Şimdi Ara

The Order 1886 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün oyunlar oynanış odaklı olmalı mı ki bu kadar eleştiriliyor bu oyun? Bioshock infinitede ne buldunuz? Tamam oyunda oynanışı biraz değiştiren o raylara tutunma olayi var büyüler bazen değişik senaryolar doğurabiliyor ama aslinda baktığında arena arena ilerleyen bir oyun ama bu demek değilki bu oyun kötü oyun kötü bioshock serisi ilk 10'uma düşünmeden girer bu oyunda bioshock kadar olmasada benim beğendim oyunlar arasına çoktan girdi her tarz oyunu önyargısız denemeye çalışırım ve bana göre her oyun oynanış odaklı yada her oyun hikaye odaklı gibi bir durum söz konusu değil. Bu oyunun sinematik bir sunumu olduğunu söylemeseler dediklerinizde belki haklısınız ama bu oyunun böyle bir tarza sahip olacağı zaten belliydi bence insanlar çok saçmalıyor ucuzlayınca deneyin pişman olmayacaksınız.
  • Konsol oyunculuğunun yarattığı oyunlara bir örnek daha.
  • heavy rain, MGS4 gibi farklı bir tarzı olan müthiş grafikleri, atmosferi olan bir oyun bir oyun. bu kadar üstüne gidilmesi saçma
    PS4'ün en iyi grafikli oyunları yaptığı, daha çok sattığı, diğerlerinin her oyuna laf atmaya çalıştığı ilginç bir nesil yaşıyoruz. Diğer platformlarda konuşulacak bir oyun bile yok bilmem farkında mısınız. Bloodborne'a da God of war çakması diyen tipler var yuh dedim, eleştiriler çok art niyetli...
  • Senaryosu atmosferi ve bir sanat gibi işlenmiş grafikleriyle mükemmel bir oyun boşverin kim ne yazarsa yazsın.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik harici birşey göremedim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun kötü değil ama bu oyundan beklenilen kesinlikle çok daha fazlasıydı

• Oyuna 6 vermeyen site kalmadı herkes çok iyi grafik ama kötü oynanış ve kısa ömür diyor.
    Bir PS4 sahipleri kabullenemedi herhalde bu durumu , en ufak eleştiride fanboysun bebesin diye yapıştırır oldular arkadaşlar elinizin altında para verip aldığınız bir konsol ve oyun var bu egoist tavrınızı yumuşatın biraz adam. Oyun ortada işte , grafik var gerisi boş.
    Sırf verdiğiniz para için savunuyorsunuz şu oyunu resmen ya.
    Özellikle ninja ve bloodborne şu iki PS4 fanboyunu sıkıldım görmekten objektiflikten uzak at gözlüklü yorumları sıktı artık yani. "PS" dendiği zaman bu güne kadar aklıma hiç grafik gelmedi açıkcası hep hikayesi güzel , akılda kalıcı oyunlar gelir. bence bu oyunu 4-5 saatlik bir teknoloji demosu olarak yapmış adamlar. Yeni jenerasyon,60 FPS 1080P,sinematik deneyim diye diye oyunlar boş boş çıkmaya başladı resmen tech demo mu izliyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusac

Oyuna 6 vermeyen site kalmadı herkes çok iyi grafik ama kötü oynanış ve kısa ömür diyor.
    Bir PS4 sahipleri kabullenemedi herhalde bu durumu , en ufak eleştiride fanboysun bebesin diye yapıştırır oldular arkadaşlar elinizin altında para verip aldığınız bir konsol ve oyun var bu egoist tavrınızı yumuşatın biraz adam. Oyun ortada işte , grafik var gerisi boş.
    Özellikle ninja ve bloodborne şu iki PS4 fanboyunu sıkıldım görmekten objektiflikten uzak at gözlüklü yorumları sıktı artık yani. "PS" dendiği zaman bu güne kadar aklıma hiç grafik gelmedi açıkcası hep hikayesi güzel , akılda kalıcı oyunlar gelir. bence bu oyunu 4-5 saatlik bir teknoloji demosu olarak yapmış adamlar. Yeni jenerasyon,60 FPS 1080P,sinematik deneyim diye diye oyunlar boş boş çıkmaya başladı resmen tech demo mu izliyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil.

bizde böyle aga hangi oyuna para verirsek verelim o oyun kraldır bizim için.
    oynanış senaryo önemli değil grafik olsun yeter.
    ha oyunda grafikmi yok ozaman grafik önemli değil aga oynanış senaryo züper.

yani siz istedinizi yazın çizin sittin sene bu 2 şık varken bizi altedemezsiniz.

1080p mi değil isterse 720p çıksın ben zaten bu konsolu grafik için almıyorum.

oyun 1080p mi oo ozaman grafik derin başkada bişi demen.

her türlü dönerik yani.

ben bi oyuna para verecemde bide oyuna kötü diyecem yok öyle bi dünya.

ölürümde kötüysede savunurum iyi diye.

• Oyunun tırt olduğu belliydi tescillendi.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Yusac

Oyuna 6 vermeyen site kalmadı herkes çok iyi grafik ama kötü oynanış ve kısa ömür diyor.

bizde böyle aga hangi oyuna para verirsek verelim o oyun kraldır bizim için.
    oynanış senaryo önemli değil grafik olsun yeter.
    ha oyunda grafikmi yok ozaman grafik önemli değil aga oynanış senaryo züper.

yani siz istedinizi yazın çizin sittin sene bu 2 şık varken bizi altedemezsiniz.

