Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |DL|

Bölümün sonuna gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

-Cehennemi katharine yönetiyormuş. Ne alaka arkadaş.

-Kötünün kötünün kötüsü diye geçti dizi. Cade değilmiş cehennemi yöneten. Katherina'miş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki.

-Dizi iyice bozmuştu tamam da bu ne şimdi. Şaşıralım diye falan mı yapmaya çalışmışlar. Neyse arkadaşlar fazla uzatmayacağım. Dizi bozmadı bildiğin sıvadı bu bölüm sonu bence.

Cehennemin sahibi Cade idi ama Cade öldürülünce Katherine devralmış oldu. Ama neden Katherine'e geçti dersen bilmiyorum.

Bu Cade'e neden kötü diyorlar anlamadım, herif ne güzel kötü ruhları yiyor.

Dizi bitiyor be abilerim, ablalarım gerçekten çöküntü içindeyim nasıl biter bu dizi? Resmen bu dizi ile büyüdüm kaldı son 2 bölüm. Hayatımın anlamı kalmadı, artık ben ne yapacağım?

• Katherine'den sağlam bir dönüş

Bonnie öldüğüne göre artık elanayı görebiliriz.

Nolursa olsun lise dönemimde vardı bazen bitmesini düşünüyordum.

Ama şimdi gerçekten üzülüyorum büyük ihtimal haftayada baya üzülücem

Sizden ricam lütfen bu diziyede gerekli saygıyı gösterin son bölümlerine girerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Matt'in annesi direkt belliydi zaten tipinden.

Tüm takımın hançeri yapmak için toplanıp konuşma yapması güzeldi, tabii Bonnie de biraz laf soktu ama olsun.

Hahah Damon'ın, Katherine'in kafatasıyla oynaması güldürmedi.

Enzo da ne destansı konuşuyor be abi ağlattı herif

Küçük kızlar ne tatlu yav.

Ric de Caroline'ı seviyordu üzüldü herif.

Bonnie ne koca yürekli bir insan be, her şeye rağmen çıktı geldi arkadaşı için.

Evlilik sahneleri güzeldi, Caroline ve Stefan birbiriyle konuşurken şöyle geçmiş sezonları anımsadım ve gerçekten çok pis koyacak bu dizinin bitişi ya. Ne dönemlerden geçtim bu diziyi izlerken heyy be

Bonnie de öldüğüne göre artık Enzo'suna kavuşur umarım.

Başta dolaşan Vicki imiş yani hımm.

Oy oy bitiyor dizi.

• Bonnie öldü Elena uyanacak ,Stefan ile Caroline evlendi.Katherine güzel bir giriş yaptı.

Orijinalden alıntı: Ciclista

8.15

Matt'in annesi direkt belliydi zaten tipinden.

Tüm takımın hançeri yapmak için toplanıp konuşma yapması güzeldi, tabii Bonnie de biraz laf soktu ama olsun.

Hahah Damon'ın, Katherine'in kafatasıyla oynaması güldürmedi.

Enzo da ne destansı konuşuyor be abi ağlattı herif

Küçük kızlar ne tatlu yav.

Ric de Caroline'ı seviyordu üzüldü herif.

Bonnie ne koca yürekli bir insan be, her şeye rağmen çıktı geldi arkadaşı için.

Evlilik sahneleri güzeldi, Caroline ve Stefan birbiriyle konuşurken şöyle geçmiş sezonları anımsadım ve gerçekten çok pis koyacak bu dizinin bitişi ya. Ne dönemlerden geçtim bu diziyi izlerken heyy be

Bonnie de öldüğüne göre artık Enzo'suna kavuşur umarım.

Başta dolaşan Vicki imiş yani hımm.

Oy oy bitiyor dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 11 Mart 2017; 13:21:16 >

• Çok güzeldi

En sonu çok iyiydi

• Herşeye rağmen güzel bitti be.

-Stefan'a yakışır bir son oldu.

-Son sahne de güzel seçilmiş. Damon ve Stefan'la bitti duygulandım.

