Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 kere aynı kombinasyonu yap bulursun elbet, 24 ihtimal var orada toru topu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

chapter 3 deyim bast bir bulmaca ama ben anlamadım dostlarım
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

ben ne nasıl yapmıştım şu karışıktan basite yap sonra basitten karışığa onasıl olacak diyorsan daha çok simgesi olan karışık az olan basit
  • O bulmaca aslında eski tip RPGlerde görülen tarzda, yeni nesil pek alışık değil öyle şeylere

Sembollerin olduğu her odada bir şiir var. Ve şiirlerde 4 tane kavram sembolize ediliyor.

Hayvan, Zaman, Gökyüzü ve Sanat.

Bu 4 kavramın da birer sembolü var. Hangi kavramin sembolü hangisi derseniz, şehirde satılan kitaplardan birinde mevcut bilgiler. (Google'da da vardır elbet )

Bulmacanın çözümüne gelirsek;

Mesela şiirin bir tanesi şöyle:

"Glittering fish.
    Dying on a fresco.
    Struck by lightning."

Fish:Balık:Hayvan
    Dying:Ölüyor (Fiil):Zaman
    Fresco:Fresk:Sanat
    Lightning:Yıldırım:Gökyüzü

Bu sırayla sembolleri söndürmeniz gerekiyor : Hayvan, Zaman, Sanat, Gökyüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 2 Haziran 2011; 9:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

Soğuk su falan içmeyin gidin Loredo'nun kapısının girişinde 2 tane muhafızın olduğu yerdeki sandıktan alın tüm eşyalarınızı.

İlk oyunda da aynı şekilde zindanda bir sandıkta tutmuşlardı eşyalarımızı çıkınca alıyorduk.

Diyaloglarda hep geçiyor bunlar ama gözden kaçmış demekki.

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404
    Buldum.Kılıç satan dükkandan para ile alıyorsunuz.Şu hayaletli yerde bir sürü iksir yaptım.Kılıçı upragade ettim.İksir içtim.Şu hayaletler kolay ölmüyor.Aynı darbeyi yiyince bi o kadar çok götürüyor canı.

Neyse mutluysa sorun yok.
  • ok gectimde bu sonraki yere nasıl gidecem onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 2 Haziran 2011; 12:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Asıl driver sonrakiymiş nvidianın witcher 2 iyileştirmeleri yapıcağı.

quote:

The next driver will contain some driver optimizations for this game. We are also working with the developers of this game to further improve performance.

bekliyok bakalım

• köyü savunurken geçişi açmam gerekiyor,break through to iorveth görevinde tüm yollarda barikat var,hedefe nasıl gidiliyor?
  •  The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

haritada gideceğim yeri bir türlü bulamadım bir cıkış yolu yok mu bunun
  • Oyunun tek eksi yönü,ilk oyuna göre monster sayısında ve ceşidinde bayağı bayağı düşüklük var.İlk oyunda vampire olsun,ghoul olsun,wraith olsun bu canavarların bile kendi aralarında sınıflara ayrıldığını görüyorduk,witcher 2 de toplasan 10 farklı canavarla karşılaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 2 Haziran 2011; 16:57:58 >
  • Bu oyunda da canavarlar kendi aralarında sınıflara ayrılıyor aslında, Warrior, Guard, Queen, Normal falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Bu oyunda da canavarlar kendi aralarında sınıflara ayrılıyor aslında, Warrior, Guard, Queen, Normal falan.
    Ama kesinlikle ilk oyundaki gibi değildi,ana hikaye biraz daha krallıklar,savaşlarla ilgili olduğu için yaratıklara pek önem vermemişler,en azından bir swamp falan yapsalarmış güzel olurmuş bence

İlk oyundaki liste burda,70 tane falan farklı canavar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 2 Haziran 2011; 19:00:32 >
  • İkinci oyunda çok az canavar görüyoruz, cins bakımından az olduğu doğru ama yine de alt türleri mevcut. Toplasak 20'yi geçmez tabi ki.
  • Yaratık azlığı benim de dikkatimi çekti ancak hikaye eksikliği tamamlıyor.
  • witcher görevleri az ilk oyunda daha fazla vardı yaratık görevleri daha fazla witcher job beklerdim .
  • IBM Watson Media
    TEST CD Projekt
    http://www.ustream.tv/channel/cdp-summer-days

Arkadaşlar 15 dakika sonra CD Projekt RED konferans ile bir duyuru yapacakmış bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 2 Haziran 2011; 21:47:09 >
  • ^^
    tahminleri alalım o zaman

konsol duyurusudur bence
  • "gentlemens we are at war with with console users...negotiations will be begin in 10 min.."
  • "Announcement of Latest GoG Products"

:( Birde teşekkür ederler sanırım baya iyi satış yakalamışlar. DLC leri söyleseler keşke , birde yeni üzerinde çalıştıkları rpg olmayan oyunu.

10250 kişi var :p Chatte Donanimhaberin reklamını yapalım

12,5k oldu izleyiciler.
    400.000 satmış ilk haftasında oyun! ama sadece gog.com dan mı 400.000??* ohaaa

ingilizcesi iyi olan birisi özet geçerse çok iyi olur :p Coder99 saol.

saol coder99. screen yakaladım :) edit yaparak fazlalık yapmıyoruz adminler kızmayın.

berber

Coder99, steam %10 off vs yazdı ama baktım hala 49.99usd orda, promo vs bişiler yazdı tam çözemedim.
    > en sonda söyledi CEO ları sanırım yakaladım, gamestop, amazon ve steam dedi promotion.

Yeni DLC söylediler mi? patch 1.2 çıkan bütün dlc leri içericek resimi de var anladım da , troll dlc gibi dlc haberi verdiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 2 Haziran 2011; 22:52:15 >
  • İlk haftada 400binden fazla(gog.com'dan) satış yapmışlar. ve kimse %80in altında puan vermemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 2 Haziran 2011; 22:25:05 >
  • Yarın 1.2 patch çıkaracaklarmış bir sürü düzeltme olacakmış changelogu yayınlayacaklarmış.

Tüm dlcler 1.2de verilecekmiş. +2yeni dlc daha geliyor.
    yeni saç stilleri olacakmış.

+bu yıl sonu xbox360'a geliyor, ps3 için kesin bir şey yok.

@disorderpunk
    İndirim yapacaklarmış ama ne zaman aklımda tutamadım.

2 yeni dlc daha gelecekmiş. Umarım questtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 2 Haziran 2011; 22:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.