Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubersamplingi açayım dedim.Bilgisayar patladı.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Ubersamplingi açayım dedim.Bilgisayar patladı.

Ben açtım..tahminim 10-15 fps arası bir şey gösterebildi...Gel gelelim inanın hiç bir güzelliği özelliği yok bana göre...Bildiğin blur efekti yahu..Hafif bulanıklaşıyor açınca..Bi kapatıyorsun inanılmaz keskin..O ekran kartı üreticileri için konmuş bir saçmalık..
  • Bu oyunu oynamakta tereddütlüyüm açıkçası. Oblivion ve dragon age gibi harika iki rpg oynadıktan sonra onlara yetişemeyeceğinden korkuyorum.
    Birde bu oyunun türkçe yaması var çıktı mı? Çıkmadıysa orta seviye ingilizcesi olan birisi için anlaşılabilir mi oyunun hikayesi fln?
  • uzun zamandir oynayamiyorum su oyunu ya. En son su assassin'le dovusmustum sonra o yarma kacti. Oradan beri oynamaya firsat olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bu oyunu oynamakta tereddütlüyüm açıkçası. Oblivion ve dragon age gibi harika iki rpg oynadıktan sonra onlara yetişemeyeceğinden korkuyorum.
    Birde bu oyunun türkçe yaması var çıktı mı? Çıkmadıysa orta seviye ingilizcesi olan birisi için anlaşılabilir mi oyunun hikayesi fln?

Gayet yetişir, ne tür rpg sevdiğine bağlı olarak geçer bile. Hikayesi ve grafikleri çok güzeldir. Atmosfer, kurgu ve karakterler de. Pek fazla eksiklik bulamıyorum şahsen ben. Ama senin zevkine bağlı tabii.
    Tabii, ilk oyunu oynamalısın ilk önce. Direk ikinci oyundan dalmak, yüzüklerin efendisine iki kuleden başlamak gibi olur. (Bayağı yaptım sanırım bu benzetmeyi :D )

Resmi olarak Türkçe olacak çeviri bitince. Link.

"Orta seviye"den kastına göre değişir. Ağır bir dili olduğu doğru. Ama biraz çaba ile anlaşılabilir elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bu oyunu oynamakta tereddütlüyüm açıkçası. Oblivion ve dragon age gibi harika iki rpg oynadıktan sonra onlara yetişemeyeceğinden korkuyorum.

Gayet yetişir, ne tür rpg sevdiğine bağlı olarak geçer bile. Hikayesi ve grafikleri çok güzeldir. Atmosfer, kurgu ve karakterler de. Pek fazla eksiklik bulamıyorum şahsen ben. Ama senin zevkine bağlı tabii.
    Tabii, ilk oyunu oynamalısın ilk önce. Direk ikinci oyundan dalmak, yüzüklerin efendisine iki kuleden başlamak gibi olur. (Bayağı yaptım sanırım bu benzetmeyi :D )

Resmi olarak Türkçe olacak çeviri bitince. Link.

"Orta seviye"den kastına göre değişir. Ağır bir dili olduğu doğru. Ama biraz çaba ile anlaşılabilir elbette.

hmm hikayeler bağlantılı demek :/ ben direk 2 den başlamayı düşünüyordum. Neyse bunun yaması çıkana kadar 1'i oynarız bizde 1'in yaması var mı?
  • Bağlantılı. Karakterler de var.

Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

Bağlantılı. Karakterler de var.

Yok.

Eğer sadece karakter bağlantılıysa yani hikayesi farklıysa 2'yi oynamak daha mantıklı çünkü 1'in grafikleri hiç sarmadı
  • Hikaye baglantılı. Kaldıgı yerden devam ediyor gibi bir şey. Karakterler ilk oyundan beri olan karakterler. Üstte oynadıgın rpgleri seven biriysen grafik çok da büyük problem olmamalı. Şahsen witcher 1 i oblivion un üstünde tutarım ben
  • Dediğim gibi. İkinci oyundan da başlayabilirsin tabii, ama yüzüklerin efendisine iki kuleden başlamak gibi olur.
    Olayları anlarsın çoğunlukla, ama temelde çok eksiğin olur. "Bu kim şimdi?" "Niye böyle yapıyoruz?" "Noluyor lan?" takılırsın.
    Ayrıca, ilk oyundan ikinci oyuna save aktarma da var ve ilk oyundaki seçimlerin pek çok şeyi değiştiriyor.

Oyna ilk oyunu.
  • Çok da gerekli değil açıkçası. İkinci oyunu baltalayacak bir kayıp olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Çok da gerekli değil açıkçası. İkinci oyunu baltalayacak bir kayıp olmaz.

İkinci oyunun konusunun ilk oyunun devamı olması var mesela?
    Foltest? Triss? Zoltan, Dandelion?
    :|
  • Çok bir devamlık bir şey yok, zira oyun da hissettirmiyor zaten devam olduğunu.
    Karakterleri de rahatça tanıyorsun.

