Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Marvel_

3.Sezonun promosu çıkmadı mı daha? Bu vakitlerde çıkması gerekiyordu.

yeni görüntü yok ama iki üç tane eski görüntülerle yapılmış promolar var güzel olmuş

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

3.Sezonun promosu çıkmadı mı daha? Bu vakitlerde çıkması gerekiyordu.

yeni görüntü yok ama iki üç tane eski görüntülerle yapılmış promolar var güzel olmuş

Bunlar daha çok season 2 season finale promolarına benzemiş
    Neyse bekliyoruz yeni promoları

Orijinalden alıntı: Dante*

Twilight ile neredeyse aynı la bu :)

Twilight'ta Nina Dobrev var mı

Suit up!
  • Twilight'la bu dizinin tek ortak noktası Vampirlerdir herhalde.
  • arkadaşlar su diziyi artık twilight ile karsılastırmayın yazıktır günahtır böyle diziye
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar su diziyi artık twilight ile karsılastırmayın yazıktır günahtır böyle diziye

sana %100 katılıyorum.

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar su diziyi artık twilight ile karsılastırmayın yazıktır günahtır böyle diziye

Aynen.Alakasız şeyler ikiside.
    Ayrıca Nina gittikce güzelleşiyor bence.Dudaklar falan.

az kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 12 Ağustos 2011; 13:27:52 >

Suit up!
  • Arkadaşlar 3.sezon 1.bölüm fragmanı yayınlanmış. Bölümün ismi Birthday.

The Vampire Diaries 3x01 ''Birthday''

The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

Alıntı :

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

Arkadaşlar 3.sezon 1.bölüm fragmanı yayınlanmış. Bölümün ismi Birthday.

The Vampire Diaries 3x01 ''Birthday''

The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

Alıntı :

Sabırsızlıkla bekliyoruz

Suit up!
  • 1.bölümün ismi bloody mi birthday mi anlamadım

1.bölümün ismi bloody mi birthday mi anlamadım

3. sezon 1. bölümün ismi "Birthday" miş.

Suit up!
  • Arkadaşlar, isteyen varsa Vampir Günlükleri kitap setimi satıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_51926916/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51926916
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Evet bitirdim ve iyiki izlemişim diyorum.Twiggy serisi ile alakası olamasından ve zamanımı çalıcağından tırsıyordum başlamaya

Eylül 15'ü bekliyoruz artık
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• Stefan yeni sezonda tam bir karın deşen olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skykiller -- 23 Ağustos 2011; 20:36:12 >

H y o r i n m a r u !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Stefan yeni sezonda tam bir karın deşen olacak.

Damon ölse daha mı iyiydi

Suit up!
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.