Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

quote:

vay anam vay serhat ne güzel bitti 2. sezonyalnız finalde saçma bir nokta buldum:

hançeri ölmeden kullanabilen sadece insanlar olduğu hâlde klaus'un elijah'ı öldürmesinin mantıklı bir açıklaması var mı?

bildiğim kadarıyla hançeri vampirlerde kullanabiliyor.

hayır kullanamıyor,hatta;

alaric'in elijah'ı öldürdüğü bölümde aslında damon hançeri saplamayı planlamıştı fakat sonradan öğrendiler ki vampir başka bir vampire saplarsa ikisi de ölür.

haklısın. Acaba klausun kurtadam olmasıyla ilgili olabilirmi sonuçta yarı vampir yarı kurtadam

Diyorum ya arkadaşlar o istisna bence ne olduğu belli değil

Normal kurt adamlarda hançeri kullanamaz ama Klaus ayrı konu adam hem asil hemde yarı kurt yarı vampir ne olduğu belli değil. Hemde lanet kalkmıştı belki hançeri insanın kullanma gereği lanetleyde ilgiliydi ondanda olmuş olabilir. Yani bu kadar basit hata yapmazlar Klaus farklı olduğu için öldürebilmişte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 30 Temmuz 2011; 13:29:17 >

Enisha Brewster diziye katılan yeni isim oldu. Aktristin dizide canlandıracağı karakterin ismi ise 'Gloria' olarak açıklandı.

quote:

quote:

vay anam vay serhat ne güzel bitti 2. sezonyalnız finalde saçma bir nokta buldum:

hançeri ölmeden kullanabilen sadece insanlar olduğu hâlde klaus'un elijah'ı öldürmesinin mantıklı bir açıklaması var mı?

alaric'in elijah'ı öldürdüğü bölümde aslında damon hançeri saplamayı planlamıştı fakat sonradan öğrendiler ki vampir başka bir vampire saplarsa ikisi de ölür.

elijah asıllardan olduğu için zaten olmüyor,sadece o hançerle saplasada ona bişey olmaz bundan dolayı olabilir mi

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

quote:

elijah asıllardan olduğu için zaten olmüyor,sadece o hançerle saplasada ona bişey olmaz bundan dolayı olabilir mi

ne alaka?ben klaus son bölümde hançeri elijah'a saplayınca klaus neden ölmedi diye sordum,senin dediğin alakasız bir şeymiş gibi geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

quote:

ne alaka?ben klaus son bölümde hançeri elijah'a saplayınca klaus neden ölmedi diye sordum,senin dediğin alakasız bir şeymiş gibi geldi.

ben tam tersi anladım ama ne farkederki asıllar sadece hançerle ölüyor onu kullanırken ölmez zaten diye bir mantık yürüttüm..damon asıl değil sonuçta ölebilir yani

• bugun s2e12 yi izledim o sondaki sahne nasıl bir sahnedir.lauren cohan'ın ölümüne üzüldüm gercekten.ya illa sonradan gelen oyuncular ölmek zorundamı anlamıyorum bu yönetmenleri
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  •  The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

biraz ssler ile destekleyelim konuyu klaus la elena aynı karede görmekte güzel

O değilde bir 3 yıl önceki Nina resimlerine bakın, birde şimdikilere..Çökmüş kız resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ulan son sayfaya bakayım dedim baştan aşağı spoiler butonu dolu, bu ne ya Daha ilk sezonu bitiremediğim için zor tuttum kendimi.

O değilde bir 3 yıl önceki Nina resimlerine bakın, birde şimdikilere..Çökmüş kız resmen