-Böylece benim için ilk yabancı dizilerimden biri daha bitti. Dizi hakkında konuştuğumuz buralarda yorum yaptığımız herkese selamlarımı iletiyorum.

Herkes Haddini Bilecek !

• Bu dizinin sırf Ian somerhalder ve Nina dobrev'in özel hayatından dolayı bittiğini biliyor muydunuz?

Stefan reis En sonda Damon ve Stefan'ın sarıldığı sahne Damon öldüğü için gerçekleşiyor di mi yanlış anlamadım orayı?

Elena'nın suratı ne ilginç geldi ya görmeyeli. Bu arada Katherine'deki o peruk nedir abi gözüm kanadı.

Vicki'yi bir yere zincirleseler vs olmaz mıydı yani?

Stelena olmalıydı her türlü ama şu Julie Plec izin vermedi galiba.

Damon'ın da başından geçmedik şey kalmadı Stefan'ın vervainsız oluşunu yedi.

Bu dizinin baş kahramanı kesinlikle Bonnie oldu, başlarına ne geldiyse hep o çözüm buldu.

Ah Caroline be ağlattın, Stefan'ı ne kadar da seviyormuş.

Elena kupalara vs bakınca pilot bölümden duyduğumuz replikler efkarlandırdı
    Stefan ile çarpıştılar tıpkı pilot bölümdeki gibi

Katherine'in çok güçlü olması gerekmiyor muydu ya? "Baddest bitch" bu mudur yani? Çatır çatır ölüp durdu, direnmedi bile.

Stef & Lexi sevindirdi. Kafa tamamen gitti üzüntüden, öbür taraf tamamen yok olmamış mıydı? Bunlar nasıl görüşüyor orada? Bonnie mi bir şeyler yaptı? İncik cıncık uyuzluklar bulurum ama ne gerek var :D keyif almaya baktım.

Vay bizim Vampire hunter da çıktı ortaya.

Caroline'ı görürüz herhalde The Originals'da.

Elena'nın yazısı ne kötüymüş :D

Elena da öldükten sonra gitti anasını babasını görmeye insan gider Stefan'ı görür

Salvatore kardeşler de buluştu güzel güzel takılırlar orada artık.

Mutlu son olmuş oldu ama bilmiyorum bir şeyler tatmin etmedi.

Mal mal bir şeyler yazdım çok üzdü nedense muhtemelen izlediğim ilk yabancı dizi olduğundandır. Lise 2'den beri izliyormuşum of of. Bu 8 yılda neler neler oldu, bu dizi beni büyüttü resmen :D Son iki-üç sezona ağır olumsuz eleştiriler yaptım ama genel baktığımda büyük keyifle izlediğim, dakikaların geçmemesini istediğim bir diziydi. Ah ahh fena üzdü
    Unutulmayacaksınız Salvatore kardeşler diyeceğim ama kısmen yalan olacak, insan beyni işte yıllar sonra unutabiliyor, uzun bir süre unutmayacağım en azından.
    Her finalin belli bir yeri tatmin etmeyebilir tabii ki ama sevdim ya yine de sonuçta herkes mutlu oldu, bebek gibi ağlayacaktım
    Güzeldi her türlü ya final. Stefan istediği gibi günahlarından arındı ve en iyi arkadaşıyla buluştu.
    Bonnie hayatın tadını çıkarmaya başladı ve sonunda Enzo ile buluşacak.
    Damon ve Elena da istedikleri aşkı yaşamış oldu. (Her ne kadar Stefan olmasını istesem de)
    Alaric'ler de istedikleri okulu açtı kızları için. Öyle yani güzeldi.
    İkonik "Hello brother" ile bitirmeleri de hoş olmuş. Bembeyaz bitti.

Sanki bir daha hiç görüşmeyeceğim çok yakın bir arkadaşımla vedalaşmışım gibi oldu.

Güle güle Salvatore kardeşler

Mutlu Son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 11 Mart 2017; 21:35:58 >

Final

Elena'nın suratı ne ilginç geldi ya görmeyeli. Bu arada Katherine'deki o peruk nedir abi gözüm kanadı.

