Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zar ve bilek güreşinde yeniliyorum var mı bunun bir püf noktası
  • İnsanın kendi dilinde oyun oynaması gibisi yok ,ingilizcem olsa bile kimi zaman o bazı cümleleri anlayamaya bilirsin yada cümleyi kafanda oturtamayabilirsin ,dil denen şey çok farklı bişey insanın kendi dilinde küfür etmesi bile daha haz verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler ben kılıcı Iorveth'e vermek yerine Roche'ya yardım ettim.Iorveth'e yardım edince ne oluyor?

çok kötü şeyler oluyor.

Ne gibi,açıklayabilirseniz sevinirim.

bak öyle yerler oyunun dönüm noktaları oralarda aldığınız kararlar oyunun gidişatını değiştirir o yüzden ağır spoiler

roche e yardım edince ilk act sonu değişecek mesela iorveth ile o gemideki elfleri kurtarıp kacacaksınız roche da ise o şişman kumandanın evini basacaksınız ayrıca 2. act kral bilmem ne nin kampında geçecek görevler falan farklı oluyor eğer iorveth e verseydin bu sefer cücelerin kasabasında geçecekti gene farklı görevler olacaktı tabi bir tarafı seçince diğeriyle ilişkin kesilecek bazı ortak noktalarda oluyor ama dediğim gibi dönüm noktası ve 3. act te etkileniyor...

ha şunu öneririm spoiler ı hiç okuma bence baştan oynaman için bir fırsat bence .

• Triss i kurtardıktan hemen sonra buluşmak üzere ayrılıyoruz sonra öbür kasabadan elemanlar var yine efsungerları toplamışlar yer altında vs bilimle ilgili bir şey arıyoruz ve orada kapılardaki göz sorular soruyor.Bu ikinci sorunun cevabı ne yahu bulamadım bir türlü Üç mısra olan
  • Arkadaşlar bana 2. şehirde(vergen) madenlerdeki inleri patlatmak için arıkovanı bombası lazım nerden edine bilirim ? ingilizcesi grapes shoot galiba. Earso diye biri satıyormuş ama nerde olduğunu bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 27 Nisan 2012; 3:18:27 >
  • Yardım

Karyanı öldürmeye gidicem ancak bir iksir yapmam lazım bunu alamam mi illa mağarayamı inmem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Yardım

Karyanı öldürmeye gidicem ancak bir iksir yapmam lazım bunu alamam mi illa mağarayamı inmem gerekiyor?

Ostmurk'u Floatsam'a giriş yaptığın yerdeki mağaradan bulabiliyordun sanırım. Hem orada bir yan görev var onu da yapmış olursun. (Önce Floatsam kapısındaki kamptaki elfi rehin tutan gardiyanlarla konuşup görevi alman lazım tabii) Satın alındığını sanmıyorum o yüzden kendin yapmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Nisan 2012; 8:55:11 >
  • Oyun hoş güzelde, yetmedi yahu. Chapter 3 çok kısa geldi bana...
  • Beyler bi yardımcı olun ya oyun çok zor geldi yani daha zindandan kaçma bölümündeyim durmadan ölüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wooksup

Beyler bi yardımcı olun ya oyun çok zor geldi yani daha zindandan kaçma bölümündeyim durmadan ölüyorum.

Neye ölüyorsun, nasıl ölüyorsun, hangi zorlukta oynuyorsun? Bunları söyle de hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Beyler bi yardımcı olun ya oyun çok zor geldi yani daha zindandan kaçma bölümündeyim durmadan ölüyorum.

Neye ölüyorsun, nasıl ölüyorsun, hangi zorlukta oynuyorsun? Bunları söyle de hele

Normal'de oynuyorum daha oyunun başındayım ve dövüşlerde çok kolay ölüyorum yani sağ ve sol mouse click dışında bir combo yokmu yapabileceğim. Zindandan kaçma görevindeyim bide ölünce direk görevin başından alyor buda çok can sıkıcı birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

şu nekker yuvalarını nasıl yokediyoruz bilgisi olan var mı?

valla hocam yanına gidince burayı patlatmam lazım diyor.sol tık yapınca bomba yerleştirip patlatıyor.ama ben de ilk oraya gittiğimde tıkladım tıkladım patlatmadı.sonra gittim artık yanıma ne aldım bilmiyorum.patlattı öyle

anladım bir bomba gerek demekki bu iş için.

oyunda bir sıkıntı daha var. kayıt ediyorum ve kayıt edildi diyor ancak oyun yükleye bastığımda 30-40dk önceki kayıtlar gözüküyor bunun sebebi nedir. kaydedip çıktım şimdi taa geriden başlamak zorunda kaldım.

alla alla...ben hiç öyle birşey yaşamadım.sürekli f5 ile hızlı kayıt yapıyorum.tek sorun bazen hızlı kayıt yaparken oyundan atıyor.nedenini hiç bilmiyorum. geriden kayıt yapması ilginç.

f5 ile hızlı kayıt yaptığını bilmiyordum şimdi kaydetti tamam. çok fazla kayıt birikmiş ondan olabilir biraz boşalttım.

