Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

beyler henüz chapter 1'deyim, sonlarında... e
    lven ruins'te iorveth'e kılıcını verdim, roche'ye yardım etmedim... neyse orayı geçtik şimdi şu crosroad görevi var, ona göre chapter 1 bitecek zannediyorum
    . sizce iorveth'i mi seçmeliyim yoksa roche'yi mi?
    ilk oyunu normalde scoital(ya da nası yazılıyosa unuttum) tarafını seçmiştim, ama savelerm olmadığı için normal natural başladım.
    şimdi ne yapmalıyım bilemedim..

bi cevap verin bea.. çok memnun olurum yani.. harbii

...

Anlamadım neyi kastettiğini,
    Iorveth'e kılıcını vererek zaten yapmışsın seçimini.

Hayır illa kılıcı verdi diye seçimini yapmış sayılmıyor Roche'u seçebilir.

İki kere oynadım oyunu, ikisinde de o sahneden sonra ekstra bir seçim yaptığımı hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lven ruins'te iorveth'e kılıcını verdim, roche'ye yardım etmedim... neyse orayı geçtik şimdi şu crosroad görevi var, ona göre chapter 1 bitecek zannediyorum
    ilk oyunu normalde scoital(ya da nası yazılıyosa unuttum) tarafını seçmiştim, ama savelerm olmadığı için normal natural başladım.

...

İki kere oynadım oyunu, ikisinde de o sahneden sonra ekstra bir seçim yaptığımı hatırlamıyorum

Ciddi olamazsın Bende kılıcı vermiştim o panik sırasında sonra Zoltan durumu anlattı işte aynı şekilde Dandelion'da Roche'un durumunu anlattı haritada işaretli olarak Iorveth çıktı istersen köye dönüp Roche'u seçebiliyordun bende öyle yaptım hatta Roche ile oymadıysan Spoiler okuma *Roche, Ioveth'e kılıcı verdiğimiz için kızıyordu* Seçilebiliyor yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...

Ciddi olamazsın Bende kılıcı vermiştim o panik sırasında sonra Zoltan durumu anlattı işte aynı şekilde Dandelion'da Roche'un durumunu anlattı haritada işaretli olarak Iorveth çıktı istersen köye dönüp Roche'u seçebiliyordun bende öyle yaptım hatta Roche ile oymadıysan Spoiler okuma *Roche, Ioveth'e kılıcı verdiğimiz için kızıyordu* Seçilebiliyor yani.

vala bende şu ekstra seçim işini anlamadım.tak tuk yaptım görevleri.ilk seçimde kılıcını vermiştim iorveth e.şimdi chapter 2 deyim.iorveth te rochede bana yardım ediyor yani.beraber görev yapıyoruz.kopamadılar sanırsam benden 2 side
  • Chapter 2 deyim ,

sorun şu :

Kral Henselt bana madalyon verecek ,su atesten bılmem neden magıcten koruyan ,lakın yanındakı dethmond ıstemıyor uyuz herıf.

Tam kraldan madalyonu almak ıcın konusmaya gıttım 2 tane suıkastcı cadıra daldı,bır tanesını dogradım dıyerını de su cenabet mage karı bıtırdı.sonra dethmond adlı buyucu suıkastcılerın nerede oldugunu ogrenmek uzere cesetlere buyu yaptı ,adamın son anılarını falan bir cesıt spell ıle gordum . bır baktım kı Letho lavugu askerı kampın altında magaralarda bır yerde gızlenıyor.(assassıns hide out) , neyse yola koyulduk kıngslayerın hıdeoutunu bulmaya dogru yol aldık.Lower camp (alt askerı kamp) ın kuzeyınden bır kapı var oradan cıkınca sahılde bır magaraya gırılıyor ,gırdım magaraya gırıs o gırıs 1 tane troll bır tane de trolle benzer yarma bır sey dogradım, lakın bunları oldurdukten sonra magarada gezılmedık yer bırakmadım .Harıta dugmesıne bastıgımda harıta uzerınde troll u oldurdugum yerde bır kapı sımgesı gozukuyor lakın harıtayı kapadıgımda kapı sımgesı gosteren yerde tas duvar var kapı mapı yok , şu itme buyulerınden uyguladım magarada her yere yok acılan yıkılan bır yer yok ,e şimdi ne yapıcam???