Vicki'yi bir yere zincirleseler vs olmaz mıydı yani?

Stelena olmalıydı her türlü ama şu Julie Plec izin vermedi galiba.

Damon'ın da başından geçmedik şey kalmadı Stefan'ın vervainsız oluşunu yedi.

Bu dizinin baş kahramanı kesinlikle Bonnie oldu, başlarına ne geldiyse hep o çözüm buldu.

Ah Caroline be ağlattın, Stefan'ı ne kadar da seviyormuş.

Elena kupalara vs bakınca pilot bölümden duyduğumuz replikler efkarlandırdı
    Stefan ile çarpıştılar tıpkı pilot bölümdeki gibi

Katherine'in çok güçlü olması gerekmiyor muydu ya? "Baddest bitch" bu mudur yani? Çatır çatır ölüp durdu, direnmedi bile.

Stef & Lexi sevindirdi. Kafa tamamen gitti üzüntüden, öbür taraf tamamen yok olmamış mıydı? Bunlar nasıl görüşüyor orada? Bonnie mi bir şeyler yaptı? İncik cıncık uyuzluklar bulurum ama ne gerek var :D keyif almaya baktım.

Vay bizim Vampire hunter da çıktı ortaya.

Caroline'ı görürüz herhalde The Originals'da.

Elena'nın yazısı ne kötüymüş :D

Elena da öldükten sonra gitti anasını babasını görmeye insan gider Stefan'ı görür

Salvatore kardeşler de buluştu güzel güzel takılırlar orada artık.

Mutlu son olmuş oldu ama bilmiyorum bir şeyler tatmin etmedi.

Mal mal bir şeyler yazdım çok üzdü nedense muhtemelen izlediğim ilk yabancı dizi olduğundandır. Lise 2'den beri izliyormuşum of of. Bu 8 yılda neler neler oldu, bu dizi beni büyüttü resmen :D Son iki-üç sezona ağır olumsuz eleştiriler yaptım ama genel baktığımda büyük keyifle izlediğim, dakikaların geçmemesini istediğim bir diziydi. Ah ahh fena üzdü
    Unutulmayacaksınız Salvatore kardeşler diyeceğim ama kısmen yalan olacak, insan beyni işte yıllar sonra unutabiliyor, uzun bir süre unutmayacağım en azından.
    Her finalin belli bir yeri tatmin etmeyebilir tabii ki ama sevdim ya yine de sonuçta herkes mutlu oldu, bebek gibi ağlayacaktımBembeyaz bitti.

Güle güle Salvatore kardeşler

Mutlu Son

Elanın suratı ilginçti. Dikkat edersen damon ile olan sahnelerde hiç ama hiç doğal değillerdi o kadar soğuklardıki birbirlerine bakmaya tahammülleri yoktu. Bu 2 sinin özel hayatı koca bir diziyi bitirdi yazık gerçekten.

Bana da öyle geldi ama ne bileyim Insta'ya fotolar falan atmışlar mutlu mutlu. Anlayamadım.

Bana da öyle geldi ama ne bileyim Insta'ya fotolar falan atmışlar mutlu mutlu. Anlayamadım.

Fotoğraflarda mutlu görünselerde iş dizide oynamaya gelince düşünceler geçmişe kayıyor. Nina'nın en yakın arkadaşıyla evlenmiş Ian dolayısıyla Nina'yı haklı buluyorum. Düşün tek kelime etmediler finalde birbirlerine. İzleyince beğenmiştim ama bir daha izleyince ve biraz yorumlara bakınca fikrimi değiştirdim. Madem bu 2 si olmayacaktı o zaman stefan ve elenayla bitmesini isterdim. Ne biliyim artık hayırlısı ama caroline tek yaşayan vampir kalması Originalsa gelebileceği anlamına geliyor.

Anladım olayı. Ben de kesinlikle Stelena isterdim ama böyle zorlama yazmışlar finali Elena ve Damon için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 11 Mart 2017; 21:41:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.