Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jenerik ekranında bizim oyunçevirinin adını görünce yüzümde sebebsiz bir tebessüm oluştu...

Burdan oyunçevirideki arkadaşlara selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum,bu sizin başarınız arkadaşlar.. bize böyle güzel bir oyunu hiçbir karşılık beklemeden kazandırdınız hepinizin yolu açık olsun:)

Tabi CD projeckt'e de teşekkürler bize güvendiği için.. deseler bu oyunu korsan oynarmısın diye hayatta oynamazdım içimede sinmezdi.. hiçbir kopya koruması koymadan bize sundular bu oyunu.. yetmedi diğer firmalarla alay ederek 10 gb'lık büyük bir yamayıda hiçbir karşılık beklemeden sundular..

Bütün bu adımlar diğer firmaları yerin dibine batırmıştır umarım (tabi onlarda birazcık özeleştiri yapabiliyorlarsa ki sanmıyorum)..
  • CDPR den oyun yapımcıları için güzel bir strateji rehberi :) Güzel öz eleştirilerde var içinde.

http://thewitcher.com/public/files/download/CDRTalk.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

quote:

şu nekker yuvalarını nasıl yokediyoruz bilgisi olan var mı?

valla hocam yanına gidince burayı patlatmam lazım diyor.sol tık yapınca bomba yerleştirip patlatıyor.ama ben de ilk oraya gittiğimde tıkladım tıkladım patlatmadı.sonra gittim artık yanıma ne aldım bilmiyorum.patlattı öyle

anladım bir bomba gerek demekki bu iş için.

oyunda bir sıkıntı daha var. kayıt ediyorum ve kayıt edildi diyor ancak oyun yükleye bastığımda 30-40dk önceki kayıtlar gözüküyor bunun sebebi nedir. kaydedip çıktım şimdi taa geriden başlamak zorunda kaldım.

alla alla...ben hiç öyle birşey yaşamadım.sürekli f5 ile hızlı kayıt yapıyorum.tek sorun bazen hızlı kayıt yaparken oyundan atıyor.nedenini hiç bilmiyorum. geriden kayıt yapması ilginç.

f5 ile hızlı kayıt yaptığını bilmiyordum şimdi kaydetti tamam. çok fazla kayıt birikmiş ondan olabilir biraz boşalttım.

Eğer oyunun steamde ise steamcloudu kapat steam 100mb yere izin veriyor save için aynı sorunu bende yaşadım daha sonra steam cloudu kapadım ve sorunsuz savelemeye başladım.

Nekker yuvasını dağıtmak için Samum (büyük ihtimal ile yanlış yazdım) bombası kullanıyorsun. Sarı renkli bir bomba. Sağda solda ne varsa topla ve o bombadan yap. sonra yuvarla nekker yuvasına :D... Bu arada o bomba bebnim can yoldaşım. Yaratık, insan ayrıt etmeden fena hasar veriyor...

Grapeshot bomb gerekiyor yuva patlatmak için.

türkçesi değil sanırım grapeshot bomb.

Şarapnel bombası
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Vallahi tam türk padişahları gibiyim,hiç kimseyi öldürmüyorum.
    Silahı Iorveth'e verince ne oluyor?Ben Vernon'a yardım ettim de.

Türk padişahlarının hiç kimseyi öldürmediğini kim söyledi sana
  • oyun bende çok acayip kasıyor
  • quote:

arkadaşlar birçok yerden araştırıyorum ama bir türlü sorunumu çözemedim. steamden oyuna girereken 0xc0000142 hatası alan ya da bunu çözen biri var mı?

dostum naptın cözebildinmi sorunu bende aynı hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal345

Ben kayran bölümünde takıldım kollarını kesiyorum o kolay ama en sonda bi koluna çıkıyoruz ve sol mouse bascaz onu bi türlü yapamadım basıyorum ama zar zor ilerliyo en sonunda düşüyorum.

Yardım edecek yok mu.Çözümünü bilmiyosanız birisi kayrandan sonraki bölümün save dosyasını gönderebilir mi.
  • quote:

quote:

Ben kayran bölümünde takıldım kollarını kesiyorum o kolay ama en sonda bi koluna çıkıyoruz ve sol mouse bascaz onu bi türlü yapamadım basıyorum ama zar zor ilerliyo en sonunda düşüyorum.

Yardım edecek yok mu.Çözümünü bilmiyosanız birisi kayrandan sonraki bölümün save dosyasını gönderebilir mi.

Tamam kolundan düştükten sonra sol tarafta bir rampa var. Onun üstüne çıkıp ilerleyip kayran ı öldürüyorsun.
  • Mouse a basamıyorsan bir problem var demektir. Hatırladığım kadarıyla kolun üstündeyken sol mouse a hızlı olarak basman gerekiyor. Kılıçla kesmeye başlıyor o sırada. Sonra kol seni duvara vurmaya götürürken space tuşuna basman gerekiyor. koldan atlıyorsun. Sonra önceki mesajda dediğim gibi rampaya çıkman gerek. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

Mouse a basamıyorsan bir problem var demektir. Hatırladığım kadarıyla kolun üstündeyken sol mouse a hızlı olarak basman gerekiyor. Kılıçla kesmeye başlıyor o sırada. Sonra kol seni duvara vurmaya götürürken space tuşuna basman gerekiyor. koldan atlıyorsun. Sonra önceki mesajda dediğim gibi rampaya çıkman gerek. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Mouse a hızlı basıyorum ama yavaş yavaş ilerliyo sona getiremiyorum vidyoda izledim hızlıca ilerlemiş bende öyle olmuyor.
  • Kayrandan sonraki save dosyasını birisi upload edebilir mi????????
  • Mouse için extra bir driver yükledin mi? Belki yüklediysen problem çıkarıyor olabilir.
  • quote:

mausa basılı tutuyorsan olmaz hızlı bir şekilde basıp basıp çekeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSeRT|Seek

quote:

Hızlı hızlı bastım yavaş yavaş bastım basılı tuttum hepsini denedim ama olmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeSeRT|Seek

quote:

Hızlı hızlı bastım yavaş yavaş bastım basılı tuttum hepsini denedim ama olmadı.

olması gerek kayran kolunu sola doğru sallıyo bizimki üstüne çıkıyor mausa basınca işte orası doluyor koluna kılıcı sokuyor sonra bizimki kolundan atlıyor öle bişeler oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

Mouse için extra bir driver yükledin mi? Belki yüklediysen problem çıkarıyor olabilir.

Öyle bir program yüklemedim.
  • Arkadaşlar birşey sorcam ben 6 levelim, 5 yetenek puanım var ama yetenek veremiyorum, C ye basıp karakter gelişimine giriyorum ama yetenek verilmiyor o yüzden çok çabuk ölüyorum bu sorunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GateKiller

Arkadaşlar birşey sorcam ben 6 levelim, 5 yetenek puanım var ama yetenek veremiyorum, C ye basıp karakter gelişimine giriyorum ama yetenek verilmiyor o yüzden çok çabuk ölüyorum bu sorunu bilen var mı?

En üstteki eğitim skillerini açman lazım önce sonra diğerleride açılıyor.
  • Yeni başladım çok güzel bir oyun olmuş gerçekten
  • Eğitim skillerini açamıyordum zaten ama yanlış yerden deniyormuşum C ye basıp değil meditasyon yaparak vermem gerekiyormuş bunu da yeni keşfettim cevapladığın için sağol ;)
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.