Hiç öyle "allah nereye düştüm ben" gibi bir durum olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Çok bir devamlık bir şey yok, zira oyun da hissettirmiyor zaten devam olduğunu.
    Karakterleri de rahatça tanıyorsun.

Hiç öyle "allah nereye düştüm ben" gibi bir durum olmuyor.

Oyunun oynanışına pek bir etkisi olmuyor ama hikaye bütünlüğü kaybolur diye düşünüyorum. ilk oyunda yaptığımız seçimlerin sonucunu ikinci oyunda hissettiriyor.

"şimdi Bu abi niye bana saldırdı" veya "bu abi beni niye sevdi" moduna düşülebilir. :D

Bence kesinlikle Geralt'ın dünyasına hakim olmak için ilk oyun oynanmalı. Yoksa Witcher kavramı tam olarak oturmaz diye düşünüyorum. Bilemiyorum ben ilk oyunu da oynadığımdan belki bana öyle geliyordur. :)
  • Pek vaktim olmadığı için ikinci oyundan başlayacağım direk. Birinci oyunun hikayesini okuyabilirim ama var mıdır böyle birşey
  • İngilazcam iyi diyorsan ;
    http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_%28computer_game%29

Değil diyorsan bilemem ama zaten oyunda çok ağır gelir o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İngilazcam iyi diyorsan ;
    http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_%28computer_game%29

Değil diyorsan bilemem ama zaten oyunda çok ağır gelir o zaman.

hikaye okuyacak kadar iyi değil ama dialoglarda falan pek fransız kalmıyorum :D hikayeyi spoiler şeklinde anlatın diyeceğim ama eminim çok uzundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

The Witcher 2: Assassins Of Kings

Türü: Action RPG

Platform: PC ve konsollar (hangi konsollara çıkacağı şu an belli değil, üzerinde çalışmalar sürüyor, yapımcılar iki büyük konsola da oyunu çıkarmak istiyor.)

Firma: CD Projekt RED

Resmi Duyuru - 24 Mart 2010

CD Project RED, tüm dünyada sadece PC'de 1,5 milyon kopyadan fazla satan ödüllü The Witcher'ın devamı The Witcher 2: Assassins of Kings'i resmi olarak duyurdu. Witcher destanındaki bu ikinci bölüm, inanılmaz derecede sürükleyici, olgun ve çizgisel olmayan bir hikaye ile tanımlanıyor. Ek olarak, yeni dövüş sistemi daha akıcı ve daha fazla çeşitlilikte taktiksel olasılıkları garanti ediyor. Oyun, CD Projekt RED tarafından çizgisel olmayan bir hikaye içeren rol yapma oyunları geliştirmek amacıyla sıfırdan tasarlanan, tamamıyla yeni bir teknoloji üzerine inşaa ediliyor. Yeni teknoloji ayrıca güzel görüntüler sunuyor, oyuncuları gelmiş geçmiş en canlı RPG evrenlerinden birine taşıyor.

Adam Kiciñski, CD Projekt RED stüdyosunun CEO'su "Geçen iki buçuk yıldır üzerinde çalıştıklarımızı resmi olarak sunabildiğimizden ötürü gerçekten mutluyum." diyor. "The Witcher'ın geliştirme sürecinde çok şey öğrendik ve bütün bu bilgiyi devam oyununun insanların şu ana kadar oynadığı en iyi RPGlerden biri olmasını garanti etmek için kullanıyoruz. Witcher'ın en başarılı kısımlarını geliştirmeye odaklandık ve gönülden inanıyorum ki The Witcher 2 hem ilk oyunun hayranları hem de seri ile yeni tanışanlar tarafından sevilecek. The Witcher 1'i üretirken çok yüksekleri hedeflediğimizi biliyoruz. Şimdi The Witcher 2: Assassins of Kings ile daha da yükseğini hedefliyoruz."

Ayrıca, firma çeşitli bölgeler için dağıtım anlaşmalarını da duyurdu, Atari Inc (Kuzey Amerika), 1C-SoftClub/Snowball Studios (Rusya) ve CD Projekt (Polanya ve Orta Avrupa); Batı Avrupa dağıtımı ile ilgili görüşmeler halen devam ediyor. CD Projekt RED ayrıca Agora S.A. ile bir sözleşme imzaladı. Böylece, Agora S.A. Polonya'da oyunun yardımcı üreticisi konumuna geldi. Bu sözleşme sayesinde, CD Projekt RED Polonya'nın en büyük medya firmalarından finansal ve promosyonal destek yanında teknik bilgi de elde edecek.

