Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun Uzun zamandir bekliyordum hic baslamistim gog versiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama maalesef çalışmıyor. D:\Oyunlar\steamapps\common\thewitcher3 yolunu gösteriyorum hala hatalı dizin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaanna

Alıntıları Göster
    dizin hatası alanlar tüm dizini tırnak içinde yazmayı denesinler The witcher 3 dizininde boşluklar olduğu için cmd boşluları tanımaz çünkü. Ayrıca yamayı yönetici olarak çalıştır seçneği ile çalıştırın. Sadece bir tahmin...

"D:\Oyunlar\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\" gibi...

Edit: Oyun klasörünün adını da tek kelimelik birşeyle değiştirip oraya ona göre dizin yazabilirsiniz. Mesela The witcher 3 yerine XXX falan. kurulum bitince yeniden eski haline getirin.

C:\....\common\XXX gibi...

Edit2: Neyse yemedi. Dediğim gibi sadece tahmindi. Programcı arkadaş üstesinden gelecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 27 Mart 2016; 0:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Denedim ama maalesef çalışmıyor. D:\Oyunlar\steamapps\common\thewitcher3 yolunu gösteriyorum hala hatalı dizin diyor.
    Dostlar elleriniz dert görmesin emi! Yamayı kurdum ve hemen bir girip kontrol ettim. Oyun yüklenirken ki ara videolar dahil tamamen Türkçe oldu. Bir süre oynadıktan sonra bir sorun görürsem buradan sizleri bilgilendireceğim.
    Sağolun var olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Denedim ama maalesef çalışmıyor. D:\Oyunlar\steamapps\common\thewitcher3 yolunu gösteriyorum hala hatalı dizin diyor.
    oyunun klasörünü belirtiyorum cmd hatası alıyorum. klasör adını boşluksuz da denedim çözüm olmadı. menü türkçe görünüyor fakat videolar ingilizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

cmd ekranının arkasında "önemli not" diye bir pencere açılıyor. ona "tamam" derseniz kurulum devam eder.
    steam sürümüne sahibim sorunsuzca kurdum türkçe yamayı tekrardan elinize sağlık
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

bastan desene yav :D pc ye yuklemedigi sey kalmadı 2 saattir temizlemkeye calısıyorum
  • wingardiumleviosa W kullanıcısına yanıt
    Dosyalrı doğrulatıp tekrar yükleidm yamayı oyun yine türkçe videolar ingilizce hala. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

arkadaşlar programcıya danışacağız, şimdilik sabredelim biraz

Dediğiniz gibi boşlukları sildim olmadı Witcher3 yaptım yine fayda etmedi setup dosyası oyunu farklı klasörde kurulu olunca cmd yi yüklemeyip es geçiyor anlaşılan. Sorun C'de değil D'de kurulu olması oyunun.
  • malesef olmadı

bence yanlış yerde dosyayı arıyor o yüzden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Dosyalrı doğrulatıp tekrar yükleidm yamayı oyun yine türkçe videolar ingilizce hala. :(
    GOG 1.12 sürümü var sorunsuz olarak kuruldu, yamada emeği geçen herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

dizin hatası alanlar tüm dizini tırnak içinde yazmayı denesinler The witcher 3 dizininde boşluklar olduğu için cmd boşluları tanımaz çünkü. Ayrıca yamayı yönetici olarak çalıştır seçneği ile çalıştırın. Sadece bir tahmin...

"D:\Oyunlar\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\" gibi...

Edit: Oyun klasörünün adını da tek kelimelik birşeyle değiştirip oraya ona göre dizin yazabilirsiniz. Mesela The witcher 3 yerine XXX falan. kurulum bitince yeniden eski haline getirin.

C:\....\common\XXX gibi...

Dediğin gibi yaptım yüklemeye geçti bu hatayı verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Helal olsun Uzun zamandir bekliyordum hic baslamistim gog versiyon.
    3. denememde bu sefer oyun kayıp dosya hatası verdi, dosyaları yaklaşık 30GB'ı tekrar indirmek zorundayım. Hata alan arkadaşlara tavsiyem çözüm bulunana kadar beklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

GOG 1.12 sürümü var sorunsuz olarak kuruldu, yamada emeği geçen herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Cmd ekranında hata alanlar için ilk mesajı güncelledim. En kısa zamanda bu sorunu çözmeye çalışacağız.
  • Teşekkürler
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar CMD hatası ile ilgili ilk sayfaya gereken açıklama eklendi. Hatanın varlığını farkındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizolum

YAMA ACILMIYO YARDIM EDİN
    Emeğinize sağlık .. şimdi oynayabiliriz
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: wingardiumleviosa

3. denememde bu sefer oyun kayıp dosya hatası verdi, dosyaları yaklaşık 30GB'ı tekrar indirmek zorundayım. Hata alan arkadaşlara tavsiyem çözüm bulunana kadar beklesinler.

tekrar indirmenize gerek yok,

content0>bundles>movies.bundle.ORIJINAL
    content4>bundles>movies.bundle.ORIJINAL

buradak dosyaları orjinal haline getirebilirsiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence oyun C: den başka bir sürücüde olduğunda işlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizolum

YAMA ACILMIYO YARDIM EDİN
    Yamayı kurdum bi sorun yok düzgün çalışıyor.
    Çeviri de güzel duruyor şuan için, ne kadar teşekkür etsek az size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 27 Mart 2016; 0:32:17 >

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.