Nina konusunda haklısın, ilk bölümle son bölümdeki halini karşılaştırınca ciddi bir fark var.
  • Her yıl internet üzerinden 13-19 yaş arası gençlerin -ki ufak bir hileyle doğum tarihini farklı giren herkes rahatlıkla oy kullanabiliyor :)- oylarıyla televizyon, sinema, müzik ve spor dallarında dağıtılan Teen Choice Ödülleri, FOX'ta düzenlenen törenle bu yıl da sahiplerini buldu. İşte gençlerin seçimiyle TV dalında en iyiler:

bizimkilerin ödül aldıkları dallar iyi toplamışlar ödülleri

* En İyi Fantezi-Bilim Kurgu:
    The Vampire Dairies

Fringe

Teen Wolf

Smallville

Supernatural

* En İyi Aktör – Fantezi/Bilim Kurgu:
    Ian Somerhalder – The Vampire Diaries

Paul Wesley – The Vampire Diaries

Jared Padalecki – Supernaturel

Joshua Jackson – Fringe

Tom Welling – Smallville

* En İyi Aktris – Fantezi/Bilim Kurgu:
    Nina Dobrev – The Vampire Diaries

Crystal Reed – Teen Wolf

Anna Paquin – True Blood

Anna Torv – Fringe

Erica Durance – Smallville

* Rol Çalan Aktör
    Michael Trevino - The Vampire Diaries

Chris Colfer – Glee

Eric Stonestreet – Modern Family

Rico Rodriguez – Modern Family

Mark Selling – Glee

* Rol Çalan Aktris:
    Katerina Graham - The Vampire Diaries

Sofia Vergara - Modern Family

Jennette McCurdy – iCarly

Amber Riley – Glee

Dianna Agron – Glee

* En İyi Kötü Karakter:
    Justin Bieber (Jason McCann) – CSI

Ed Westwick (Chuck Bass) – Gossip Girl

Jane Lynch (Sue Sylvester) - Glee

Joseph Morgan (Klaus) – The Vampire Diaries

Seth McFarlane (Stewie Griffin) – Family Guy

klaus ödülü alamamış

daha birçok dalda ödül alanlar var ama ben sadece bizimkileri yazdım toplamışlar ödülleri

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 8 Ağustos 2011; 17:56:04 >
  • arkadaşlar 2.sezonu bugun bitirdim fazla söylüycek söz yok o yüzden direk bir soru soriyim dizinin tamamen kac sezon olcagı acıklandı mı?imdb sayfasına baktım paul wesley(stefan)65 episode gözüküyor ian ve nina felan 66 hep yani sanırım 3.sezon son olcak gibi ?

birde 2.sezon final spolier
    .kurtadam ısırığını iyilişterime yöntemini bulunca aklıma direk rose geldi.acaba onu bir şekilde canlandırıp geri getiremezler mi.lauren cohan'ı özledim
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Sylar. Sanırım 3.sezon onaylandığı için 66 episode gözüküyor. Kitaba uygun giderlerse 3.sezonda bitimek aptallık olur.

Kalbine kazık saplanana bir vampir asla geri getirelemez (maalesef)

Sylar. Sanırım 3.sezon onaylandığı için 66 episode gözüküyor. Kitaba uygun giderlerse 3.sezonda bitimek aptallık olur.

kitap demişken kitabın en son sersi gizli halka ve gece okulu çıktı mı bir bilgisi olan var mı en son gölge ruhları okumuştum

quote:

Sylar. Sanırım 3.sezon onaylandığı için 66 episode gözüküyor. Kitaba uygun giderlerse 3.sezonda bitimek aptallık olur.

kitap demişken kitabın en son sersi gizli halka ve gece okulu çıktı mı bir bilgisi olan var mı en son gölge ruhları okumuştum

çıkmış olması lazım çünkü ben bir kitap hakkında(hangisi olduğunu bilmiyorum) çok ağır spoiler yedim,yani o olay ancak son kitapta olurancak gönlüm rahat çünkü kitaptan tamamen bağımsız gidiyor,her şey çok farklı.kitapta olmayan karakterler dizide var mesela.yani o olay gerçekleşmeyecektir.

sylar 3. sezon onaylandığı için o kadar fazla bölüm var,stefan'ın da 65 olmasının sebebi bence ilk bölümde stefan'ı görmeyecek olmamız.

Suit up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

1. sezonu özet geçicek var mı 2. sezondan başladım

1.Sezonu izlemelisin mutlaka

öyle birşey olmaz izlemeden anlayamazsın saçma birşey izlesen ne çıkar

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

1.Sezonu izlemelisin mutlaka

quote:

quote:

öyle birşey olmaz izlemeden anlayamazsın saçma birşey izlesen ne çıkar

O zaman 1. sezonda iniyo

Suit up!
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.