Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gog sürümünde sorun yok galiba yarın deneriz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizolum

YAMA ACILMIYO YARDIM EDİN
    aynen gog sürümü kullanıyorm. Oyun güncel. Cmd ekranında oyun dizini soruyor ve girsemde kabul etmiyor. oyun menü vs türkçe oldu fakat ara videolar olmadı. Yardımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Steam sürümüne kuruyorum yol bulunamadı hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    yamayı yapan arkadaşlar steam sürümü kurulumunda sorun var çözüm istiyoruz oyun türkçe ama video altyazıları ingilizce buda cmd ekranında witcher 3 yolu gösterin hatasından kaynaklanıyor.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Disable Intro and storybook videos
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/66/?
    BU modu kullanıyor musun sanırım problem bu modda çünkü mod videoları kaldırıyor yamada haliyle o video dosyalarını bulamadığı için yamayı düzgün kuramıyor. Modu kaldırıp dosyaları doğrulatıyorum şu an ki eksik video dosylarını indirsin düzelir diye ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 27 Mart 2016; 0:11:16 >

• quote:

ÇÖZÜM
    Oyunu yeniden steam klasöründeki oyunların bulunduğu common klasörüne atın. Muhtemelen sizde farklı bir steam klasörü tanımlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Söylediğim hataya çözüm bulabildiniz mi Melih bey?
    Aynı sorun bende de var, hiç mod yükledim mi, yüklemedim mi hatırlamıyorum. Şimdi Steam dosyalarını doğruluyorum, ardından yeniden kurulum yapacağım. Büyük ihtimalle düzelir diye düşünüyorum, sadece ara videolarda ve bazı yükleme ekranlarında İngilizce altyazı çıkıyor, oyun içi yine Türkçe.
  • quote:

Tüm çeviri ekibinin eline sağlık çok teşekkür ederiz.Ben gömülüyorum oyuna
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• necrospiritus kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna girip bir bakabilir misin? Aynısı bende de oldu ama oyun şuan Türkçe fakat tereddütteyim oyun tamamen çevrildi mi yoksa tam kurulum olmadı mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Nexus Mods :: The Witcher 3
    Disable Intro and storybook videos
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/66/?
    BU modu kullanıyor musun sanırım problem bu modda çünkü mod videoları kaldırıyor yamada haliyle o video dosyalarını bulamadığı için yamayı düzgün kuramıyor. Modu kaldırıp dosyaları doğrulatıyorum şu an ki eksik video dosylarını indirsin düzelir diye ümit ediyorum.
    O modu kullanmıyorum dostum ben ama yinede olmuyo genel klasorun algilanmasında bi sıkıntı var steam için

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

ÇÖZÜM
    Oyunu yeniden steam klasöründeki oyunların bulunduğu common klasörüne atın. Muhtemelen sizde farklı bir steam klasörü tanımlıdır

Alıntıları Göster
    Ooo kötü oldu farklı diske kurdulan oyunlarda yama çalışmıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 27 Mart 2016; 0:11:23 >
  • quote:

Cmd ekranında hata verdi ama bi baktım yama kurulumuş. Neyse fazla kurcalamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

yamayı yapan arkadaşlar steam sürümü kurulumunda sorun var çözüm istiyoruz oyun türkçe ama video altyazıları ingilizce buda cmd ekranında witcher 3 yolu gösterin hatasından kaynaklanıyor.

Alıntıları Göster
    Ara videolar ingilizce sadece. Eğer o videoları kapsayan dil dosyalarını paylaşırsanız manuel olarak indirip biz kopyala yapıştır yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: altangiray

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Alıntıları Göster
    Büyük emek harcadınız ve karşılıksız yaptınız bunu.. sonsuz teşekkürler emeği geçen herkese.. Allah sizden razı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: altangiray

Alıntıları Göster
    Bir de oyun C'deki steam klasörü yerine, D'deki klasöre yüklü, sanırım bu da bir neden olabilir. Olmadı bir de dosyaları C'ye taşıyıp öyle deneyeceğim.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    yamayı kurduktan sonra tekrardan istediğin klasöre kopyalayabilirsin
    veya taşıyabilirsin
  • quote:

Ara videolar ingilizce sadece. Eğer o videoları kapsayan dil dosyalarını paylaşırsanız manuel olarak indirip biz kopyala yapıştır yapalım.
    arkadaşlar programcıya danışacağız, şimdilik sabredelim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Mart 2016; 0:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Hem uzun hem de agir bir dili olan bu oyunu cevirmek herkesin harci degil.Elinize saglik,sizi baska oyunlarda goruruz insallah.
    Bende v1.11 var ve yama çalıştı. Demek ki 1.11 de sorun olmuyormuş.

Çok çok teşekkürler bu arada.
  • Bunu nasıl yapacağim oyunu silmem gerekebilir. kopyala yapıştır çalışmaz steamde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    herkesın emegine saglık arkdaşlar supersınız umarım Fallout4 yama sındada katkınız bulunur oda bır an önce cıkar
    sızın yamanızdan sonra wıther 3 ek paketıyle bırlıkte satın aldım su anda ınıyor yarın umarım turkce olarak oyuna baslıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

sorun da orada o videoların dil dosyaları yok özel bir program yazıldı enjekte etmek için altyazıları ama o program dizini doğru okuyamıyor boşluklardan dolayı

ŞU AN İÇİN GEÇİCİ ÇÖZÜM

Witcher ın olduğu klasör

The Witcher 3

gibi bir isme sahipse, BOŞLUKları silin

thewitcher3 yapın mesela. ardından tekrar kurmayı deneyin, çalışacaktır

Dediğinizi yaptım hala hatalı yol diyor.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.