Eğer oyunun steamde ise steamcloudu kapat steam 100mb yere izin veriyor save için aynı sorunu bende yaşadım daha sonra steam cloudu kapadım ve sorunsuz savelemeye başladım.

Nekker yuvasını dağıtmak için Samum (büyük ihtimal ile yanlış yazdım) bombası kullanıyorsun. Sarı renkli bir bomba. Sağda solda ne varsa topla ve o bombadan yap. sonra yuvarla nekker yuvasına :D... Bu arada o bomba bebnim can yoldaşım. Yaratık, insan ayrıt etmeden fena hasar veriyor...

Grapeshot bomb gerekiyor yuva patlatmak için.

türkçesi değil sanırım grapeshot bomb.

Şarapnel bombası

şarap bombası bende gözükmüyor kimden ve nereden satın alabiliriz onu?
  • quote:

quote:

quote:

Normal'de oynuyorum daha oyunun başındayım ve dövüşlerde çok kolay ölüyorum yani sağ ve sol mouse click dışında bir combo yokmu yapabileceğim. Zindandan kaçma görevindeyim bide ölünce direk görevin başından alyor buda çok can sıkıcı birşey.

Zorluğu düşürebilirsin.
    Sign'ları, Blok ve Dodge özelliklerini kullanıyor musun? Vur kaç yapabilirsin genellikle. Etrafını sarmasınlar yeter.
    Pek zor bir kısmı yok aslında, alışsan sadece.
  • oyunda ortak kullanıma açık bir kasamız var mı? ben floatsam'dayım mesela başka bir yere gidince buraya bıraktığım eşyaları nasıl bulacağım?

oyunun save sisteminde bir problem var. kendi autosave'lerini bile bazen kaydetmiyor. hızlı kayıt'ta aynı şekilde. neden olduğunu çözebilmiş değilim. 2. bölüme geçişte yine auto save alıyodu dakka bir. hiçbirini kaydetmemiş 45dk'lık oyunum yine boşa gitti baştan başlamak zorundayım uzunca bir yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 27 Nisan 2012; 16:38:56 >
  • quote:

oyunda ortak kullanıma açık bir kasamız var mı? ben floatsam'dayım mesela başka bir yere gidince buraya bıraktığım eşyaları nasıl bulacağım?

Hanın alt katındaki hancının yanında var bir kasa, gittiğin yerlere de seninle geliyor. Gönül rahatlığıyla doldurabilirsin.
    Her yeni bölümde hanlarda bulabilrsin kasaları.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zorluğu düşürebilirsin.
    Sign'ları, Blok ve Dodge özelliklerini kullanıyor musun? Vur kaç yapabilirsin genellikle. Etrafını sarmasınlar yeter.
    Pek zor bir kısmı yok aslında, alışsan sadece.

Hangi tuşlarla yapılıyor bunlar? Ve bu signların özellikleri neler hepsi farklı bir görev görüyor sanırsam. Neyse biraz ilerledim Floatsam'a geldim yanlız büyük bir problemim daha var. Oyunu ubersampling kapalı şekilde Full Ultra oynuyorum oynarken sorun yok ama Cutscenes'larda ve bu Yumruk Yumruğa dövüşlerde, Meditasyon, Simya yaparken oyun kasılma yapıyor. Birde yeni bir mekana girerken ve Cutsceneslarda kaplamalar geç yükleniyor. Bunu nasıl çözebilir siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Yapabileceğim bir ince ayar varmı?
  • Kayrandan sonraki bölümün save dosyasını birisi upload edebilir mi????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Arkadaşlar bana 2. şehirde(vergen) madenlerdeki inleri patlatmak için arıkovanı bombası lazım nerden edine bilirim ? ingilizcesi grapes shoot galiba. Earso diye biri satıyormuş ama nerde olduğunu bulamadım :(

arkadaşlar şu soruma bi cvp lütfen :(

• Roche'ya yardım ederek iyi mi yapmışım kötü mü?Oyunun en başında olduğu gibi kale,şehir savaşı yok mu yaaa :(
  • Şarap bombası değil.Şarapnel bombası. Çoğu tüccarda nasıl yapıldığına dair tarif bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 27 Nisan 2012; 17:48:32 >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.