Yarın oyun CD Projekt Spring 2010 konferansında oyun ilk defa halka tanıtılacak. Konferanswww.cdprojekt.pl/konferencje sitesinden canlı olarak izlenebilecek. Ek olarak, The Witcher 2 ile ilgili yeni video materyalleri TheWitcher.com'da yayınlanacak ve 7 Nisan yepyeni bir resmi internet sitesi açılacak. The Witcher'ı Twitter (@WitcherGame) ve Facebook.com/TheWitcher'dan takip edebilirsiniz.

Usta öncelikle teşekkürler...

Bu oyunu nasıl indirebilirim bi fikrin var mıdır torrentten bi kaç defa indirdm fakat sürekli ruşca oluyo herhangi bi link veya bi site verebilirsen çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TopRaam45580

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

The Witcher 2: Assassins Of Kings

Türü: Action RPG

Platform: PC ve konsollar (hangi konsollara çıkacağı şu an belli değil, üzerinde çalışmalar sürüyor, yapımcılar iki büyük konsola da oyunu çıkarmak istiyor.)

Firma: CD Projekt RED

Resmi Duyuru - 24 Mart 2010

CD Project RED, tüm dünyada sadece PC'de 1,5 milyon kopyadan fazla satan ödüllü The Witcher'ın devamı The Witcher 2: Assassins of Kings'i resmi olarak duyurdu. Witcher destanındaki bu ikinci bölüm, inanılmaz derecede sürükleyici, olgun ve çizgisel olmayan bir hikaye ile tanımlanıyor. Ek olarak, yeni dövüş sistemi daha akıcı ve daha fazla çeşitlilikte taktiksel olasılıkları garanti ediyor. Oyun, CD Projekt RED tarafından çizgisel olmayan bir hikaye içeren rol yapma oyunları geliştirmek amacıyla sıfırdan tasarlanan, tamamıyla yeni bir teknoloji üzerine inşaa ediliyor. Yeni teknoloji ayrıca güzel görüntüler sunuyor, oyuncuları gelmiş geçmiş en canlı RPG evrenlerinden birine taşıyor.

Adam Kiciñski, CD Projekt RED stüdyosunun CEO'su "Geçen iki buçuk yıldır üzerinde çalıştıklarımızı resmi olarak sunabildiğimizden ötürü gerçekten mutluyum." diyor. "The Witcher'ın geliştirme sürecinde çok şey öğrendik ve bütün bu bilgiyi devam oyununun insanların şu ana kadar oynadığı en iyi RPGlerden biri olmasını garanti etmek için kullanıyoruz. Witcher'ın en başarılı kısımlarını geliştirmeye odaklandık ve gönülden inanıyorum ki The Witcher 2 hem ilk oyunun hayranları hem de seri ile yeni tanışanlar tarafından sevilecek. The Witcher 1'i üretirken çok yüksekleri hedeflediğimizi biliyoruz. Şimdi The Witcher 2: Assassins of Kings ile daha da yükseğini hedefliyoruz."

Ayrıca, firma çeşitli bölgeler için dağıtım anlaşmalarını da duyurdu, Atari Inc (Kuzey Amerika), 1C-SoftClub/Snowball Studios (Rusya) ve CD Projekt (Polanya ve Orta Avrupa); Batı Avrupa dağıtımı ile ilgili görüşmeler halen devam ediyor. CD Projekt RED ayrıca Agora S.A. ile bir sözleşme imzaladı. Böylece, Agora S.A. Polonya'da oyunun yardımcı üreticisi konumuna geldi. Bu sözleşme sayesinde, CD Projekt RED Polonya'nın en büyük medya firmalarından finansal ve promosyonal destek yanında teknik bilgi de elde edecek.

Yarın oyun CD Projekt Spring 2010 konferansında oyun ilk defa halka tanıtılacak. Konferanswww.cdprojekt.pl/konferencje sitesinden canlı olarak izlenebilecek. Ek olarak, The Witcher 2 ile ilgili yeni video materyalleri TheWitcher.com'da yayınlanacak ve 7 Nisan yepyeni bir resmi internet sitesi açılacak. The Witcher'ı Twitter (@WitcherGame) ve Facebook.com/TheWitcher'dan takip edebilirsiniz.

Usta öncelikle teşekkürler...

Bu oyunu nasıl indirebilirim bi fikrin var mıdır torrentten bi kaç defa indirdm fakat sürekli ruşca oluyo herhangi bi link veya bi site verebilirsen çok makbule geçer.

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

Oyun burada tamamiyle orijinal olarak 30 lira civarına satılıyor.

Yakında Türkçe olacak olan harika bir oyun için, bu fiyat bayağı ucuz.
    Orijinal almanı tavsiye edeceğim.
    Değer bu oyuna.

Hatta direk link vereyim.
    http://www.gamekeystore.net/store/the-witcher-2-Assassins-of-Kings
    Şurada steam versiyonunu 29 liraya alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemreserpal -- 15 Eylül 2011; 18:53:52 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.