Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cat ile kanlar daha bir belirgin oluyor. Parlıyor.

Dene.
  • Benim sistem kaldırır heralde alıcam amma
  • Oyunun versiyonu nerde yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Beyler bu oyunun bugun kurdum fakat uygun ekran ayarları konusunda sıkıntım var yamalar felan hersey hazır...
    Sistem:
    AMD Athlon II X2 3.21 GHz
    3 GB RAM Aslında 4GB ama o kadar gösteriyor anlamadım...
    Windows 7 ( 32-Bit)
    ATI Radeon HD 5600/5700
    Samsung 18.5 inç monitör
    Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ubersampling muhakkak kapalı olacak...sonra sırasıyla görünüme en az sisteme en çok etki eden özellikleri kısacaksın...Merak etme kaybın o kadar büyük olmayacak...

En düşük ayarlarda oynuyorum fakat oyunda bi savaş alanına felan girince aşırı kasıyor ? Sistemi yeni aldım o kadar mı berbat benim pc :D
  • quote:

quote:

quote:

Beyler bu oyunun bugun kurdum fakat uygun ekran ayarları konusunda sıkıntım var yamalar felan hersey hazır...
    Sistem:
    Windows 7 ( 32-Bit)
    ATI Radeon HD 5600/5700
    Samsung 18.5 inç monitör

Ubersampling muhakkak kapalı olacak...sonra sırasıyla görünüme en az sisteme en çok etki eden özellikleri kısacaksın...Merak etme kaybın o kadar büyük olmayacak...

En düşük ayarlarda oynuyorum fakat oyunda bi savaş alanına felan girince aşırı kasıyor ? Sistemi yeni aldım o kadar mı berbat benim pc :D

Yamaları kurduğunu sanıp kuramamış olma ihtimalin üstünde duruyorum...yoksa 1280x720 çözünürlükte falan rahat oynarsın sanırım...

1-Son sürücülerini muhakkak kur bu da önemli!!
    2-Yamalar MUHAKKAK!
    3-Ubersampling in MUHAKKAK kapalı olduğuna emin ol..
    4-Vertical sync kapalı olsun..
    5-Olmadı ssao ve Anti Aliasing i kapat...
    6-Texture memory Size ve LOD distance azalt shadow seçeneğini en aza indir...

(OGZ önerileridir denenmiştir..)

İlk önce son catalyst ve yamalar...!

Olmazsa gel bana vazgeçme makinen oynatır bu şaheserden soğuma..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sistem:
    Windows 7 ( 32-Bit)
    ATI Radeon HD 5600/5700
    Samsung 18.5 inç monitör

Yamaları kurduğunu sanıp kuramamış olma ihtimalin üstünde duruyorum...yoksa 1280x720 çözünürlükte falan rahat oynarsın sanırım...

1-Son sürücülerini muhakkak kur bu da önemli!!
    2-Yamalar MUHAKKAK!
    3-Ubersampling in MUHAKKAK kapalı olduğuna emin ol..
    4-Vertical sync kapalı olsun..
    5-Olmadı ssao ve Anti Aliasing i kapat...
    6-Texture memory Size ve LOD distance azalt shadow seçeneğini en aza indir...

(OGZ önerileridir denenmiştir..)

İlk önce son catalyst ve yamalar...!

Olmazsa gel bana vazgeçme makinen oynatır bu şaheserden soğuma..

Hocam oynuyorum dedıgım gıbı sadece savaş alanlarına girince iki ordu felan kapışırken kasıyor asker sayısı azalınca düzeliyor Yamaları kurdum sürücüler güncel bilmiyorum Sanada teşekkür ederim emeğin için...
  • okuduklarıma göre oyun süper 1 saat önce indi birazdan yüklemesi bitecek okudum ki sorun varmış 1.1 international + 1.2 patch leri indirdim direk yüklicem ekran kartı driverı güncel ati 2600XT var inş mediumda oynayabilirim .olmadı low da donmasın .:(

edit:şuan pek kasma yok oyun harikaymış harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Temmuz 2011; 2:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

Triss ortada yok, Cedric'i bulmam lazım ama her yer kan gölü.

Cat potion kullanırsam karanlıkta kanlar belli olur mu ki?

Cedric, ormanda selalenin yakinlarinda

Cat Felan :) vardi. onun Sayesinde Görüyormuşsunuz ama Ben Sansmi bilmiyorum... Kan'i tAkip etmiştim :D :D Beni ŞElaleye Götürdü Z'ye basa basa :D Sonra araştirdim Kolay Yolu varmiş Ben zor yoldan buldum .D
  • Beyler oyunda uyuma var mı ?Görev akşam olduğu için zaman geçmek bilmiyo

Birde iksirleri nasıl kullanıcam yav ?
  • İkisi için de meditasyon yapacaksın.
    Yanlış hatırlamıyorsam ctrl ile oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

İkisi için de meditasyon yapacaksın.

Meditasyonla iksir yaptım da onu nasıl kullanıcam onu bilmiyorum.Kayran (yanlışsa kusura bakmayın) görevinde bitki falan topladım iksir yaptım onu nasıl içiceğimi bulamadım yahu .Zar zor geçtim.İksiri yaptıktan sonra nasıl kullanıcam onu merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

İkisi için de meditasyon yapacaksın.

Meditasyonla iksir yaptım da onu nasıl kullanıcam onu bilmiyorum.Kayran (yanlışsa kusura bakmayın) görevinde bitki falan topladım iksir yaptım onu nasıl içiceğimi bulamadım yahu .Zar zor geçtim.İksiri yaptıktan sonra nasıl kullanıcam onu merak ediyorum?

