Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

.. gernçler ben şu mutagenleri çözemedim yaf.. nasıl kullanaccaz, nerde birleştirecez.. ne iş ypamadım bir bilgi verebilen olur mu?

bir de not: yawf oyunun zorluk seviyeleri çok alakasız yaa.. normalde üst üste 5 kere öldüğüm yeri hiç yara bile almadan geçiyorum easyde. ortası yokmu bunun. easy çok basit kaçıyo normal aşırı zor geliyor bi öyle bi böyle oyunuyorum tadım kaçtı yeminlen

okadar zormu yav? bende konsola çıkınca hard ta oynarım diyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

ben oyunu indirdim. bu yamaları nereden indirebilirim?

yok mu bir cevap?

birde oyunu klavye + mouse ile mi oynayayım yoksa gamepad ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reter

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sonuncusu benimkisi.

Zero Weight gibi abuk subuk şeyleri önermiyorum açıkçası, gameplay'i öldürüyor.

hmm sanırım bazıları itemlerin ağırlıklarını 0 sıfır yapıyor (herbs vs. gibi ) ve 450 kapasiteye artıyor çantayı dimi? onu diyorsunuz? aslında bu daha mantıklı boş şeylerle dolmuş olmaz hiç yoktan çantamız.

Hayır, hemen hemen bir denge oluşturmaya çalıştım item'lar arasında.

Çünkü ilginç bir şekilde mutant genlerinin ağırlığı varken ne anahtarların ne reçetelerin ne de kitapların ağırlıkları vardı. Garip geldi bana.
    Genel olarak item'ların ağırlıkları arasında bir denge kurdum bir kaçının ağırlığını artırarak, bu ağırlıkları artırdıktan sonra da taşıma kapasitesini yükselttim uygun bir şekilde ki varolandan daha kötü bir hale gelmesin taşıma olayı
  • quote:

quote:

yok mu bir cevap?

1.1 i indir tabi illegal olanı sonra 1.2 yi direk indir sitesinden 1.1 de DRM kalktığı için illegale gerek yok ancak yüklerken cooked pc içinde olan 1.1 ile yüklenen 5 tane dlc var onları kaldır başka bir yere öyle kur 1.2 yi yoksa sorun veriyor zaten 1.2 tüm dlc leri yüklüyor.
  • quote:

quote:

yok mu bir cevap?

Bana kalsa klavye + fare ile daha eğlenceli ve daha kolay tabi elin hangisine alışmışsa onu kullan demek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

quote:

yok mu bir cevap?

Bana kalsa klavye + fare ile daha eğlenceli ve daha kolay tabi elin hangisine alışmışsa onu kullan demek en iyisi

Gamepad daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

yok mu bir cevap?

1.1 i indir tabi illegal olanı sonra 1.2 yi direk indir sitesinden 1.1 de DRM kalktığı için illegale gerek yok ancak yüklerken cooked pc içinde olan 1.1 ile yüklenen 5 tane dlc var onları kaldır başka bir yere öyle kur 1.2 yi yoksa sorun veriyor zaten 1.2 tüm dlc leri yüklüyor.

1.1 i yükledim. hiç dlc dosyası bulamadım. dzip dosyaları var. onları mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok mu bir cevap?

evet onlar dzip dosyaları merchant troll blue strips falan olacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok mu bir cevap?

4 tane var. elf_flotsam, pack0, troll, succubuss.

bunları başka yere taşıdım ama gene 1.2 yi yüklemedi, hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Haziran 2011; 1:18:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok mu bir cevap?

4 tane var. elf_flotsam, pack0, troll, succubuss.

bunları başka yere taşıdım ama gene 1.2 yi yüklemedi, hata verdi.

alchemy magicsuit roche troll merchant olması lazımdı galiba bunları elf pac0 succubuss dursun sadece troll varsa onu al
  • arkadaşlar oyunu kaç farklı şekilde bitirebiliyoruz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

arkadaşlar oyunu kaç farklı şekilde bitirebiliyoruz??

• Arkadaşlar sistemim ;

MSI 870A-G54
    4 GB KINGSTON CL 1333 ram
    SHAPPHIRE HD 6870
    AMD 1055T CPU 3.3 GHZ
    800W XileNCE 80 PLUS BRONZE PSU
    SAMSUNG SPINGPOINT 1TB HDD

Full ayarlarda 15-20 fps alıyorum.Crysis 2'de full ayarlarda kasmadan oynayabiliyodum fps de galiba 30-40-50 arası değişiyodu.Patlamalarda falan 30'a düşüyodu.Ama The Witcher 2'de niye böyle anlamış değilim. :S
  • Crysis 2'de çok sistem isteyen bir grafik yok ki zaten, 8800GT ile full'de oynanan bir oyun o, doğal yani
  • Peki bu sistem için normal bi fps mi alıyorum? Crysis 2'dede az aldığımı düşünüyorumda ben.. Yoksa bu oyun için genel bir sorun mu var ?
  • Uber açıksa normal, değilse o kadar az olmaması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reter

quote:

Sonuncusu benimkisi.

Zero Weight gibi abuk subuk şeyleri önermiyorum açıkçası, gameplay'i öldürüyor.

hmm sanırım bazıları itemlerin ağırlıklarını 0 sıfır yapıyor (herbs vs. gibi ) ve 450 kapasiteye artıyor çantayı dimi? onu diyorsunuz? aslında bu daha mantıklı boş şeylerle dolmuş olmaz hiç yoktan çantamız.

