Şimdi Ara

The Social Network (2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlar ıyı o zaman sınemasına gıtmek lazım bayadır sınemadan uzak kaldım
  • Film cok iyiydi. Gaza getiren cinsten.

Ses etmeyin!! "I`m wired in"
    İtiraf ediyim beklediğimden iyi çıktı.
    Bunda David Fincherın etkisi çok büyük tabii ki.
    Zaten şu aralar internetten birazcık anlayan insan bile konusunun ne olduğunu bilerek giriyor filme.
    Zaten belli olan bi konuyu bu kadar ilgi çekici bi şekilde beyaz perdeye aktarmak çok kolay bi iş değil.
    Sonuç olarak bence izlenebilir bi film olmuş..

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Yönetmen farkı hissediliyor. 8/10
  • Filmi az önce izledim gerçekten David Fincer farkını koymuş filmde oldukça iyiydi bilgisayar ve internetle haşır neşir olanlar için film daha da güzel gelecektir.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Filmden önce herkes ; ya ulan facebook un da filmini yapıyorlar bu ne lan, kesin mal gibi filmdir vs. diyordu ancak film güzel başarılı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Filmden önce herkes ; ya ulan facebook un da filmini yapıyorlar bu ne lan, kesin mal gibi filmdir vs. diyordu ancak film güzel başarılı sanırım

Evet bende öyle diyordum.
    Görüşüm şu an tamamen değişmiş değil gene böyle konulardan film yapılmasını pek ilgi çekici bulmuyorum ama
    filme gelince , beklediğimden iyi çıktı.
    İzlenebilir yani zaman kaybı değil.

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • kötü bir yorum bulamadım izleyelim bakalım

biçok kez aynı yorumu yaptım burayada yazıyım.. 2 saat daha sürse, sıkılmadan izlerdim..
    acaltun17
  • R5 çıkmış

Orijinalden alıntı: X@ndeR

R5 çıkmış

thanks
    ama ben bulamadım ya neyse bi kaç güne eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 20 Kasım 2010; 0:16:51 >
  • Facebook ile alakalı olduğu için izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ancak yorumlara bakılırsa güzel bir film gibi herhalde Facebook'a üye olmayanlarıda bu şekilde tavlamaya çalışıyorlar bu Mark Zuckerberg'ten herşey beklenir

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

R5 çıkmış

thanks
    ama ben bulamadım ya neyse bi kaç güne eklenir

Google'da aratın yine bulamazsanız yardımcı olurum.
  • Facebook reklamı bir film olduğunu sanıp izlemeyi düşünmüyordum.Dolayısıyla beklentim kötüydü ancak film fena değil.Konu basit ama iyi işlenmiş.Mark Zuckerberg rolünü oynayan oyuncu çok hızlı konuştuğu için ara ara sıkıyor.

Tek sorunum filmin tamamen gerçeği anlatıp anlatmamasını bilmemem.

Yani film gerçeği anlatıyorsa M.Z. fikri çalmış olmuyor mu?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Vikipedi : Mark Zuckerberg

Mark Elliot Zuckerberg (d. 14 Mayıs 1984) sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Amerikalı girişimci.

Zuckerberg 2004 yılında Harvard Üniversitesi'nden girişimci arkadaşları ile Facebook'u kurarak dünyanın en genç zengini oldu. 2010 itibariyle kişisel serveti $4 milyar Amerikan dolarıdır.

Zuckerberg diş hekimi baba ve psikolog annesinin tek çocuğu olarak 1984'te dünyaya geldi. İlk programını 10 yaşındayken yazdı. Lisedeki başarılı notlarıyla ABD'nin en saygın üniversitelerinden Harvard'a girdi.

İlk yılında, okulun en yakışıklı ve en güzel öğrencilerinin seçildiği facemash.com sitesini kurdu. Sitede Hardvard'daki tüm öğrencilerin fotoğrafları vardı. Ancak fotoğrafları bulmak için, üniversitenin veri tabanına girmesi gerekmişti.

Veri tabanını hacklediği ortaya çıkan Zuckerberg, disipline verilince okulu bıraktı. Harvard'lı öğrencileri internet üzerinde buluşturmak için ikinci sitesi olan Facebook'u kurdu. Facebook, 18 ayda ABD'nin en büyük arkadaşlık sitelerinden biri haline gelince, yatırımcılarından ilgisini çekti.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.