Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberone_0

2.chapterdaki drawf larla indiğimiz maden gibi yerde en sondaki bossu nasıl geçicez beyler.öküzümsü bi boss ölmek bilmiyor.tek boss olsa iyi yanında bide başka yaratıklarda çıkıyor..her bossta 2 gün takılıyorum zaten arkadaş.bu arada halaa armor yapamadım.armor için eksik olan itemler var ama bunları nerden bulabiliceğim falan yazmıyor o işi hiç anlamış değilim.şu eksik diyor ama nerde oldugunu bilmeden nasıl bulucam yani.oyunun başındaki dandik armorla devam ediyoruz valla.heralde oyunun sonunuda bu armorla getirirm

axii yi kullan yaratıklardan birini kontrol et queen kullan sürekli armor için gerekli itemları ya merchantlardan ya da dışarıda bulacaksın mesela o tünelde bir sürü malzeme vardı silver ore iron ore vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Oyun xbox 360'da çıkıyore platformlar arasına yazarsan sevinirim

o lanet xboxlar yüzünden yediler ya güzelim dövüş sistemini. ulan microsoft..
  • oyun hem dövüş sistemi hemde optimize per. olarak ilk oyun un gerisnde kalmış malesef ...

dövüş sistemi bildiğin kitlenme ve kime vuracağını bile seçemiyorsun , blok tam fail zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asesulfam -- 3 Haziran 2011; 17:30:04 >
  • Patch çıkmış hadi hayırlısı, 67MB totalde.
    Benim uyanmamı beklediklerini bilseydim daha erken uyanırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

http://www.en.thewitcher.com/patch1-2/

patch çıktı

bir sürü madde var ama optimize ile ilgili bir düzelme göremedim , combat ve block la ilgili bişeyler var nediyor tam anlayamdım
  • quote:

A number of fixes have been made in blocking functionality during combat. Also, player character responsiveness in combat has been improved, and Geralt can attack more than one target during normal combat.

Block işlevindeki bazı hatalar düzeltilmiş ayrıca Geralt saldırı anında birden fazla kişiye vurabilecek.

+ karakterin savaş anındaki hassasiyeti arttırılmış. Hassasiyetten kastı mesela 1e basınca bazen Geralt kılıcı çekmiyor, bekliyor öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 3 Haziran 2011; 17:49:11 >
  • Steam yine 9 gb indirtmese bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

quote:

A number of fixes have been made in blocking functionality during combat. Also, player character responsiveness in combat has been improved, and Geralt can attack more than one target during normal combat.

Block işlevindeki bazı hatalar düzeltilmiş ayrıca Geralt saldırı anında birden fazla kişiye vurabilecek.

+ karakterin savaş anındaki hassasiyeti arttırılmış. Hassasiyetten kastı mesela 1e basınca bazen Geralt kılıcı çekmiyor, bekliyor öyle.

çok güzel combat sırasında sign'lar için atadığım kısayol tuşlarına 2 3 kere basmak zorunda kalıyordum bazen
  • Steam'e hala gelmedi yama. Gelen server var mi?
  • lol , önceki saveler ortalama 14-15mb tı bende. Şu an 500-600kb :p

Orj olup Patch yapamayanlar, ne kadar dlc dosyası varsa kaldırın/silin, patch1.2 öyle deneyin. (bundan sonrası Orj ve orj olmayan arkadaşlar içinde geçerli) , eğer hala netice alamıyorsanız, saveleri yedekleyin my documents teki, oyunu uninstall edin, artık klasörleri tamamen silin programfiles ve(burası önemli, klasörler bile silinmeli), my documents witcher 2 klasörünü de tamamen silin. Tekrar oyunu kurun, kendisi patchı indirip yüklicektir zaten.

Sistemi eski ve yavaş olan arkadaşlar, hdd defragg yapmayı (defraggler programı olabilir) unutmayın herşey yüklendikten sonra. 9gb lık ana data dosyası ve birkaç 400 500mb lık dosya fps yi etkiliyor.

berber ,ilk vendorda açılmış halde buldum, fiyatlar eh ucuz sayılır :p

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 3 Haziran 2011; 20:16:43 >
  • 3 Numaraya vurduracam ben
  • apaçi stayla var mı yaparım olursa.
  • 1.2 yamadan sonra oyunda npc konuşmaları gözükmemeye başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

1.2 yamadan sonra oyunda npc konuşmaları gözükmemeye başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?

Venom komik gelebilir ama bir bak istersen, driverla alakalı diyorlar. msjlarda var. bende olmadı henüz böyle bir durum.
    www.gog.com
    11.5s CAP 4 Released, reports of light source issues being fixed, page 3 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/11_5s_cap_4_released_reports_of_light_source_issues_being_fixed

www.gog.com
    Patch 1.2 released, page 4 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/patch_1_2_released/page4
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

1.2 yamadan sonra oyunda npc konuşmaları gözükmemeye başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?

Venom komik gelebilir ama bir bak istersen, driverla alakalı diyorlar. msjlarda var. bende olmadı henüz böyle bir durum.
    www.gog.com
    11.5s CAP 4 Released, reports of light source issues being fixed, page 3 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/11_5s_cap_4_released_reports_of_light_source_issues_being_fixed

www.gog.com
    Patch 1.2 released, page 4 - Forum - GOG.com
    http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/patch_1_2_released/page4

Tam da CAP 4 yüklemiştim ışık problemini giderir diye. Bu ATI beni öldürecek arkadaş.

Cap 4 silip sistemi tekrar baştan başlatınca düzeldi bu sorun. Teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Haziran 2011; 21:23:32 >
  • arkadaşlar buyuk bir sorunum var lvl 7 oldum hala şu talentleri kullanmıyorum sadece training açık gorunuyor ama ona tklıyorum ordaki seçenekleride aktif edemiyorum bunu nasıl duzeltirim ....
  • 2 level daha atla sorun falan kalmaz
  • Arkadaşlar ben oyunu ripli olarak indirdim.Oyun sorunsuz olarak çalışıyor;fakat size bir şey sormak istiyorum.1.2 patchi çıkmış ve ben ripli indirdim.Ripli haldeki oyuna da bu patch yapılabilir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnicifent

Arkadaşlar ben oyunu ripli olarak indirdim.Oyun sorunsuz olarak çalışıyor;fakat size bir şey sormak istiyorum.1.2 patchi çıkmış ve ben ripli indirdim.Ripli haldeki oyuna da bu patch yapılabilir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

Denemende Fayda Var Sorun Çıkmaz Galiba.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.