Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

şu elfi axii işareti ile sakinleştirmem gerekiyor ancak onu seçemiyorum muhafıza axi işareti atıyor. triss de orada bekliyor şimdi bu bir bug'sa oyun ilerlemez tıkanır sanıırm diğer görevleri yapmaya gerek yok.
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Orada konuşmayı başlatman lazım, o sırada çıkacak işareti kullan diye. Direkt konuşmadan kullanırsan olmaz.
    Ben de denemiştim bir kaç sefer :)

konuştuktan sonra deniyordum zaten. bir şekilde hallettim pixel pixel kaydırarak neyseki.
  • tereddütte kalmıştım. lethoyla dövüşmeden once iorvethe silahını vermiştim.sonra roche hafif kızdı. ama problem degil. sonucta rocheyi secip.airdine gittik. ama cok merak etmiştim saveyi geri aldım . bu sefer rocheye silah verdim.iorvet tutuklandı. halk coştu. magrot intihar etti. acaba hangisi iyi :).
  • Crafting ile yardımcı olabilecek var mı?

3. bölümde bir kılıç tarifi buldum istediği materyallerde var ama yaptıramıyorum. Sadece belli şeyleri crafting yapabiliyorum. yetenek ağacında geliştirmem gereken bir yer mi var ?
  • arkadaşlar sizlere iki tane sorum olucak..
    -acaba bu oyunun ps3'e çıkma gibi bir ihtimali var mı?
    -çıkarsa türkçe yaması olur mu?
    cevap verirseniz sevinirim zira yakın zamanda çıkmaz ise oyunun pc versiyonunu satın alıcam. şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

quote:

şu nekker yuvalarını nasıl yokediyoruz bilgisi olan var mı?

valla hocam yanına gidince burayı patlatmam lazım diyor.sol tık yapınca bomba yerleştirip patlatıyor.ama ben de ilk oraya gittiğimde tıkladım tıkladım patlatmadı.sonra gittim artık yanıma ne aldım bilmiyorum.patlattı öyle

anladım bir bomba gerek demekki bu iş için.

oyunda bir sıkıntı daha var. kayıt ediyorum ve kayıt edildi diyor ancak oyun yükleye bastığımda 30-40dk önceki kayıtlar gözüküyor bunun sebebi nedir. kaydedip çıktım şimdi taa geriden başlamak zorunda kaldım.

alla alla...ben hiç öyle birşey yaşamadım.sürekli f5 ile hızlı kayıt yapıyorum.tek sorun bazen hızlı kayıt yaparken oyundan atıyor.nedenini hiç bilmiyorum. geriden kayıt yapması ilginç.

f5 ile hızlı kayıt yaptığını bilmiyordum şimdi kaydetti tamam. çok fazla kayıt birikmiş ondan olabilir biraz boşalttım.

Eğer oyunun steamde ise steamcloudu kapat steam 100mb yere izin veriyor save için aynı sorunu bende yaşadım daha sonra steam cloudu kapadım ve sorunsuz savelemeye başladım.

Nekker yuvasını dağıtmak için Samum (büyük ihtimal ile yanlış yazdım) bombası kullanıyorsun. Sarı renkli bir bomba. Sağda solda ne varsa topla ve o bombadan yap. sonra yuvarla nekker yuvasına :D... Bu arada o bomba bebnim can yoldaşım. Yaratık, insan ayrıt etmeden fena hasar veriyor...

Grapeshot bomb gerekiyor yuva patlatmak için.
  • edebi savas eserlerinden 1 tanesini topladim daha diger 3unu nerden bulabilirim?
    ayrica koyluler prensi oldurdu fakat hala kadehi yapan adamla konustugumda olaylarin gelismesini bekle diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

rpg ile uzaktan yakından alakası yok o oyunların. eğer daha önce sadece fps gibi yüzeysel basit bir tür oynadıysan witcher 2'ye başlamadan bırak derim çünkü bu oyun affetmez hele ki normal ve üstü zorluklarda taktikselliği ön plana getirir, karakterini düzgün geliştirmen gerekir. ama rpg olayına bir noktadan giriş yapmak istiyorsan deneyebilirsin tabi, burada takıldığın noktaları sorarsın oyunun işleyiş mantığı hakkında bilgi alabilirsin

oyunu yeni indirebildim. 6 bucuk saatte indi.. bakalım deneyeceğim bi. zeka oyunlarını severim. bilmece-bulmacalı oyunları da severim. tomb raider serisini bu yüzden çok severek oynadım. ee tabi içinde aksiyon olunca ayrı bi tat oluyor. umarım bu oyundan da tat alabilirim. assassins creed'e baktım bi youtube'dan o da fena değil gibi. son oyunu istanbulda geciyor sanırım. osmanlı'yı mı kötülüyor nedir anlamadım? öyleyse oynamam. neyse yarın öğlen kurar başlarım bu oyuna. şimdi yatayım.

