varmı
  • Harika olmuş teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

arkadaşlar programcıya danışacağız, şimdilik sabredelim biraz

Dediğiniz gibi boşlukları sildim olmadı Witcher3 yaptım yine fayda etmedi setup dosyası oyunu farklı klasörde kurulu olunca cmd yi yüklemeyip es geçiyor anlaşılan. Sorun C'de değil D'de kurulu olması oyunun.

benim oyun d de kurulu.hatta steam klasörüm oldugu gibi d de.
  • Omantielvo kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de öyle yaptım, şuan madem 30GB tamamen silip tekrar yükleyeyim dedim. Arkadaşları uyaralım bari, dosyaları doğrulat demeyin
  • xbox da witcher 3 var cok ing. oldugu icon oynayamiyom eger olursa dualardan dua begenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sorunu çözdüm...

- Önce tüm dosyaları steam'den doğruladım.
    - Sonra oyun klasörünü, D'den, C'ye taşıdım.
    - Steam'i yeniden başlattım.
    - Oyunu kendi klasörü içindeki exe'den başlattım.
    - Oyundan çıkıp, Türkçe kurulumu yönetici olarak başlattım ve sorunsuz bir şekilde kuruldu.

Bunları yaptıktan sonra oyunun klasöründeki boşlukları falan sildin mi? Bir de sorunu çözdümden kastın ara videolar falan da türkçe oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.