Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem bileşenlerim yan tarafta yazıyor.Oyunda bir optimizasyon sıkıntısımı vardır acaba?Fps durumlarınız nasıl sizin.

Ben 1920x1080 advanceddaki tüm ayarlar hepsi ultrada iken(En sonda hepsi), bir tek uber sampling kapalı iken minimum 35-40 fps görüyorum.Ancak ubersampling açtığım zaman 40 fps gördüğüm yerde 9-10 fps alıyorum.Ubersampling nedir acaba?Aldığım değerler sizce iyimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar sistem bileşenlerim yan tarafta yazıyor.Oyunda bir optimizasyon sıkıntısımı vardır acaba?Fps durumlarınız nasıl sizin.

Ben 1920x1080 advanceddaki tüm ayarlar hepsi ultrada iken(En sonda hepsi), bir tek uber sampling kapalı iken minimum 35-40 fps görüyorum.Ancak ubersampling açtığım zaman 40 fps gördüğüm yerde 9-10 fps alıyorum.Ubersampling nedir acaba?Aldığım değerler sizce iyimidir?

uber ile herkeste fps düşüşü yaşanıyor sanki oyunda sırf test denemesi diye eklemişler şu an ki sistemlerde nasıl çalışıyor diye. ultrada oynuyorsun işte daha ne.
  • Oyunu bende aldım güzel oyun ancak savaşırken felan sıkmıştı bi kaç gündür oynamıyodum. Geçenlerde steam bi kaç gb lık update yapmaya kalktı hatamı yoksa büyük bir patch mi geldi oyuna bilgi verebilecek var mı
    edit: bu 9gb lık indirdiği şey güncellememi yoksa oyunu yeniden mi indiriyo nedir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 4 Haziran 2011; 12:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnicifent

Arkadaşlar ben oyunu ripli olarak indirdim.Oyun sorunsuz olarak çalışıyor;fakat size bir şey sormak istiyorum.1.2 patchi çıkmış ve ben ripli indirdim.Ripli haldeki oyuna da bu patch yapılabilir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

Yapılıyor, 1.1 ve 1.2 sorunsuz bir şekilde yapılıyor.
  • 1,2 yaması orjinal harici içinde geçerlimi şuan
  • 1.2 yaması yaptıktan sonra bütün cutscene lerde roche jaket giyili olarak görülüyoruz ve önceki armorların bütün runeleri falan silinmiş oluyor.Armoru destroy etseniz bile aynı şey oluyor,bunun çözümü yok mu?
  • bu oyun xboxda sürünür
  • quote:

Arkadaşlar sistem bileşenlerim yan tarafta yazıyor.Oyunda bir optimizasyon sıkıntısımı vardır acaba?Fps durumlarınız nasıl sizin.

herşeyin normal olması gerektiği gibi, oyundan keyif almaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

herşeyin normal olması gerektiği gibi, oyundan keyif almaya bak

katılıyorum..
  • 1.2 için 1.1 yaması gerekli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

1.2 için 1.1 yaması gerekli midir?

evet, yukarıda açıklama vardı install hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

bu oyun xboxda sürünür

kırpa kırpa oynatırlar
  • Önerinizi almak istiyorum.Witcher 2'yi ripli halde kurdum,gayet de çalışıyor;arada kasmalar oluyor.Bunun patch ile düzelebileceğini düşününyorum.Gelelim asıl soruya sizce oyunu bitirdikten sonra patch'i yapayım yoksa şimdi mi yapayım.Şu an chapter 2'nin ortalarındayım.Patch yapsam save dosyalarının yedeğini alırım;fakat onları yine save dosyasına attığımda patchli halinde görmezse diye korkuyorum.Sizce denemeye değer mi?
  • Oyunu bitirdikten sonra parasını ver oyunu orjinal al. Benim önerim bu.
  • beyler henüz chapter 1'deyim, sonlarında... e
    lven ruins'te iorveth'e kılıcını verdim, roche'ye yardım etmedim... neyse orayı geçtik şimdi şu crosroad görevi var, ona göre chapter 1 bitecek zannediyorum
    . sizce iorveth'i mi seçmeliyim yoksa roche'yi mi?
    ilk oyunu normalde scoital(ya da nası yazılıyosa unuttum) tarafını seçmiştim, ama savelerm olmadığı için normal natural başladım.
    şimdi ne yapmalıyım bilemedim..

bi cevap verin bea.. çok memnun olurum yani.. harbii

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

beyler henüz chapter 1'deyim, sonlarında... e
    lven ruins'te iorveth'e kılıcını verdim, roche'ye yardım etmedim... neyse orayı geçtik şimdi şu crosroad görevi var, ona göre chapter 1 bitecek zannediyorum
    ilk oyunu normalde scoital(ya da nası yazılıyosa unuttum) tarafını seçmiştim, ama savelerm olmadığı için normal natural başladım.

...

Anlamadım neyi kastettiğini,
    Iorveth'e kılıcını vererek zaten yapmışsın seçimini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

beyler henüz chapter 1'deyim, sonlarında... e

...

Anlamadım neyi kastettiğini,
    Iorveth'e kılıcını vererek zaten yapmışsın seçimini.

Hayır illa kılıcı verdi diye seçimini yapmış sayılmıyor Roche'u seçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Hayır illa kılıcı verdi diye seçimini yapmış sayılmıyor Roche'u seçebilir.

ikisiyle de konuştum şimdi... iorveth sanırım aedrin denen yere götürecek beni... roche ise loredo'nun hesabını keselim diyor. önce roche ile loredo işini halletsem, sonra iorveth'le aedrine gidebilir miyim ki? yoksa loredo işini yapınca roche mi götürecek direk, elflerle tüm bağları koracak mıyız?

hala soruma bir cevap arıyorum oyunu bıraktım oynamayı, ne yapmalı acabaaa

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 4 Haziran 2011; 17:51:57 >
  • GEr0nim0

Oyunun bu kısmında 1 tanesini seçmen gerek.Hangisi iyi hangisi kötü diye bişey yok.Roche yada Iorveth i seçiceksin ve geri dönüşü olmuyor.Mesela Roche u seçtin ikinci oynayışında Iorveth'i seçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Haziran 2011; 18:00:55 >
  • 1.2 patch hiç bir şey katmadı oyuna dövüş sistemi yene aynı berbat
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.