1080p mi değil isterse 720p çıksın ben zaten bu konsolu grafik için almıyorum.

oyun 1080p mi oo ozaman grafik derin başkada bişi demen.

her türlü dönerik yani.

ben bi oyuna para verecemde bide oyuna kötü diyecem yok öyle bi dünya.

ölürümde kötüysede savunurum iyi diye.

Ninja derken tinyninja dan bahsediyordum senden değil . Alaya alarak ta cevap verme ben yorumda bulunurken kimseyi alaya almadım çünkü gördüğümü söyledim sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun artıları:

+ Grafikler piyasanın en iyisi. Böyle detay seviyesini hiçbir oyunda görmedim. Saç, shaderlar, duman, ışıklandırma duman gibi en ağır efektlerin üstesinden geliyor. Ve ara sahneler oyun içi.

+ Muhteşem Atmosfer

+ Sesler

+ Silahlar

+ Karakterler

+ Vuruş hissi

- Oyununun süresi kısa gelebilir ama ICO gibi efsaneleri daha kısa sürede bitiren biri olarak bana yeterli geldi. Fıyatı düşünce alın ama mutlaka oynayın deneyin...
  • alın ulan grafikci bebeler alın size grafik bi mok yok oyunda iste bitek grafikle bitiyomuymus
    konsol kaldırmadıgı için bide film gibi yapmıslar :D simdide derlerki the orderin grafigi sundan iyi bundan iyi ula zaten adamların gormenizi istedigi yerleri tasarlamıs koridor mantigi bile degil daha dar düşün artık casuale hitab ediyor ben oynamam konsol düşmanı degilim god of war gibi mütiş bi oyunu yapıyorlar bide buna bak sony ugrassa daha iyisini yapardı tembellikten sıf yeni ip isterik

• oyunda baya bi emek harcamışlar.dört dörtlük değil hani ama iki dörtlük olmuş yani

• İnceleme puanı, yurt dışı kaynaklardan etkilenerek verilmiş.Yıllardır takip ediyorum bsc'yi.Bu zamana kadar verilen puanların hepsi, diğer inceleme sitelerinin ortalaması neyse o olmuştur.Yani kendi fikrimiz bile olamıyor şu oyun dünyasında.İlla ign, gamespot ne vermiş diye bakacağız.Ona göre puanlamamızı yapacağız.O büyük sitelere bakmadan, kendi fikirlerimiz ile inceleme yapamıyoruz.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Türk oyun basınının genel sorunu malesef.
  • Oynamadan yorum yapılmaması gereken bir oyun bence

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence oyun tarihle çok güzel harmanlanmış ve "tarih" ile ilgili detay seviyesi "bir ac serisi kadar olmasada" tatmin edici
    ben henüz bitirmedim ama çok beğendim açıkçası oyun "tam" beklediğim gibi çıktı, süper bi oynanış beklemiyordum ve gelmedi zaten ama oyun "sinematik deneyim" olayını gerçekten süper yansıtıyor size harbiden film izliyormuş hissini veriyor. ha diyeceksiniz ki ben oyun oynamak istiyorum film izlemek değil o zaman bu oyunu pas geçiniz çünkü oyunun amacı sinematik deneyim yaşatmak. açıkçası beni tatmin etti, dediğim gibi senaryosu çok güzel ufak detaylarla harmanlanmış ve onları yakalayabilirseniz oyun daha da anlamlı hale geliyor.

• artık bence avunmayı bıraksın şu ps4çüler okadar şişirilen bi oyun balon çıktı işte grafikler çok iyi olabilir ama bu oyunda oyun niteliği yok kendin yönlendiriliyosun resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

İnceleme puanı, yurt dışı kaynaklardan etkilenerek verilmiş.Yıllardır takip ediyorum bsc'yi.Bu zamana kadar verilen puanların hepsi, diğer inceleme sitelerinin ortalaması neyse o olmuştur.Yani kendi fikrimiz bile olamıyor şu oyun dünyasında.İlla ign, gamespot ne vermiş diye bakacağız.Ona göre puanlamamızı yapacağız.O büyük sitelere bakmadan, kendi fikirlerimiz ile inceleme yapamıyoruz.

şu aşırı fanboy kişiliğinden sıyrılın artık. Adamlar oyunu artısınıda, eksisinide söylediler. Oyunun tek artısı grafikleri gerisi bomboş. 5 saat oyun süresinin nerdeyse yarısı sinematik yani bu oyuna 9.8 mi versinler. Biraz objektif bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

İnceleme puanı, yurt dışı kaynaklardan etkilenerek verilmiş.Yıllardır takip ediyorum bsc'yi.Bu zamana kadar verilen puanların hepsi, diğer inceleme sitelerinin ortalaması neyse o olmuştur.Yani kendi fikrimiz bile olamıyor şu oyun dünyasında.İlla ign, gamespot ne vermiş diye bakacağız.Ona göre puanlamamızı yapacağız.O büyük sitelere bakmadan, kendi fikirlerimiz ile inceleme yapamıyoruz.

Bununla ilgili bir istatistik koysana, en azından kafamıza göre sallamamış oluruz ve verilere bakarak konuşuruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.