biraz karmasık oldu ama chapter 2 de işleri bayagı karmakarısık edıp ortalarına dogru bır yerde kaldım....
    bır oyunda bu kadar da polıyık entrıka olmaz kı ,herkes bırbırı hakkında dumen cevırıyor ,bır ona eyvallah bır ona merhaba ,suya sabuna dokunmadan karıya (triss) bır once varayım dıyorum ,yok illa bır entrıkanın parcası yapıyorlar....
    neyse yabancı forumlarda vardır walktrough ,bır bakayım bulursam cevırıp buraya atarım...
  • patch yaparken gene incomplete hatası alıyordum dlcleri başka bir yere alıp yükleyince oldu zaten ne kadar dlc var hepsini yüklüyor patch.
  • 2. yamayla farklı saç tipleri gelecek deniyordu.noldu o?ben oyuna girdim ama bunu nasıl değiştirecez bulamadım
  • oyun bitti evet yeni bitti millet 2.yi bitirecek çok yavaş oynadım biraz aman geçsin baştan başlayacam .

iorveth in yolundan gittim lethoyu öldürmedim kendi sebepleri vardı krallardan banane hem eskiden dostumdu dedim sadece iki görevi yapamadım poker ve encrypted scripts mi ne yaratık şeylerini istiyordu 2.act de bende harpy yumurtası vardı ama 3. actte yok oldu çantadan alchemy de kullanmadım dikakt ediyordum çünkü rotfiend bulamadım sewerslarda olmalıdı ama şu guardian questinden sonra ortadan kayboldular
  • hala chapter 3 başındayım ilk gideceğim yere gidemedim ilk görevi yapamadım nasıl gideceğimi bulamadım hala
  • ben bu oyunun 1.sini oynamadım. ilk oyunla bir bağlantısı var mı yoksa direk olarak 2.den başlasam olur mu?
  • kurdum başlayacam umarım sarar.... 2 updatede tamam ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

hala chapter 3 başındayım ilk gideceğim yere gidemedim ilk görevi yapamadım nasıl gideceğimi bulamadım hala

Necro, senin görev bana hala gelmedi, belki daha önceki tercih olaylarıyla ilgili olabilir. Senin verdiğin resim desktopta gözümün önünde karşılaşırsam yazıcam.

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Necro şunu dene istersen

@X-FI , oyun atmosferi mükemmel, ubersampling kapat bak keyfine :) Böyle oyunlar 4-5 senede bir gelir.

@emre544 , oyuna girdiğim yerde quest veren bir kadın vardı onda direk buldum berber olaylarını ama önceki chapterlarda nasıl emin diilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 4 Haziran 2011; 23:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

hala chapter 3 başındayım ilk gideceğim yere gidemedim ilk görevi yapamadım nasıl gideceğimi bulamadım hala

Necro, senin görev bana hala gelmedi, belki daha önceki tercih olaylarıyla ilgili olabilir. Senin verdiğin resim desktopta gözümün önünde karşılaşırsam yazıcam.

Necro şunu dene istersen

@X-FI , oyun atmosferi mükemmel, ubersampling kapat bak keyfine :) Böyle oyunlar 4-5 senede bir gelir.

@emre544 , oyuna girdiğim yerde quest veren bir kadın vardı onda direk buldum berber olaylarını ama önceki chapterlarda nasıl emin diilim.

abi ben daha zaten görev bile alamadım chapter 3de boyuna dolaıp duruom higher course mu ne var gecemedim onu gardiyanlar yakalıo içeri atıo sonra öldürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Necro şunu dene istersen

kaçıncı chapterdasın? ben 3. deyim şu an.acaba her chapterda var mı?
  • 3.chapter başında bir kadında var , resim varsa ekliyim.
    Sağdaki abla

Necro valla bilemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 5 Haziran 2011; 0:22:54 >
  • Reach the imprisoned Phillipa through the sewers,or get arrested yazıyor görevde abi..ya hiç 1 kağı acılmıyor locked diyor paso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 5 Haziran 2011; 0:44:53 >
  • quote:

or get arrested yazıyor
    e yakalattır kendini işte :p Devam etmiyormu oyun yakalanınca?
  • ok gectim burada kaldım şimdi

• quote:

ok gectim burada kaldım şimdi

Level atlamışsın önce onu kullan istersen
  • bitirdim valla oh be

lethoyu dövdüm iyi oldu tam gavurdu zaten istersenizde lethoyu öldürmedende bitirebiliyorsunuz
  • Arkadaşlar Witcherın acemisiyim Combat sistemine de alışamadım ilk baştaki the assault kısmında 3-4 kişilik gruba girince normal zorluk seviyesinde dahi dağıtıyolar beni. Nedir taktikleri? Finisherları nasıl yapıyorum? E ile blok olayı çok zor tutturamıyorum çoğu zaman
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.