Nedense bu arkadaşın konuşma tarzını çok sevdim Yok dostum asla Osmanlı'yı kötüleme çabaları yok hatta oyunda türkçe fazlaca ön plana çıkmış. Hikayeyi yanlış hatırlamıyorsam Kanuni Sultan Süleyman, ülke içindeki yeniçerilerle baş edemeyip Ezio'yu yardıma çağırıyordu. Bu arada arkadaş senle tomb raider, dark sector konusunda biraz alaycı konuşmuş vallaha okurken ben utandım o arkadaşın yazdıklarını neyse.. Rpg'de amaç taktik, karakter geliştirme, seçim yapıp oyuna kendin yön verme ( özellikle witcher serisinde baskın bir durum) ve tabii ki içinde aksiyon ve yan görevler de var bol miktarda Neyse umarım anlatabilmişimdir kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

quote:

rpg ile uzaktan yakından alakası yok o oyunların. eğer daha önce sadece fps gibi yüzeysel basit bir tür oynadıysan witcher 2'ye başlamadan bırak derim çünkü bu oyun affetmez hele ki normal ve üstü zorluklarda taktikselliği ön plana getirir, karakterini düzgün geliştirmen gerekir. ama rpg olayına bir noktadan giriş yapmak istiyorsan deneyebilirsin tabi, burada takıldığın noktaları sorarsın oyunun işleyiş mantığı hakkında bilgi alabilirsin

oyunu yeni indirebildim. 6 bucuk saatte indi.. bakalım deneyeceğim bi. zeka oyunlarını severim. bilmece-bulmacalı oyunları da severim. tomb raider serisini bu yüzden çok severek oynadım. ee tabi içinde aksiyon olunca ayrı bi tat oluyor. umarım bu oyundan da tat alabilirim. assassins creed'e baktım bi youtube'dan o da fena değil gibi. son oyunu istanbulda geciyor sanırım. osmanlı'yı mı kötülüyor nedir anlamadım? öyleyse oynamam. neyse yarın öğlen kurar başlarım bu oyuna. şimdi yatayım.

Nedense bu arkadaşın konuşma tarzını çok sevdim Yok dostum asla Osmanlı'yı kötüleme çabaları yok hatta oyunda türkçe fazlaca ön plana çıkmış. Hikayeyi yanlış hatırlamıyorsam Kanuni Sultan Süleyman, ülke içindeki yeniçerilerle baş edemeyip Ezio'yu yardıma çağırıyordu. Bu arada arkadaş senle tomb raider, dark sector konusunda biraz alaycı konuşmuş vallaha okurken ben utandım o arkadaşın yazdıklarını neyse.. Rpg'de amaç taktik, karakter geliştirme, seçim yapıp oyuna kendin yön verme ( özellikle witcher serisinde baskın bir durum) ve tabii ki içinde aksiyon ve yan görevler de var bol miktarda Neyse umarım anlatabilmişimdir kolay gelsin

yok yahu ne alaycı konuşacağım, tebessüm ettim biraz doğrudur ama sonuçta girmemiş türün içine gayet normal. başkası gelip cins cins konuşsa demediğimi bırakmam burada ama bu arkadaş gayet samimi konuşmuş ve ben de samimi bir şekilde cevap verdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Adam kepçeliyor milleti

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Gördüğüm kadarıyla o fraps.Soldaki GPU sıcaklık değerlerini nasıl açtın?
  • Msi AfterBurner programın ismi.
  •  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 25 Nisan 2012; 20:32:22 >
  • beyler thorakin anahtarina uygun kilidi nerden bulucam? biri yardim edebilirmi?
    birde savas hatiralarinin 3unu bulamadim halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu nekker yuvalarını nasıl yokediyoruz bilgisi olan var mı?

valla hocam yanına gidince burayı patlatmam lazım diyor.sol tık yapınca bomba yerleştirip patlatıyor.ama ben de ilk oraya gittiğimde tıkladım tıkladım patlatmadı.sonra gittim artık yanıma ne aldım bilmiyorum.patlattı öyle

anladım bir bomba gerek demekki bu iş için.

