Şimdi Ara

The Tudors | 2007-2010 | 4 Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dodge

Tudors’ dizisinin yıldızı, Jonathan Rhys Meyers, Londra’daki evinde ilaç içip intihara teşebbüs etti.
    Eve gelen ambulansın görevlilerine zorluk çıkarınca polis marifetiyle hastaneye götürüldü. Sonrasında taburcu edilen Meyers, soruları yanıtsız bıraktı.

Alıntıları Göster
    Şu an iniyor bakalım skins bittikten sonra başlarım. umarım spartacusden sonra iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Şu an iniyor bakalım skins bittikten sonra başlarım. umarım spartacusden sonra iyi gelir

Spartacus değil de Muhteşem Yüzyıl'a daha çok benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Spartacus değil de Muhteşem Yüzyıl'a daha çok benziyor.

Alıntıları Göster
    Evde peder izlemiş 3-5 bölüm cnbcede süper dizi diyordu indirsene bana diyordu İndirip izlesemmi acaba? Böyle sexten başka sahne yokmu hiç savaş felan? Hep entrika sexmi konu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Evde peder izlemiş 3-5 bölüm cnbcede süper dizi diyordu indirsene bana diyordu İndirip izlesemmi acaba? Böyle sexten başka sahne yokmu hiç savaş felan? Hep entrika sexmi konu?

Hep sex değil. Var ama hep değil. Üstte de yazdım tarz olarak daha çok Muhteşem Yüzyıl'a benziyor.
  • quote:

quote:

Hep sex değil. Var ama hep değil. Üstte de yazdım tarz olarak daha çok Muhteşem Yüzyıl'a benziyor.

Alıntıları Göster
    1. bölüm indiriyorum izliyeyim bi.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    e2 herhalde Spartacus ve The Tudors'ı milletin beynine kazımak istiyor.Neredeyse her gün bu iki dizinin bir bölümü var.

• quote:

Ağır ilerliyor ama güzel dizidir, tavsiye ederim beğenmeseniz bile devam edin.
  • quote:

quote:

Ağır ilerliyor ama güzel dizidir, tavsiye ederim beğenmeseniz bile devam edin.

Alıntıları Göster
    ara vermiştim diziye tekrar başladım 3.sezon 5.bölümdeyim

sonunda kralın erkek çocuğu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

ara vermiştim diziye tekrar başladım 3.sezon 5.bölümdeyim

sonunda kralın erkek çocuğu oldu

Alıntıları Göster
    Bu dizinin blu-ray bölümleri yada kaliteli bölümleri yok mu?

Her yerde dvd-rip görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Torrent olarak 720p blu-ray var eğer inmesine sabredebileceksen. Bir sezon 22 gb falan. Ben indiriyorum şu an mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaheBabil

quote:

Torrent olarak 720p blu-ray var eğer inmesine sabredebileceksen. Bir sezon 22 gb falan. Ben indiriyorum şu an mesela.

Aynen hocam aradığım da senin dediğin zaten... Pm atabilirsen çok makbule geçer.. Şimdiden eyvallah..
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam aradığım da senin dediğin zaten... Pm atabilirsen çok makbule geçer.. Şimdiden eyvallah..

http://torrent z.eu/

Şu siteye boşluğu kapayıp gir. "The Tudors 720p" yazıp arat. Torrentten indir sonra da. Torrent nedir bilmiyorsan bana sorma interneti aç bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 23 Mayıs 2012; 21:10:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu siteye boşluğu kapayıp gir. "The Tudors 720p" yazıp arat. Torrentten indir sonra da. Torrent nedir bilmiyorsan bana sorma interneti aç bak.

Tamam kardeşim saolasın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim saolasın..

Alıntıları Göster
    3. sezon 2. bölümdeyim de ara verdim.En kısa zamanda başlamayı düşünüyorum.Düşüneceğine izle diyebilirsiniz fakat o havaya girmem lazım

Edit: Mesajım vardı burda :D Bitirdim seriyi,güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raikirin -- 30 Ağustos 2012; 2:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

3. sezon 2. bölümdeyim de ara verdim.En kısa zamanda başlamayı düşünüyorum.Düşüneceğine izle diyebilirsiniz fakat o havaya girmem lazım

Edit: Mesajım vardı burda :D Bitirdim seriyi,güzeldi.

Alıntıları Göster
    Kısa sürede tükettiğim dört sezonu da çok büyük keyifle izledim.
    İlk sezondan itibaren gördüğümüz -hala yaşayan- karakterlerin hem içten hem de fiziki olarak olgunlaşma süreçleri çok güzel yansıtılmış.

İngiliz tarihi hakkında pek bir bilgim olmadığı için Henry the VIII. den sonra

tahta geçenlerin içinde kızlarından birinin Kanlı Mary -ki sıkı katolik olup protestanların canına okumuştur-, diğerinin de İngiltere'ye altın çağını yaşatan Bakire Kraliçe Elizabeth olabileceği aklıma gelmemişti. Zaten bakire olduğu için Tudor hanedanlığının sonu gelmiş.

Sonuç olarak The Borgias'ı izlemek için yeterli gazı almış bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 31 Temmuz 2012; 17:18:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

arkadaslar bu dizi ingiliz tarihinimi anlatiyor gercekten.yani tarihte olmus olaylarmi tamami?

Evet Kral 8. Henry'nin hayatını ve o zamanlardaki İngiliz tarihini anlatıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eskiden bi dizi vardı , bu dizide bi kasaba gibi bir yer vardı evler beyazdı hep dizideki insanların adı yerine numarası vardı.

kasaba başkanına bir diyorlardı. dizi kahramanınada 6 mı 9 mu ne diyorlardı.

bu diziyi hatırlayan varmı ? e2 de gösteriliyordu bu dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüdâvendigâr

arkadaşlar eskiden bi dizi vardı , bu dizide bi kasaba gibi bir yer vardı evler beyazdı hep dizideki insanların adı yerine numarası vardı.

kasaba başkanına bir diyorlardı. dizi kahramanınada 6 mı 9 mu ne diyorlardı.

bu diziyi hatırlayan varmı ? e2 de gösteriliyordu bu dizi.

Alıntıları Göster
    Bu diziye başlıyorum bakalım ne kadar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bu diziye başlıyorum bakalım ne kadar güzel.

Alıntıları Göster
    Ne diyorsunuz izlemeye değer mi ?

Henry'i az çok biliyorum, renkli bir kişiliğe sahip. Forumda gördüğüm kadarıyla pek tutulan bir dizi değil heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 18 Şubat 2013; 0:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Henry'i az çok biliyorum, renkli bir kişiliğe sahip. Forumda gördüğüm kadarıyla pek tutulan bir dizi değil heralde.

en iyi tarih dizilerinden.spartacus kadar savaş sahnesi yok ama olayları anlatış,kurgu felan güzel işlenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

en iyi tarih dizilerinden.spartacus kadar savaş sahnesi yok ama olayları anlatış,kurgu felan güzel işlenmiş

Teşekkür ederim dün itibariyle başladım diziye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.