Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GateKiller

Eğitim skillerini açamıyordum zaten ama yanlış yerden deniyormuşum C ye basıp değil meditasyon yaparak vermem gerekiyormuş bunu da yeni keşfettim cevapladığın için sağol ;)

Evet, yüksek zorluk seviyelerinde meditasyon sırasında oluyor sadece. Oyunda bir yerlerde yazıyordu bu bilgi aslında başlarda, kaçırmışsındır herhalde.
  • SPOILER SPOILER

Arkadaşlar bizim Geralt'ın sevgilisi olan kıza bir arkadaşımız evlenme teklifi etmiş hangisi o Roche mi?

SPOILER SPOILER

Bu arada metitasyon hangi tuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 26 Nisan 2012; 16:10:24 >
  • Oyun gerçekten guzel.Daha önce bitirmiştim şimdi türkçe olarak bidaha oynuyorum yalnız birkaç sorum var sizdede oluyormu merak ediyorum.

1-Bazen textureler geç yukleniyor neden olduğunu henuz anlayamadım.
    2-Oyunu savelerken 2-3 dafa oyundan attı beni masaustune düştüm nedense
    3-Suanda act 1 deyim 9 level'ım ama toplamda 8 tane puan kullandım.Bu normal mi?9 level iken 9 tane puanımın olması gerekmiyormu?

Bu arada oyunu steamden almıştım merak ettim bunlar başınıza geldimi?Yoksa ben mi çok şanssızım
  • 1 Ekran kartın yüzünden.
    2 Ram asırı ısınıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Arkadaşlar bizim Geralt'ın sevgilisi olan kıza bir arkadaşımız evlenme teklifi etmiş hangisi o Roche mi?

Triss handa laf arasında diyordu onu yanlış hatırlamıyorsam. Biri bana evlenme teklif etti diye. O tamamen laf olsun diye araya katılmış birşey. Ciddi değil. Sen niye takıldıysan ona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Triss handa laf arasında diyordu onu yanlış hatırlamıyorsam. Biri bana evlenme teklif etti diye. O tamamen laf olsun diye araya katılmış birşey. Ciddi değil. Sen niye takıldıysan ona?

Gidip kesecek adamı heralde nasıl evlenme teklif edersin diye

• Beyler ben kılıcı Iorveth'e vermek yerine Roche'ya yardım ettim.Iorveth'e yardım edince ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler ben kılıcı Iorveth'e vermek yerine Roche'ya yardım ettim.Iorveth'e yardım edince ne oluyor?

çok kötü şeyler oluyor.
  • Kayrandan sonraki save dosyasını birisi upload edebilir mi????????
  • jackal sen bulabilirsen banada yolla.
  • quote:

Beyler ben kılıcı Iorveth'e vermek yerine Roche'ya yardım ettim.Iorveth'e yardım edince ne oluyor?

ben kılıcı verdim:) bende vermeseydim ne oluyordu diye merak içindeyim
  • oyunu bitirdim :) tekrar bitirmek istiyorum tabi bu sefer farkılı secimler yaparak . Ama sorun su ki kazandıgımız zırhlar silahlar yeni oyuna baslayınca gidiyor yokmu bunun caresi silahalrım kalmış olsaydı karanlık zorluk seviyesinde oyanamayı düşünüyoredum:(
  • Arkadaşlar Chapter 1 deyim Flotsamdayım Canavarı öldürmeye gidiceğimde. Arkadaşlarımı nasıl yanıma alabilirim? Cüce falan varya? Handa oturuyorlar?
  • quote:

Arkadaşlar Chapter 1 deyim Flotsamdayım Canavarı öldürmeye gidiceğimde. Arkadaşlarımı nasıl yanıma alabilirim? Cüce falan varya? Handa oturuyorlar?

kayrandan bahsediyorsan onlar gelmiyor sila ile gideceksin hanın üst katında onları öylece yanına almıyorsun zaten belli görevlerde gelirler.
  • quote:

Arkadaşlar Chapter 1 deyim Flotsamdayım Canavarı öldürmeye gidiceğimde. Arkadaşlarımı nasıl yanıma alabilirim? Cüce falan varya? Handa oturuyorlar?

Onlar alınmıyor sen kendin tek savaşmak zorundasın.O bölümü yapabilirsen save dosyasını upload edip bana yollayabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

oyunu bitirdim :) tekrar bitirmek istiyorum tabi bu sefer farkılı secimler yaparak . Ama sorun su ki kazandıgımız zırhlar silahlar yeni oyuna baslayınca gidiyor yokmu bunun caresi silahalrım kalmış olsaydı karanlık zorluk seviyesinde oyanamayı düşünüyoredum:(

Yanlış hatırlamıyorsam Dark Mode oynarsan gitmiyor.
  • Oyuna başladım bende.Biraz zor geldi bana ama çok sevdim oyunu.Çok güzel duruyor.Geralt uçanı kaçanı affetmeyen bir adama benziyor.Bakalım yapılabiliyorsa ilk işim Ves'i halletmek.Sorgulamadayken arada geliyordu.Çok güzel gözükmüştü gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

çok kötü şeyler oluyor.

Ne gibi,açıklayabilirseniz sevinirim.
  • Yahu beyler bende bir problemmi var bilmiyorum Normal zorluk seviyesinde oyun çok zor geldi bana. Daha şey bölümündeyim o tapınağın avlusuna çıkma bölümündeyim durmadan ölüyorum. Biri yardımcı olabilirmi nası savaşıcam bu büyüler ne işe yarar ne yapar ne eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

oyunu bitirdim :) tekrar bitirmek istiyorum tabi bu sefer farkılı secimler yaparak . Ama sorun su ki kazandıgımız zırhlar silahlar yeni oyuna baslayınca gidiyor yokmu bunun caresi silahalrım kalmış olsaydı karanlık zorluk seviyesinde oyanamayı düşünüyoredum:(

Yanlış hatırlamıyorsam Dark Mode oynarsan gitmiyor.

normal modda bitirdim ben oyunu kzandığım aldığım eşyalarımı yeni başladığım oyunda kullanamıycakmıyım kaldığı yerden devam etme gibi bişeyde göremedimm :(
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.