Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Arkadaşlar Witcherın acemisiyim Combat sistemine de alışamadım ilk baştaki the assault kısmında 3-4 kişilik gruba girince normal zorluk seviyesinde dahi dağıtıyolar beni. Nedir taktikleri? Finisherları nasıl yapıyorum? E ile blok olayı çok zor tutturamıyorum çoğu zaman

kardeşim zor değil aslında zamanla alışırsın ki ben hepinizden acemiyim ilk defa rpg oynadım bu kadar sardı yani
  • Güzele benziyor.Sacred tarzı bi oyun herhalde.
  • Modu çok iyi ayarlamışım ya, ne göz kararı sallamışım öyle
    Oyunu modla bitirdim tam dengelemişim cidden, eşya kapasitesine bütün gereksiz şeyleri ve aşırı fazlalıkları sattığımda ulaşamadım. Böyle hep 25-30'luk bir aralık kaldı, default halinde sat sat bir türlü boşaltamıyorum yahu, hele quest item'ları da satamıyoruz ya tam tav oluyorum zaten dolu zoraki taşıttırıyor
  • Ben oyunu ripli indirdim,ilk olarak 1.1 update'ni yapayım dedim.Oyunun kurulu olduğu yerin içine attım.Update tam yaparken istalled game version is invalid diye bir hata veriyor.Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnicifent

Ben oyunu ripli indirdim,ilk olarak 1.1 update'ni yapayım dedim.Oyunun kurulu olduğu yerin içine attım.Update tam yaparken istalled game version is invalid diye bir hata veriyor.Lütfen yardım edin.

Günaydın. farketmez ozaman oyunu tamamen siliceksin tüm reg kayıtları ve klasörleriyle birlikte tabi savelerin varsa yedeklemeyi unutma sonra Patcher_row u bul googledan, yükle. 1.2 yamasınıda offical siteden indir üzerine yükle ve oynamaya başla. C.rack işlemlerinin hiçbirisini yapmana gerek yok.

Ben bu şekilde sorunsuz patchleri yaptım ve oynuyorum.
  • baştan oynayacam aynı kararları alarak ama bazı değişiklikler yaparak

@JCB

şu dediğin modu paylaşırmısın plz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

@JCB

şu dediğin modu paylaşırmısın plz .

evet moda ihtiyacımız var
  • www.gog.com
    Full List of Mods, page 1 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/full_list_of_mods/page1

Inventory:
    Unlimited Carry Weight Mod
    Weightless Recipes and Schematics
    Change Max Weight Capacity
    Crafting Weight Reduction
    Weight Rebalance
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

www.gog.com
    Full List of Mods, page 1 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/full_list_of_mods/page1

Inventory:
    Unlimited Carry Weight Mod
    Weightless Recipes and Schematics
    Change Max Weight Capacity
    Crafting Weight Reduction
    Weight Rebalance

teşekkürler dostum akşam kullancam eve gidince özellikle Zero weight' i
  • Sonuncusu benimkisi.

Zero Weight gibi abuk subuk şeyleri önermiyorum açıkçası, gameplay'i öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sonuncusu benimkisi.

Zero Weight gibi abuk subuk şeyleri önermiyorum açıkçası, gameplay'i öldürüyor.

hmm sanırım bazıları itemlerin ağırlıklarını 0 sıfır yapıyor (herbs vs. gibi ) ve 450 kapasiteye artıyor çantayı dimi? onu diyorsunuz? aslında bu daha mantıklı boş şeylerle dolmuş olmaz hiç yoktan çantamız.
  • sağolasın sırf taşıma kapasitesi için istedim 2 tane kılıç alınca kapasite doluyordu hemen diğerleri biraz işin kolayına kaçma olmuş
  • gamepad ile oynayan var mı? 1-2 battle dan sonra tüm tuşlar kitleniyor.hiçbirşey yapamıyorsun savaşın ortasında bir önceki load dan girmen gerekiyor yapcak hiçbirşey yok.

1.2 update de işe yaramamış. oyunun dinamikleri gamepad ile oynamaya daha müsait.
  • ben oyunu indirdim. bu yamaları nereden indirebilirim?
  • şu chapter 3 deki dragonu nasıl öldürdünüz arkadaş.yine takılcam burda 2 gün sanırım.kutudan aldığımız bıçağı falanmı kullancaz acaba ?
  • 21 saattir inmesini bekliyorum bu kadar beklemenin sonunda hayal kırıklığına uğramam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

gamepad ile oynayan var mı? 1-2 battle dan sonra tüm tuşlar kitleniyor.hiçbirşey yapamıyorsun savaşın ortasında bir önceki load dan girmen gerekiyor yapcak hiçbirşey yok.

1.2 update de işe yaramamış. oyunun dinamikleri gamepad ile oynamaya daha müsait.

Ben oynuyorum hiçbir problem yaşamadım ama aşağıdaki dosyaları attım xbox controller olarak görüyor gamepadi. Bir dene istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm
  • Free combat mod var mı? yani herhangi bir düşmana odaklanmadan mücadele edebileceğimiz.
  • .. gernçler ben şu mutagenleri çözemedim yaf.. nasıl kullanaccaz, nerde birleştirecez.. ne iş ypamadım bir bilgi verebilen olur mu?

bir de not: yawf oyunun zorluk seviyeleri çok alakasız yaa.. normalde üst üste 5 kere öldüğüm yeri hiç yara bile almadan geçiyorum easyde. ortası yokmu bunun. easy çok basit kaçıyo normal aşırı zor geliyor bi öyle bi böyle oyunuyorum tadım kaçtı yeminlen
  • teşşekürler arkadaşlar ve disorder hocam gamepad sorununu çözdüm

düşmana odaklanma kötü olmuş gerçekten.birini stun larken diğerine odaklanıyor.stun yaptığın boşa kaçıyor.

mutagenler ability ye takılıyor.ancak her abilitynin mutagen slotu olmayabilir.slotu olanları aktif edersen.o yeteneğinin üzerinde mutageni kullanabilirsin?

mesela swordman yeteneklerinde açtığın yeteneğin yanında küçük bir yuvarlak görüceksin.işte mutagen slotu olduğunu gösterir.alchmey ve magic de aynı şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.