Şimdi Ara

The Secret deneyen varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende kitabını yeni bitirdim filmi dakka izlemedim kitapta yazanları denedim ve 3 üde gerçekleşti.şaşırdım. Size de oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım ilk kez duyuyorum biraz açıklarmısın? okurum duruma göre
  • açıklar mısın ??
  • Denedim,has secret oldum
  • Boş işler be kardeşim inanmayin boyle seylere

• @sadasc11 @tanisenes kitabin arka sayfasındaki yazıyı paylaşıyorum .
    Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan 'Sır'ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler 'Sır'rı biliyorlardı; ve şimdi 'Sır' dünyaya açıklanıyor.

'Sır'rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.

Sizce dünya nüfusunun sadece %1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96'sına sahip olması bir tesadüf mü?

Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?

Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz

Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?

Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?

Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?

Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.

'Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır.'

(Ralph Waldo Emerson-Filozof)

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Boş işler be kardeşim inanmayin boyle seylere

Bende okumadan önce böyle düşünüyordum kardeşim ancak düşüncelerim tamamen değişti ve denedim kitapta da küçük şeylerle başlayabilirsiniz diyor denedim denesiklerimin 3 üde oldu.şükürler olsun. Tabi bakış açısı. Ama beynin sinyal yaydığı bilimsel olarak kanıtlanmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaroza

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Boş işler be kardeşim inanmayin boyle seylere

Bende okumadan önce böyle düşünüyordum kardeşim ancak düşüncelerim tamamen değişti ve denedim kitapta da küçük şeylerle başlayabilirsiniz diyor denedim denesiklerimin 3 üde oldu.şükürler olsun. Tabi bakış açısı. Ama beynin sinyal yaydığı bilimsel olarak kanıtlanmış.

Sus be kardesim

• zaten olay düşüncelerde bitiyor bu kitap bizim farkında olmamızı sağlıyor. ben beğendim kitabı hatta 2. kez okuyacağım:)
  • kitabı nerden aldın?
  • Kırtasiyede calısırken elıme gecmıstı kesınlıkle tavsiye etmiyorum müslüman kardeşlerime çelişki dolu kitap.
  • Benim de başıma bir iki kere geldi: Çokça düşündüğüm arkadaşlarımla karşılaşmışlığım var. Ama artık korkuyorum, çünkü kötü bir şey düşününce de gerçekleşeceğini düşünüyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

Kırtasiyede calısırken elıme gecmıstı kesınlıkle tavsiye etmiyorum müslüman kardeşlerime çelişki dolu kitap.

Niye ki? Mesela ne var?

• Benim annem de kitap çıktığında ilgilenmişti biraz. Ne denediyse oldu. Benim de denediklerim oldu ve bundan memnunum. Sonrasında böyle şeylere ilgi duymaya başladı. Annem şuan Reiki master ve şifacı. Olumlama, telkin, hoponopono falan yapıyolar. Bu işten parasını bile kazanıyor. Zaten sürekli zenginler geliyor. Daha fazlasını sormayın bilmiyom
  • Yaymayın şu bilgileri insanlara.. Bilen kendi ve sevdikleri yararına kullansın
  • bu işler ateist işleri yahu allahtan istiycen
  • @newmayin @mavikann

Müslümanlığa aykırı birşey görmüyorum üstelik hz.osmanın bir sözü var "Allah nasip etmeyeceği şeyi insana hayal ettirmez." Diyor.

• okudum, ise yaramiyor, okumayin

• Para hırsına kapılanların parasını ve zamanını çalan bi kitap heralde
    Dünyanın en zengin insanları ticaretle uğraşıyorsa snada şans ve kafa lazım
    Ozman bütün dünya okusunda fakir kalmasın mantığa bak
  • İyi de nasıl deneyeceğiz ? Ben bunun filmini seyrettim. Film boyunca üzerinde durdukları tek şey. Pozitif olmak. Olumlu düşünmek. Evrene ne verirsen evren de sana onu verir. Bunu yapmak çok zor değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.