Şimdi Ara

The Witcher 2 yi Skyrim ile kıyaslayanlar!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet the witcher 2 yi forumlardaki tavsiyeler üzerine indirip oynamaya karar verdim. Hatta bazıları Skyrim den daha güzel bir oyun dedi ve şaşırıp hemen o yazıdan sonra oynadım. Açık dünya oyunu anlayışı siz the witcher 2 oyuncuları bu oyunun neresi açık dünya anlamadım. Sanki tek koridor var ve ordan devam ediyorsun. Mekanlar tamamen kısıtlı. Haritada bir çizgi üzerinde yürüyorsun. Oyunu yarıda bıraktım.
    Ve The Wicher 3 ü merak ediyorum 2. oyunda ki gibi bu açık dünya dediğiniz bu yeni çıkan oyunda da tek koridorda ilerler gibi bir hissiyat veriyor mu?

• 3. Oyun tamamem açık dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştıran arkadaşlar açık dünya olarak değilde RPG olarak karşılaştırmış olabilir ki yine yanlış bir durum. Witcher 2 open-world bir oyun değil öyle bir amacı da yok, konsantre alanlarda güzel bir hikaye sunuyor. Witcher 3'ün haritası çok büyük, open-world bir oyun ama yine Skyrim ile karşılaştıracak bir oyun değil. Başta Witcher de Geralt of Rivia'ı oynuyoruz kim olduğunuz belli hikayeniz belli, Skyrim de ise karakter sizsiniz. Skyrim de keşfettikçe ilginç şeyler karşınıza çıkıyor ama Witcher 3 de durum pek öyle değil. Haritayı keşfedeyim derseniz görevler çıkıyor ama soru işaretlerinde ya hayvan yuvaları ya hazine var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 29 Mayıs 2016; 6:39:22 >
  • Witcher hikayesiyle ön plana çıkan bir oyun, her taşın altında ayrıca işlenmiş ilginç hikayeler çıkabiliyor, birbirinin kopyası scriptlerle hazırlanmış değiller, ayrı ayrı özen gösterilmiş. Witcher 3 açık dünya oynanışa ciddi olarak hizmet ediyor, ancak Skyrim kadar özgürlük sunmuyor. Özetle witcher harika hikayesi için oynanır. Tüm seri için geçerli. Zira son oyunu oldukça uzun bir oynanış süresi de sunuyor, yapılacak çok fazla şey var.
  • Yani ben o yazıları okuduktan sonra beklentimi yüksek tutmuştum ama beklediğim gibi olmadı. The witcher 3 açık dünya diyorsanız eğer onuda yükleyip oynamak istiyorum. Skyrim i 1 sene oynadım hiç sıkmadı. Ama herşeyi yaptığım için yapacak bişey kalmadı o yüzden buna benzer oyun arıyorum. Bu arada yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Skyrim Olaganüstü Güzel Bir Oyun Dünyanin En İyisi Lakin Tahtini sallayan Oyun Piyasada Witcher 3 Suan Bütün Rpg'leri Sollamiş Ve Ödülü FAZLASİYLA HAKEDMİŞTİR.
    Cd Project yeni Bir Oyun cıkarsa Herkes Gözünü Kırpmadan Alir , Oyuncuyu düşünen ,parasini Düşünen O kadar Kaliteli firmaki.. Her Oyuncunun Sorununu bile cevaplicak kadar Alakadar ve ilgililer.
    Witcher 2 Güzel Lakin , 3 kadar Geniş dünyasi yok. Şiddetle Oynamani tavsiye ederim.
    mümkünse Oyunu Bitirmeliydin :) Yinede sen bilirsin kolay gele
  • Valla sağolasın kardeşim güzel yazmışsın The Witcher 3 u kesinlikle oynayacağım ama 2. Oyunu bitirme konusunda emin değilim. Yazın için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Witcher 2 bana göre 3 den daha güzel geldi hikaye olarak.Konu sahibine cevap olarak witcher 2 yi sevip bitiremezsen 3 E hiç başlama hikayesi sarmaz

• Hocam sadece hikaye için hızlıca bitirin bence ben hepsini aldım yazın hızlıca 1-2 yi bitirip 3. yü oynamaya başlayacağım...

