Şimdi Ara

The Tudors | 2007-2010 | 4 Sezon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 sezon 7 bölümde ingilizce yazıda türk doktor diyor benim izlediğim Türkçe altyazı da İranlı doktor diyor :)
  • Nasıl bir dizi? Başlanır mı ?
  • Tarihi dizilere bayılıyorum bunu da indiriyorum şu anda. Tudors,I, cladius,Spartacus,Rome dışında tarihi dizi önerebilecek olan var mı?
  • Vikings (3. Sezon bitince bırak, 4. sezonda dizi bombok oldu, yerlerde sürünüyor.)

Evet, ben de tarihi dizileri seviyorum ve bu diziye o yüzden başladım.

4 bölüm sonunda Tudors hakkında demek istediklerim var.

Cinsel sahnelerin aşırıya kaçmış. Seks yapıldığını illa göstermen gerekmiyor, ses, sallanan yatak gibi birşeyler de yapabilirlerdi. Ama illa yakından gösteriyorlar, yakında kralın pipisini görecez az kaldı.

Oyuncular işini mükemmel yapıyor. Henry'nin delikanlı, sabırsız, heyecanlı davranışlar, yoldaşlarının eğlenme haller, Henry'nin bacısının Portekizin yaşlı kralından iğrenme mimikleri çok güzeldi.

Boleyn beyefendi tam bir kavas çıktı, demeden de gitmeyeyim.

Dizi sardı, ilk iki sezon izlenmeye hazır bekliyor, bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 26 Eylül 2016; 23:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Vikings (3. Sezon bitince bırak, 4. sezonda dizi bombok oldu, yerlerde sürünüyor.)

Evet, ben de tarihi dizileri seviyorum ve bu diziye o yüzden başladım.

4 bölüm sonunda Tudors hakkında demek istediklerim var.

Cinsel sahnelerin aşırıya kaçmış. Seks yapıldığını illa göstermen gerekmiyor, ses, sallanan yatak gibi birşeyler de yapabilirlerdi. Ama illa yakından gösteriyorlar, yakında kralın pipisini görecez az kaldı.

Oyuncular işini mükemmel yapıyor. Henry'nin delikanlı, sabırsız, heyecanlı davranışlar, yoldaşlarının eğlenme haller, Henry'nin bacısının Portekizin yaşlı kralından iğrenme mimikleri çok güzeldi.

Boleyn beyefendi tam bir kavas çıktı, demeden de gitmeyeyim.

Dizi sardı, ilk iki sezon izlenmeye hazır bekliyor, bakalım.

Yaklaşık 1 yıl olmuş mesajı atalı,bildirim gelince şaşırdım. "Vikings"bana daha en başından yapmacık bir dizi olarak gelmişti hatta yanılmıyorsam 3.bölümde kapatmıştım direk.

• 2x2

MÜKEMMEL BİR DİZİ. Hayran kaldım. İzlememek için tutamıyorum kendimi maalesef.

2x10

Bu adamın kelle fetişi var. Türkiye'de olsa her gün kelle içerdi.

4x10(Final)

Mükemmel bir diziydi. Mükemmel bir finaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 18 Şubat 2017; 16:24:53 >

• İzlenir mi beyler?Full konuşma,dram ağırlıklı mı yoksa arada tempo artıyor mu=
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

İzlenir mi beyler?Full konuşma,dram ağırlıklı mı yoksa arada tempo artıyor mu=

izlenir tempo var hemde ne tempo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.