Şimdi Ara

The Truman Show (1998) | Jim Carrey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bugün bu dersi çıkardım burdan

Anarşist bir filmdir çok severim bende
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • Çok Süper bir film, izlemeyenler izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 18 Ekim 2006; 15:03:37 >

• gerçekten etkilenmiştim bu fili izledigimde

Orjinalden alıntı: Egguzel

Hep kendimi böyle bir yarışma içinde görüyorum.Herkez beni izliyor gibi.Bu bir hastalık oldu bende.(Bu filmi izledikten sonra bu düşüncem daha da şekillendi)

bence bi psikologa görun

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

Hep kendimi böyle bir yarışma içinde görüyorum.Herkez beni izliyor gibi.Bu bir hastalık oldu bende.(Bu filmi izledikten sonra bu düşüncem daha da şekillendi)

bence bi psikologa görun

iyiydi.
    Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid
    Farzı mahal:qRueL
  • filmin konusu çok güzel; ilk izlediğimde çok etkilenmiştim
    Bence de jim carrey'nin gördüğüm en iyi filmlerinden biri
    Her sabah kalktığımda, içimde umutlarım, aklımda hiç unutmadığım bir kupa finali, cüzdanımda hatıra olarak sakladığım GALATASARAY maç biletlerim, Mecidiyeköy yokuşlarında eskittiğim ayakkabılarım var benim…
    by be cool@
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

bence bi psikologa görun

• quote:

benimde uzun süre psikolojim bozulmuştu aynı şeyleri düşünmeye başladıydım

neyseki kısa sürede kurtuldum ama gerçekten çok hoşuma giden bir film oldu.tvde her yayınlandığında bir daha izlerim.hiç sıkılmadan.

arakadaşın yazısı çok güzel.filme farklı bir yönden daha bakmama neden oldu.
    Sonra çocukların ve çevren,
    Sonra torunların ve çevren...
    Ama en başta kendin tarafından.
    Ama ama en en en başta O'nun tarafından.........

Biraz da hayatı bizler gibi yaşamaya çalış dermişim sanki dinleyecekmişsin gibi.
    Dilediğin gibi yaşamaya devam et nasıl rahatsan öyle olsun
    Söylesem Tesiri Yoktu
    Sustum Gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

Sana dayatılanlardan sıyrılıp kendi hikayeni yazabilirsin ama devamlı birileri tarafından izlenmekten kurtulamazsın.
    Önce ailen ve çevren,
    Sonra eşin ve çevren,
    Sonra çocukların ve çevren,
    Sonra torunların ve çevren...
    Ama en başta kendin tarafından.
    Ama ama en en en başta O'nun tarafından.........

Biraz da hayatı bizler gibi yaşamaya çalış dermişim sanki dinleyecekmişsin gibi.
    Dilediğin gibi yaşamaya devam et nasıl rahatsan öyle olsun
    GEnel kalıplarla düşünmemek lazım.BEnim günlük hayat olarak adlandırdığım ve senin kastettiğin hayat için için dediklerin %100 geçerli.Ama benim "kendi hikayen"den kastım o değil.Yani dağlara tırmanmayı,meditasyon yapmayı,nirvanaya ulaşmayı falan hayal etmiyorum."Kendi hikayem" ile, edinmek istediğim işi edinmem, hayalini kurduğum aileye sahip olmam vsyi de kastetmiyorum.Bunlar önemli mi?Elbette çok önemli ama benim derdim bunlarla değil.Çünkü bunlar bizden çok kaderle ilgili.Ve ben kadere inanarım.DAha önemlisi kaderimi severim.

Benim "kendi hikayen"den kastım beyinde yaşanan hayatla ilgili.Bu kavramı çok dile getiriyorum."Beyinde yaşanan hayat".Bu çok önemli.Eğer sen hayatı beyninde yaşayabilirsen anlarsın ki özgürlük kavramı bir dağın tepesine tırmanmakla değil, sıkıcı bir büroda olsan bile yaşadığın ânâ anlam kazandırmakla tanımlanır.

Mükemmel kavramına inanmam.O yüzden aile,çevre,iş gibi ortamlarda sorunlar ve sıkıntılar olacağını peşinen kabullenmiş durumdayım.Bunlar günlük hayatın konusudur.Ama ben yalnız kaldığımda hayatı beynimde yaşarım....BEnim evlilikle ilgili korkumun temelinde de bu korku yatıryor.Kadın her şeyi paylaşmak ister.Ama ben kwndime haz hüzünlerimi ve yoğunluklarımı içimde yaşamak isterim.Şundan %100 eminim ki bunu anlayacak kadın yoktur dünyada.Çünkü kadının yaradılış mantığına ters...

Eminim ki her insan günlük hayata dair sıkıntıları gördükçe kendilerini kapana sıkışmış hissediyordur.Ben de hissettim.Biliyorum.Ama bunun nedenlerini düşünüp sonuçlarını kabullenmekten başka bir seçeneğimiz yok.Ben şöyle yaparım; bir sıkıntı ile karşılaşınca.Onun olası en kötü sonucunu düşünür ve kabul ederim.Hayatımı nasıl etkileyeceğini düşünürüm.Aşama aşama giderim.DAha sonra beynimde yaşadığım hayatta bir tutanak,dayanak ararım.Hala işin içinden çıkmamışsam en son ölümü düşünürüm böylece önem derecesi sıfırlanır...

• Film süper yazında süper olmuş ama bu gibi şeylerin 2. sayfaya düştükten sonra heba olması üzücü bari bilgisayarında derle yayınlarsın sonra...

Orjinalden alıntı: Fake

Film süper yazında süper olmuş ama bu gibi şeylerin 2. sayfaya düştükten sonra heba olması üzücü bari bilgisayarında derle yayınlarsın sonra...

Boşver...NAsıl olsa kaynak bende.

Eyvallah PHI.
    ''Herkes bir gün Michael Jordan olmak istiyor, bense her gün Michael Jordan olmak zorundayım.''
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.