Şimdi Ara

The Tudors | 2007-2010 | 4 Sezon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci sezon bitecek. Ama çok sıktı beni . Ayda 2-3 bölüm izliyorum artık
  • 4.sezon ne zaman gelicek acaba bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoboRoach

4.sezon ne zaman gelicek acaba bilen var mı ?

2010'da başlayacak ama tam olarak tarih belli değil.

Kendi sitesinden kaynak,http://www.sho.com/site/announcements-view.do?articleid=402
  • Dizi müthiş, krala da mübarek kadın yetişmiyor.
  • aç gözlü ne yaparsın

• 2. sezon finalinde anne boleyn'in idamı baya dokunaklıydı, kralda eliyle götürdü kuğunun içindeki pastayı, vay arkadaş neler olmuş tarihte.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @dmuks

hocam o pasta değildi bence. Bol yağlı ördek yahnisine benzetmiştim onu.
  • Sezon 1 bitti.Hoşuma gitti güzel yapmışlar diziyi.3 üncü Sezonda bitirmişler diziyi galiba.Keşke daha uzun olsaymış.Yarın başlarım sezon 2 ye.
  • @f3
    dizi bitmedi. 4. sezon yakında
  • Sezon 4 bölüm 1 ve 2 Dvdscr olarak nete düştü bilginiz olsun.ben sezon 3 bölüm 6 dayım az kaldı.
  • Imdb'den 8,1 almış.. Çok popüler bir diziye benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan
    Imdb'den 8,1 almış.. Çok popüler bir diziye benzemiyor.

Bu tür diziler pek tutulmuyor . Zaten Amerikan tarihi de değil ingiliz tarihi olduğu için pek izlenmiyor olabilir
  • Aksiyon filan beklemeyin.Savaş sahneleri filan yok öyle.Henry nin hayatı anlatılıyor.Tarih sevenler için oldukça uygun Üstelik Jonathan rhys meyers gibi sevdiğim bir oyuncuda olunca izlememek olmaz zaten.
  • başlamış sonunda yeni sezon. Tüm takip edenlere hayırlı olsun
  • Yeni sezon başlamadı 25 gün var daha başlamasına Dvdscr olarak düşmüş nete bölüm 1 ve 2.izlerseniz eğer normal sezon başlamasına 25 gün 3 üncü bölümü beklemek zorunda kalacaksınız oda yapar 39 gün.
  • Sezon 4 ün Türkçe ya da İngilizce altyazısını bulabilicek var mı ?
  • 3 sezon finalini izledim şimdi.

İngiltere tarihi severim Zamanında okuduğum için olaylar pek sürpriz olmadı
    .Cromwell ın ölümü ne zaman olacak diyordumki bu bölümde gerçekleşti.Kralın çevresinde çok daha kötü niyetli insanlar var halbuki.Ayrıca Cromwell ne kadar Çıkarını düşünsede gerçekten Kralı seviyordu.Joss Stone a yazık oldu yemediği hakaret kalmadı dizide güzelim kızın.

Ayrıca Jonathan Rhys Meyers inanılmaz yakışıklı bir adam.İnsanın kıskanmaması elde değil.

The Tudors | 2007-2010 | 4 Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 22 Mart 2010; 23:21:35 >

• arkadaslar bu dizi ingiliz tarihinimi anlatiyor gercekten.yani tarihte olmus olaylarmi tamami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

arkadaslar bu dizi ingiliz tarihinimi anlatiyor gercekten.yani tarihte olmus olaylarmi tamami?

Evet Kral 8. Henry'nin hayatını ve o zamanlardaki İngiliz tarihini anlatıyor.
  • 4 üncü sezonun Dvdscr leri düştüde başlarsak eğer yeni bölümleri beklemek daha zor olacak ve daha çok var dizinin başlamasına.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.