• Hocam sizin istediğiniz şey "açık dünya" ise Witcher 1 ve 2 size göre değil fakat 3. oyun sizi oldukça tatmin eder.Ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi Witcher serisi hikayesi ve oyunun ilerleyişi/işleyişi olarak hatta silah sistemi ve dövüş sistemi olarak da bambaşka, muazzam bir seri.
  • Açık Dünya olarak Kingdoms Of Amalur Reckoning'e bakılabilir. Beklenti çok yüksek tutulmadan tabii ki.
  • witcher 3 ile 2 arasında dağlar kadar fark var. withcer 3 > skyrim
  • Kıyası bırak en emizi ilk oyundan başla Witcher serisine
    İlk oyun zor ve garip gelebilir ama 2 ve 3'de aradığını bulacaksın
  • Witcher 1 , 2 , 3 kısacası serisini oynadım çok farklı bir tadı var Witcher serisinin bende. Ayrıca Skyrim V oynadım kıyaslamak doğru değil Witcher yapımcıları zaten Skyrim den örnek olarak oyunu geliştirdiklerini ve Skrim den ilham aldıklarını söylediler. İki oyunun tadı da farklı , ayrıca Witcher 2 tam olarak açık dünya oyunu sayılmaz. Witcher serisi ve Skyrim serisi birbirleriyle asla kıyaslanmamalı bence ikisinin verdiği zevk ve oyun anlayışı, sizi oyun içinde sürükleyişi farklıdır.
  • 3. oyun keşke ilk ve 2. oyun gibi olsaydı dedim. Witcher 3'ün haritası çok büyük, haritadaki yan görevlerle uğraştım ve sıkıldım, oysa 1 ve 2. oyun sürükleyici oluyordu. Sen açık alanda at falan koşturmak istiyorsun galiba.
  • Kıyaslamaya gerek yok ikiside güzel oyun RPG seven adam alır ikisinide oynar. Üstünede Wild Hunt çakar oh mis...
    Witcher serisi ile Skyrim farklı oyunlar... Rpg seven arkadaşlar iki oyununda seveceği yönleri bulacaktır...
  • 3ün daha başlarındayım yorumlayabilecek kadar uzun oynamadım ama 2 efsane oyundu be hocam, girip aa bu open world değilmiş deyip çıktıysanız yazık edersiniz oyuna

Her karakterin ayrı bir derinliği, alt metni var, kısıtlı mekanlarda (sadece 3 ana map) geçmesine rağmen mükemmel bir kurgusu var. Belki kurgunun bu kadar iyi olmasının nedeni aynı adlı romanın devamı olarak yapılmasıdır.
    Öyle görev var diye kimsenin üzerinde ünlem çıkmıyor gidip sizin araştırıp bulmanız gerekiyor npcler kararlarınıza göre tepkilerini cevaplarını değiştirebiliyor, tek bir görevi 3-4 farklı şekilde bitirebiliyorsunuz. ben 2deki bu olayı çok sevmiştim roleplay i tam olarak hissettiriyor.
    Oyundaki kararlarınızın etki ettiği çok net hissediliyor, öyle sen ne yaparsan yap nasılsa aynı yere bağlanacak diye bir şey yok. Zaten eski oyunların save ile başlayıp orda aldığınız kararların yeni oyunun gidişatını etkilemesi harika bir şey. Bu yüzden witcher 2 de bir karar alırken 2 kere düşünmeniz gerekiyor çünkü witcher 3de npcler sizi 2. oyunda yaptıklarınıza göre değerlendiriyorlar. Hatta 2. oyunda öldürüp öldürmemek elinizde olan karakterler var eğer öldürürseniz 3. oyunda bu karakterler olmuyor.

Birinci oyunun kontrolleri oynanışı eski olduğu için kullanışlı değil ama, ikinci oyun sırf open-world olmadığı için haksızlık edilemeyecek bir şaheser

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.