oyunda bir sıkıntı daha var. kayıt ediyorum ve kayıt edildi diyor ancak oyun yükleye bastığımda 30-40dk önceki kayıtlar gözüküyor bunun sebebi nedir. kaydedip çıktım şimdi taa geriden başlamak zorunda kaldım.

alla alla...ben hiç öyle birşey yaşamadım.sürekli f5 ile hızlı kayıt yapıyorum.tek sorun bazen hızlı kayıt yaparken oyundan atıyor.nedenini hiç bilmiyorum. geriden kayıt yapması ilginç.

f5 ile hızlı kayıt yaptığını bilmiyordum şimdi kaydetti tamam. çok fazla kayıt birikmiş ondan olabilir biraz boşalttım.

Eğer oyunun steamde ise steamcloudu kapat steam 100mb yere izin veriyor save için aynı sorunu bende yaşadım daha sonra steam cloudu kapadım ve sorunsuz savelemeye başladım.

Nekker yuvasını dağıtmak için Samum (büyük ihtimal ile yanlış yazdım) bombası kullanıyorsun. Sarı renkli bir bomba. Sağda solda ne varsa topla ve o bombadan yap. sonra yuvarla nekker yuvasına :D... Bu arada o bomba bebnim can yoldaşım. Yaratık, insan ayrıt etmeden fena hasar veriyor...

Grapeshot bomb gerekiyor yuva patlatmak için.

türkçesi değil sanırım grapeshot bomb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 25 Nisan 2012; 20:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

quote:

yok yahu ne alaycı konuşacağım, tebessüm ettim biraz doğrudur ama sonuçta girmemiş türün içine gayet normal. başkası gelip cins cins konuşsa demediğimi bırakmam burada ama bu arkadaş gayet samimi konuşmuş ve ben de samimi bir şekilde cevap verdim..

öyle şeylere alınmam. bilmediğim bi konu hakkında ısrarcı olmam. bilmemek ayıp değil, ögrenmemek ayıp demiş atalarımız. bilmediğim icin buradan bilen birilerinden yardım istiyorum. sağolun sizde cevaplıyorsunuz. oyuna başladım bakalım ne olacak devamında. yavas yavas ilerliyorum. alısmak zaman alacak gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

quote:

öyle şeylere alınmam. bilmediğim bi konu hakkında ısrarcı olmam. bilmemek ayıp değil, ögrenmemek ayıp demiş atalarımız. bilmediğim icin buradan bilen birilerinden yardım istiyorum. sağolun sizde cevaplıyorsunuz. oyuna başladım bakalım ne olacak devamında. yavas yavas ilerliyorum. alısmak zaman alacak gibi

yok dostum alay etmiyorum zaten, biz de zaten yabancıydık başlarda rpg olayına, hepimiz anamızın karnında öğrenmedik sonuçta, daha komplex oyunlardır rpg'ler ve denemeden de öğrenilmez. sen takıldığın yerleri, karakter geliştirmede yaşayabileceğin sorunları mutlaka buraya sor biz elimizden geldiğince yardım ederiz, şimdilik iyi oyunlar
  • Ben kayran bölümünde takıldım kollarını kesiyorum o kolay ama en sonda bi koluna çıkıyoruz ve sol mouse bascaz onu bi türlü yapamadım basıyorum ama zar zor ilerliyo en sonunda düşüyorum.

• Ulan böyle senaryo olur mu?!?!Film gibi subhanallah.Çok güzel oyun,çok.Lenon Triss'i alarak kaçtı Aedirn'e :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Ulan böyle senaryo olur mu?!?!Film gibi subhanallah.Çok güzel oyun,çok.Lenon Triss'i alarak kaçtı Aedirn'e :(

gerçekten müthiş bir oyundu bende azönce bitirdim.
    buarada ben Triss'i kurtardım

fakat çok yumuşak kalpliyim sanırım öldürmeye karar verdiğim çoğu kişiyi
    konuştuktan sonra affettim. birşeklde ikna ediyor şerefsizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 25 Nisan 2012; 22:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Ulan böyle senaryo olur mu?!?!Film gibi subhanallah.Çok güzel oyun,çok.Lenon Triss'i alarak kaçtı Aedirn'e :(

Lenon?
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

• Vallahi tam türk padişahları gibiyim,hiç kimseyi öldürmüyorum.
    Silahı Iorveth'e verince ne oluyor?Ben Vernon'a yardım ettim de.
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.