Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezonda karakterler tam oturmamıştı. İkinci sezonda karakterlerin , duruşları tam oturmuş yani.. Yakın zamanda indirip izlicem.=D CNBC-E de var ama sürekli eski bölümleri veriyolar.
  • Arkadaşlar bu diziye başlamayı düşünüyorum ama şüpheliyim.Teen wolfu izlemiştim hoşuma gitmişti.Bunu izlesem beğenir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Arkadaşlar bu diziye başlamayı düşünüyorum ama şüpheliyim.Teen wolfu izlemiştim hoşuma gitmişti.Bunu izlesem beğenir miyim?

Arkadaşım vampirler var, kurtadamlar var, hem kurtadam hem vampirler var, cadılar var, gerisi sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Arkadaşlar bu diziye başlamayı düşünüyorum ama şüpheliyim.Teen wolfu izlemiştim hoşuma gitmişti.Bunu izlesem beğenir miyim?

Bence beğenirsin ama sakın 2-3 bölüm izleyip bırakma.Çünkü ilk bölümler çok güzel değil. Dizi sonradan güzelleşiyor.
  • 3x01 de yaşanacak olaylar açıklanmış.

Bu Benim Partim — Elena'nın (Nina Dobrev) 18.yaşına gireceği günün sabahında Caroline (Candice Accola) parti hazırlıkları yapmakla meşguldür fakat Elena, Stefan'ın (Paul Wesley) nerede olabileceği konusunda kendisine yarayacak ipuçlarına ulaşmak için araştırma yapmaya odaklanmıştır. Aynı zamanda Damon (Ian Somerhalder) da Stefan'ı arama çalışmalarındadır. Bu çalışması esnasında diğer yandan Elena'yı korumak ve Klaus’un (Joseph Morgan) dikkatini çekecek bir şey yapmasına engel olmak için gözünü Elena'nın üzerinden ayırmamaktadır.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Klaus ve Stefan ikilisi Ray Sutton (David Gallagher, 'Super 8') ismindeki bir kurt adamın izindedir. Artık Mystic Grill'de Matt (Zach Roerig) ile birlikte çalışan Jeremy (Steven R. McQueen) ise Bonnie’nin (Kat Graham) büyüsüyle yaşama geri dönmesinden bu yana Vicki (Kayla Ewell) ve Anna'nın (Malese Jow) hayaletlerini neden gördüğünü anlamaya çalışmaktadır.

Alaric (Matt Davis), Jenna'nın ölümünden dolayı duyduğu üzüntü ile uğraşırken ve bu olayın üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Elena ve Jeremy'e göz kulak olma konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya özen göstermektedir. Ve son olarak Caroline ve Tyler (Michael Trevino) yeni ve beklenmedik bir mücadeleyle karşı karşıya kalacaktır.

John Behring'in yönetmenliğini üstlendiği bölümün senaryosu ise Kevin Williamson & Julie Plec ikilisine ait.

Alıntı :
  • Çok merak ettiğim bir türlü cevabını bulamadığım birşeyi sorucam size.

İlk sezonda gördüğümüz karga vardı. Damon'ın etkisinde falan mıydı ? Vampirler hayvanları da etkileyebilir mi ?
    Ayrıca şu Damon ortaya çıkmadan önce çıkan sis nedir ? Makineleri vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qyrein

Çok merak ettiğim bir türlü cevabını bulamadığım birşeyi sorucam size.

İlk sezonda gördüğümüz karga vardı. Damon'ın etkisinde falan mıydı ? Vampirler hayvanları da etkileyebilir mi ?

o soruların cevabını ben bile bulamadım bence gereksiz ve saçma bişeydi zaten bi kaç bölüm sürdü karga olayı.
  • 6 tane dizi takip ediyorum en çok merak ettiğim dizi bu biran önce okulların açılacağı hafta gelsin artık.
  • son 15 gün kaldı beklemedeyiz
  • Off Eylül çok fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

son 15 gün kaldı beklemedeyiz

Mamunda ya gelicekte, alt yazı çıkıcakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

quote:

son 15 gün kaldı beklemedeyiz

Mamunda ya gelicekte, alt yazı çıkıcakta

yani aslında 16 gün felan var bugünü saymazsak ama amerikalılar 15 gün sonra kavuşuyor
  • Bu nasıl bir dizidir ya.
    Önemli birine bir şey olur, dur hemen çaresini buluruz kitap falan okuruz dur bekle hele denir çare bulunur. Süper ultra güçlü biri çıkagelir bunlara musallat olur, sonra hop biri çıkar onu öldürmenin yolunu gösterir. Adamın 20 bölüm adı geçer 10 sn de ölür.
    Kurtadam yapmışlar, bildiğin kurt köpeği :)
    Sağdan taş, soldan kolye, arkadan vampir kanı. Özünde çok iyide kötü olmaya çalışan vampir.
    bildiğin Şener Şen in oynadığı Arabesk filminin vampir senaryosu.
    Arkadaş bu kasabada bende yaşamak istiyorum, hergün bir kutlama mı olur lan.
    Neyse bunlar benim eleştirilerimdi kızmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

Bu nasıl bir dizidir ya.
    Önemli birine bir şey olur, dur hemen çaresini buluruz kitap falan okuruz dur bekle hele denir çare bulunur. Süper ultra güçlü biri çıkagelir bunlara musallat olur, sonra hop biri çıkar onu öldürmenin yolunu gösterir. Adamın 20 bölüm adı geçer 10 sn de ölür.
    Sağdan taş, soldan kolye, arkadan vampir kanı. Özünde çok iyide kötü olmaya çalışan vampir.

hepsini anladımda şu kurtadama dönüşme nasıl olsun true blood dizisinde de aynen direk kurda dönüşerek oluyor bence onun eleştirmeye gerek yok
  • Az kaldı az..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

quote:

Orijinalden alıntı: Qyrein

Çok merak ettiğim bir türlü cevabını bulamadığım birşeyi sorucam size.

o soruların cevabını ben bile bulamadım bence gereksiz ve saçma bişeydi zaten bi kaç bölüm sürdü karga olayı.

Kitaplarını okudum ben.Karga ve sis gibi şeyler Damon için çocuk oyuncağıydı.Diziyi tamamen kitaba uyarlasalarmış vampirler dizide gerçek manada fırtınalar yaratabilirdi.
  • 2 hafta önce başladım yarını bitirdim ve şimdi iki hafta daha bekliyecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

Bu nasıl bir dizidir ya.

hepsini anladımda şu kurtadama dönüşme nasıl olsun true blood dizisinde de aynen direk kurda dönüşerek oluyor bence onun eleştirmeye gerek yok

Ben de sadece kurt adam bölümüne katılıyorum. Kurt adam dediğin, dönüştüğünde, yarı insan yarı kurt biçiminde kalan yaratıktır bana göre. True Blood ve The Vampire Diaries'de bildiğin kurda dönüşüyorlar. Bunda bütçe de önemli bir rol oynuyor olabilir.
    Hatta herkesin nefret ettiği twilight'ta bile direk kurda dönüşenler, kurt adamlar değil, sadece kurda dönüşebilme yeteneğine sahip olan shape shifterlar (şekil değiştirenler)'dı.

Diğer bahsettiğin olayların , bunun bir dizi olduğu için olduğunu düşünüyorum. Çünkü her bölümde birisinin ölmesini bekleyemezsin ve klişe olaylar olmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 1 Eylül 2011; 22:19:47 >
  • 2. sezon da bitti.. 3. sezon u beklemeye geçtim.
  • az kaldı sabredin
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.