Başlayalım bakalım. Gerçekten o kadar iyi mi görelim. |
The Walking Dead (2010 - 2022) (2146. sayfa)
-
-
en son final sezonu izledim. ondan sonra sırasıyla hangi yapımlar çıktı yazabilecek olan var mı ?
-
1 . The Walking Dead: Dead City (TV Series 2023‑ )
2 . The Walking Dead: Daryl Dixon (TV Series 2023‑ )
3 . The Walking Dead: The Ones Who Live (TV Series 2024‑2024) [25 Şubat’ta çıkacak]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediğimden daha iyi çıktı dizi. Sarıyor, bölümlerde kısa zaten izlemesi sıkmıyor.
Senelerce bu diziyi güncel takip edenlere ödül vermek lazım Haftada 1 bölüm o da 40-45dk. 11 sezon. Kolay değil :D
-
Fırsat bulsam 3. kez izleyeceğim baştan
-
7.sezon 1.bölüm neydi öyle ya..
Nasıl dizi çekiyorsunuz insafsızlar.
-
Özellikle ilk 5 sezon gerçekten çok iyiydi.
-
8. Sezonun finalinde bırakmıştım diziyi şimdi spin offlar çıkmış kalan sezonları izlemeliyim mi yoksa özet şeklinde izleyip mi geçeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 22 Şubat 2024; 14:57:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk ikisini izlemedim ama 3. yü rick var diye merak ediyorum, sırayla mı izlemek lazım
1 . The Walking Dead: Dead City (TV Series 2023‑ )
2 . The Walking Dead: Daryl Dixon (TV Series 2023‑ )
3 . The Walking Dead: The Ones Who Live (TV Series 2024‑2024) [25 Şubat’ta çıkacak]
-
sıra yok, ama Negan 'la (P)Rick kesinlikle bi araya gelecek, o yüzden 3'ünü de izlemek lazım, zaten kaliteli diziler. (orjinal dizinin son birkaç sezon saçmalıkları gibi değil)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diyosunuz Rick'li bölüm için ? Yorumları alalım izleyenlerin :)
Film tadında olmuş, yer yer ağır gitse ve bazı muhabbetleri tam idrak edemesem de, ilerledikçe açılacaktır. Umarım ucu diğer karakterlere dokunmaz, yoksa reset attık deyip döndürüp dolaştırıp tekrar normal diziye evirmesinler yeter. Yapacaklarsa da film yapsınlar ki ilk bölüm film gibi bitti. Bir hafta nasıl bekleyeceğiz şimdi :)
-
Bende 8. sezon finalinde bırakmıştım. Şimdi tekrardan bıraktığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. Piyasadaki en iyi zombi dizisi sonuçta. Daha önce çıkan Dead city ve Daryl Dixon dizilerini izleyip sonra The Ones Who Live ye izlemeyi düşünüyorum. Bu ara baya bir dizi çıktı piyasada.
-
11.sezondayım
Abi bi dizi nasıl bu hale gelebilir?
Spoiler yememek için hiç yorumları okumadım
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Rick'in yeni dizisi çıkmış onu da geçen gün öğrendim. Rick 9.sezon 5.bölümde gitti. Sırf yeni dizi çekmek için mi Rick'i diziden çıkardı bunlar? Saçmalık ya. Michonne'da ortadan kayboldu zaten Rick'i aramaya gitti ama hiç bi haber yok... Alfa Beta geldi 10.sezonda öyle geçti şimdi yine 4.5.sezonun tekrarı gibi bi şehire geldiler yine Vali vb var. İşçiler isyan çıkaracak onunla mı uğraşacaklar şimdi de? Dizi nereye geldi ya. -
Bitirdim. Sonu güzel bitti yine.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ucundan Rick'i gösterdiler. Abi 30sn göstereceğinize ufak ufak sahneler gösterseydiniz sezon boyunca ya. Sırf dizi çekmek için adamı diziden ayırmışlar resmen -
Negan dizisini izleyeceğim bende tek o kaldı ondan sonra bu yeni diziye geçiş yapacağım
-
Bende bu akşam başlıyorum o kadar dizi listemde varken anca sıra geldi
-
The one who live 2. bölüm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ne çabuk bitti ya la :) Rick Michonne bulmuşsun ne güzel, ormanda kaçmayı neden denemiyorsun aslan parçası :) Şeytanın inine girip kaleyi içten fethetme planlaır var sanırım. Çöpçü hatun bu oyunu bozacak gibi. -
1. 2. ve 6. bölümleri izleyin yeter. Zaman kaybı olmuş resmen. Düşmnı büyük gösterip, izlenilesi yapmaya çalışmışlar ama dizi mantık hatalarıyla dolu hep. Rick bildiğin rick.. mal mal bakmaktan başka yaptığı yok yine
-
Darly 'in köpeği ölmüş.
times nowSeven 'The Walking Dead' Dog Dies, Fans, Actor Norman Reedus Pay Tribute: 'Best TV Buddy Ever'https://www.timesnownews.com/world/us/us-buzz/seven-the-walking-dead-dog-dies-fans-actor-norman-reedus-pay-tribute-best-tv-buddy-ever-article-110979736
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
The Walking Dead Gözden Kaçırdığınız 7 Detay!
OyuncoreyoutubeThe Walking Dead, zombilerin dünya üzerinde hakimiyet kurduğu bir kıyamet sonrası ortamda hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın mücadelesini konu alan ünlü bir dizidir. The Walking Dead Türkçe versiyonu, Türkiye’de izleyicilere Türkçe dublaj veya altyazı seçenekleriyle sunulmaktadır. Dizinin en dikkat çekici unsurlarından biri, The Walking Dead gizemleri olarak bilinen karmaşık ve merak uyandıran olay örgüsüdür. Bu gizemler, karakterlerin geçmişleri, zombilerin kökenleri ve diğer birçok bilinmeyen hakkında ipuçları sunarak izleyicilerin dikkatini sürekli canlı tutar. Her bölümde ortaya çıkan yeni ipuçları ve soru işaretleri, diziyi izlemeyi heyecan verici kılar. Discord Sunucumuz: https://discord.gg/6bRKvw2vwr Oyuncore kanalına hoş geldiniz. Bu kanalımızda sizlerle oyun rehberi, oyun taktikleri ve oyun incelemeleri gibi detaylara yer veriyoruz. Videoları beğenirseniz beğeni atmayı ve abone olmayı unutmayın :)https://www.youtube.com/watch?v=vnojlnYY3Ws&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X