Şimdi Ara

The Player (2015-?) | NBC | 1.Sezon başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir istihbarat çalışanı zenginler için güvenlik amaçlı çalışmaktadır. Ancak karısını öldürmekle haksız yere suçlanır. Çalıştığı güçlü insanlar ona özgürlüğü karşılığında riskli davaları çözmesini teklif ederler. Kahramanımız bir yandan kimliği gizli patronlarının karıştığı oyunvari komploları çözmek için çalışırken bir yandan da karısının intikamını almaya and içer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 25 Eylül 2015; 8:38:04 >

• Konu dar ve klasik gibi bekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley için bakarım oda onun hatrına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Sezon başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 25 Eylül 2015; 14:11:31 >
  • 2 3 bölüm oynamış dizi, izleyen varmı nasıl.
  • İlk bölümü izledim ama beni sarmadı devam etmem herhalde

• Dizi iptal edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Daha 4.bölümden mi

Edit: iptal edildiğiyle ilgili bir haber bulamadım, sadece bölüm sayısı 13'den 9'a indirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 24 Ekim 2015; 8:27:37 >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    İlk sezon 13'ten 9 bölüme düşürülmüş. Haber başlığına "‘The Player’ Cancelled By NBC" yazmışlar içeriğe bakmamıştım Ama pek ümit yok ikinci sezon olmaz gibi kusura bakma bu arada
  • http://tvseriesfinale.com/tv-show/the-player-cancelled-now-gone-for-good-no-season-2-40180/

İptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 14 Şubat 2016; 14:22:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.