Hayır, hemen hemen bir denge oluşturmaya çalıştım item'lar arasında.

Çünkü ilginç bir şekilde mutant genlerinin ağırlığı varken ne anahtarların ne reçetelerin ne de kitapların ağırlıkları vardı. Garip geldi bana.
    Genel olarak item'ların ağırlıkları arasında bir denge kurdum bir kaçının ağırlığını artırarak, bu ağırlıkları artırdıktan sonra da taşıma kapasitesini yükselttim uygun bir şekilde ki varolandan daha kötü bir hale gelmesin taşıma olayı

tamam şimdi anladım bir neyi kendi modunu oluşturmuşsun ozaman bende güzel bir mod yapayım sora aşırıya kaçıp her bulduğumu çantaya indirmeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar sistemim ;

MSI 870A-G54
    4 GB KINGSTON CL 1333 ram
    SHAPPHIRE HD 6870
    AMD 1055T CPU 3.3 GHZ
    800W XileNCE 80 PLUS BRONZE PSU
    SAMSUNG SPINGPOINT 1TB HDD

Full ayarlarda 15-20 fps alıyorum.Crysis 2'de full ayarlarda kasmadan oynayabiliyodum fps de galiba 30-40-50 arası değişiyodu.Patlamalarda falan 30'a düşüyodu.Ama The Witcher 2'de niye böyle anlamış değilim. :S

uberi kapatırsan fps artıcaktır ve bu linktende faydalanabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49155481
  • Selamlar. Forumdan yaklasik 1 ay uzaklastirildigim icin ancak simdi yazabiliyorum oyunla ilgili bakis acimi. Oyunun optimizasyonu hakkinda yorum yapamayacagim fakat grafikleri gercekten en dusuk secenekte bile cok iyi. Tek basina bloom efekti bile isi goturuyor. Malum benim oyunu
    indirip de(repack 6 GB) oynadigim PC bir netbook oldugundan performans alamiyorum cogu kez. Bu nedenle, en az 30 kez savasmayi denedigim
    kayran'i da mouse'un veya tusu degistirip klavyenin zamaninda basmamasi nedeniyle dovusun sonuna gelmeme ragmen bitiremeyisim ve
    dolayisiyla savegame almak zorunda kalmam ayri bir mesele.

Hcbir sey benim Triss'ime olan askimi degistirmedi. Tabii "ben" derken Geralt'tan bahsediyorum. Bunun yaninda, oyuna ayip gozuyle bakilmasini
    son derece aptalca buldugumu soylemeden gecemeyecegim. Sonucta oyun da olsa "gercekci olursak" adamlar sadece savasmayacak. Kafasini kuma gomenler yuzunden bu haldeyiz zaten. Neyse, grafikler bir kere bence kusursuz. Seslendirmeler de gayet iyi. Dovuslerde bazen sorunlarla
    karsilasiyoruz, fakat atmosfer muhtesem. Muzikler de oyle. Hele o oyun acilirken giren muzik bile adami mest etmeye yetiyor bence. Benim
    tek begenmedigim nokta oyunun kisa olmasi.

Ben henuz su Elven Garden'daki banyo sefasini gecip ancak katilin izini surmeye basladim. Keske bunu rahatca oynatacak bir sistemim olsaydi; BIR CORE
    I5 750 4 core CPU, 4 GB RAM en az ve GTX 480 falan. Yine de ekran goruntusu aldim bayagi FRAPSla. Res. dusuk de olsa paylasacagim.
  • yeni gelen patch ile yeni sürücüyü kurduğumda gayet güzel bir fps artışı oldu oyunu bitirmeye henüz niyetli değilim çünkü nvidia bundan sonraki sürücüsünü daha iyi getireceğini bilerekten beklemeyi tercih ediyorum zaten meşgul olacağım oyunlar var şu an.. ati ekran kartı olan arkadaşlara allah sabır versin diliyorum eğer o ışık yansımaları gibi hatalar yada ekran kararmaları gibi hatalar alıyorsanız catalyst sürücüsünden smoothvision aa yı ayrıca catalyst A.I ayarını tamamen devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim belki işe yarar arkadaşımın makinasındada aynı sorun vardı o böyle çözebilmişti..

ayrıca CD Project gibi bir firmayı çok takdir ediyorum belki diğer firmaların yapmak istemeyeceği birşeyi yapıp çıkardıkları patchlerde korumalarını kaldırdılar demekki satışlar mükemmel ve oyunlarına güveniyorlar korsan paranoyaları yok bu her firmanın yapabileceği birşey değil.. oyuncudan yana oldukları bu tutumlarının diğer firmalara özellikle EA Ve Ubisofta ders olmasını diliyorum(gerçi söylediklerim firmalar bunları görüp kendilerine çeki düzen verirlermi?orasıda meçhul..)

birde rica edersem arkadaşlarımızdan biri bana şu Gibbed's RED tools programının linkini pm yoluyla verebilirse çok memnun olurum diyalog dosyalarını çözmek ve duruma göre eğer türkçe paket çıkarılacaksa şimdiden hazırlanayım diyorum(googledan arattım çıkmadı arkadaş.. ) nede olsa herkes bir köşeden tutsa üstesinden gelemeyeceğimiz birşey kalmaz..
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.