Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin finalinde Stefan ve Caroline birlikte olmazsa yazarların allah belasını versin.

Güzel bölümdü. Umarım Stef insan olmaz. Vampir Stef ve Caroline ikilisini görmek istiyorum.
    Çünkü Caroline çok güzel

• enzonun ölmesine yaşadıkları leş gibi aşk sahneleri yüzünden sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DISTURBED

• Enzo gibi karakteri çok çabuk harcadılar.En azından biraz mücadele etmeliydi.

Herkes Haddini Bilecek !

• Katılıyorum, Enzo'nun da Stefan'ın gelişini duymuş olmalıydı mesela ama nerde işte :D

Son iki bölüm fena değildi yine de sanki.

• Bu adam şeytanın yardımcısı olarak çalışıyor zaten ölmüyorlar bir zahmet bazı özellikleri de gelişmiş olsun.

• Dizinin sonunu getiren elemanda geldi kadro tam oldu

-Kai gelince bi şaşırdım sonra güldüm kendi kendime.Kai iyiydi baya severdim keratayı.

-Stefan insan oldu ama sevemedim öyle kaçırdılar zaten şamar oğlana döner iyice.

-Enzo tamamen gitti güzel oldu.

-Arkadaş dizide istediğim biraz aksiyon vampirlik özellikleri ama insan olan karakterler vampirleri çok kolay harcıyor damon falan sürekli bi bayılıyorlar.

-Genel olarak güzel bölümdü bu sezon için ortalamanın üstündeydi.

• -Elena'nın dönüş hazırlıkları başladı.

-Pek beklentim yok bölümden. Göründüğü kadarıyla herkes kendi halinde takılacak. Caroline stefan'ın peşinde, Damon, Alaric, Kai falan Elena'yı geri getirecek de Bonnie ölecek mi bakalım.

Yalnız var ya bitince acayip üzüleceğimi anladım tekrar bu bölümle birlikte. Oldukça iyi geldi nedense bu bölüm.

Bonnie neler çektin be anam.

Ahahaha Stefan nasıl paketlendi öle.

Ya ben mi çok tepki bekliyorum bilmiyorum da ulan Stefan insan olmuş kimse şaşırmıyor etmiyor bir şey demiyor :D

Yav arkadaş şu Stefan 8 yıldır aynı saç modelini yapıyor insan biraz değişir.

Ya abi ne aptallar insan günlüğün kopyasını çıkarır ya da en azından tarattırır dijital ortamda falan saklar kopyasını.

Hımm demek Bonnie kapıyı açınca Kai gelmiş oldu. Yalnız anlamadığım bir nokta var diğer taraf yokken ölenlerin ruhu yok olmuyor muydu? Nerede bekliyordu da mesela bu Kai şimdi geldi böyle? ya da farklı şekilde geldi bilmiyorum.

Vay be Enzo olayı kapandı gibi, şu Bonnie bir rahat edemedi kızcağız.

Demek Sirenler o şekilde sıkıştırılmış oraya.

Ulan Stefan sanki insan olmadı, koca kazık girdi herife hemen çıktı hastaneden.

Cade ne güzel yakıyor ya öyle bir şeyleri.

Salvatore kardeşlerin evini bile özleyeceğim be.

İyi bari Damon iyi kapmış olayı Cade'i öldürme yöntemi bulundu ama Kai reyiz geldi bakalım o neler yapacak.

Şaka maka son sezon güzelleşti dizi.

Haha kim niye kaçırdı acaba Stefan'ı. Yoksa Bonnie mi :DDDDDD

Ya farketmişsinizdir ama yine de diyeyim bu Damon konuşurken neden hep ayak ucuna kalkıyor?

Her şeyiyle özleyeceğim bu diziyi ya yeri farklıydı gerçekten. Her ne kadar 4.sezon sonrası leş olsa da.

• Elena hanım gelmiş.

-Stefan iyice mala bağladı.

-Artık olumsuz şeyler saymayacağım zaten son bölümlere geliyoruz.

-Final bölümünü izler geçeriz. Ama güzel bir 8 sene geçti sonu kötü geçmiş olsa da izlemek güzeldi.

Önümüzdeki bölüm biraz daha hareketli güzel gibi.

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Böyle böyle finali izlemiş olacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümün sonuna gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

-Cehennemi katharine yönetiyormuş. Ne alaka arkadaş.

-Kötünün kötünün kötüsü diye geçti dizi. Cade değilmiş cehennemi yöneten. Katherina'miş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki.

-Dizi iyice bozmuştu tamam da bu ne şimdi. Şaşıralım diye falan mı yapmaya çalışmışlar. Neyse arkadaşlar fazla uzatmayacağım. Dizi bozmadı bildiğin sıvadı bu bölüm sonu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 25 Şubat 2017; 20:46:30 >

• Either Nina went back early to play Katherine before Elena. Or it's a body double with no face shots the whole episode. I'm cautious.

Fragman altındaki yorum. Büyük ihitmalle katherina rolünü dublör oynayacak yüzünü göstermeden birkaç saniyelik sahnelerle gösterecekler. Çünkü İMDB'de bölümde oynayan olarak gözükmüyor.

-Final bölümünde de baya kalabalık var. JennA, Jeremy, John Gilbert,viki vs vs.

Orijinalden alıntı: MessiTugi

8×14

Güzel bölümdü. 2 bölüm sonra bitecek olması üzüyor

Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.