Yine ctrl - meditasyon'a tıklayıp drink potions olması lazım.
    Ya da yaptığın potion'ı elinin altına bir yere alabiliyordun sanırım.
  • Çok sağolun arkadaşlar .
  • Arkadaşlar İorveth'e kılıcı verip vermememiz oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor mu?Aslında o bölümü geçtim ama meraktan soruyorum.

Şimdi İorveth'i serbest bırakma yada büyücü kadının yanına gitme de aynı şekilde oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor mu?
  • quote:

Arkadaşlar İorveth'e kılıcı verip vermememiz oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor mu?Aslında o bölümü geçtim ama meraktan soruyorum.

Şimdi İorveth'i serbest bırakma yada büyücü kadının yanına gitme de aynı şekilde oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor mu?

Kılıcı verirsen Iorveth - Saskia yani rebel tarafı seçmiş oluyorsun. Yani oyunda bir dönüm noktası sanırım.

İlk oyunda elflere yardım etmediğime üzülmüştüm bayağı, bunda yanlarında oldum, savaşı kazanmalarını da sağladım onların gönlünü almış gibi oldum yani.
    Ben 2. oynayışımda kılıcı vermeyeceğim mesela.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar İorveth'e kılıcı verip vermememiz oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor mu?Aslında o bölümü geçtim ama meraktan soruyorum.

Kılıcı verirsen Iorveth - Saskia yani rebel tarafı seçmiş oluyorsun. Yani oyunda bir dönüm noktası sanırım.

İlk oyunda elflere yardım etmediğime üzülmüştüm bayağı, bunda yanlarında oldum, savaşı kazanmalarını da sağladım onların gönlünü almış gibi oldum yani.

Ben kılıcı vermedim vurdum karnına düştü yere

Şimdi eğer Iorveth'i seçmek görevlerde falan gözle görülür bir değişiklik sağlıyorsa oyunu bitirince bidaha oynicam.Aslında Iorveth'i serbest bırakabiliridim chapter 2'nin sonunda ama gitmeye utandım adamın yanınaİlk sattık inanmaz falan diye gitmedim .

Bu arada chapter 3 ,chapter 1-2 kadar uzun değil mi??
  • quote:

quote:

quote:

Ben kılıcı vermedim vurdum karnına düştü yere

Şimdi eğer Iorveth'i seçmek görevlerde falan gözle görülür bir değişiklik sağlıyorsa oyunu bitirince bidaha oynicam.Aslında Iorveth'i serbest bırakabiliridim chapter 2'nin sonunda ama gitmeye utandım adamın yanınaİlk sattık inanmaz falan diye gitmedim .

Bu arada chapter 3 ,chapter 1-2 kadar uzun değil mi??

Ben de Ch:3'teyim henüz başlarındayım. Büyücünün olduğu zindanı arıyorum hala. Umarım daha uzundur.
  • Ben daha Roche ile dağlardan aşağı iniyorum

Vertical synch ve uber samplingi kapattım ayarlardan sadece kapatmadan öncede ultra ayarları seçtim.Seçtikten sonra kapadım yani.Oyunda hiç takılma yok saşırdım vallahi
  • Chapter 2, bir iorveth tarafı ile, bir de roche tarafı ile oynanabiliyor.
    Ama kılıç mevzusu önemli değil o kadar, yine de istediğini seçebilirsin kılıcı vermişsen de, vermemişsen de.
    Ha, vermişsen roche, vermemişsen iorveth çemkirebilir biraz.
  • Ya allah aşkına birisi yardım etsin.. Oyunu kurdum ettim 2 gündür girmediğim yer denmediğim şey kalmadı. Oyun hata falan vermeden tak masa üstüne atıyor ve kapanıyor.. Kimi zaman bi 15 dakika dayanıyor kimi zaman 2 dakika.. Bütün ayarları lowa çektim , bütün ayarları ultraya aldım , mediumda ve DoF ayarları kapalıyken (gamespot forumlarında önermişler) oynadım, tüm çözünürlüklerde denedim.. Ne yaptım ne ettiysem olmuyor olmuyor.. Soğudum güzelim oyundan. Yabancı forumlarda aynı problem ile karşılaşan tonlarca insan var. Patchli patchsiz her türlüde denedim.. Patchlede bir ilgisi yok, hatta 1.2 yaması ile göçme problemlerinin dahada bir fazlalaştığını söyleyenler var yabancı forumlarda. Oyunun ana sitesinin forumlarınıda topa tutmuşlar...

Amd Athlon 64 X2 5600+ 2.8 ( o.c ile 3.0 ghz) işlemci
    2 gb DDR 2 800mhz ram
    HD4850 his icq4 turbo ekran kartı

Crysis 2 den tut , Fear 3'e , Dirt 3'e , Fallout New Vegas'a , Ac II'ye kadar bi ton oyunu sorunsuzca oynadım şu ay içerisinde.. Yahu bi oyun 2 dk da bir kapanır mı ? Fps düşsün, bug olsun, takılmalar yaşansın.. Yok ama yok oyun kaymak gibi akıyor orta sevye ayarlarda 1280*768 çözünürlüklte birden pat diye hiçbir hata uyarı vs vermden kapanıyor...

Aynı dertten muzdarip olan çözüm bulan falan birileri varsa bi yardım eli uzatsın be.. Oyunu uzun zamandır oynamayı düşünüyor ve düşlüyordum. Moralim çok bozuk yardım edin a dostlar..
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.