Şimdi Ara

The Mummy 4: Rise of the Aztec (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3ü fazla beğenmedim, 2.cisi iyiydi ama kızın prenses olması falan filmin içine etmişti, kız dövüşte bilirmiş falan, yine her zaman ki gibi 1. film güzel, diğerleri 5 para etmez. Birde eski mumya her halükarda daha iyi idi, Jet li gitmemiş.. Jet Li nin kendi tarzı var, bunlara gitmiyor..

Baydı artık..

http://www.imdb.com/title/tt1274298/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Eylül 2008; 23:03:42 >

• 3. film berbattı gittiğime pişman oldum... birde 4. filmi çıkarıyorlar iyice ticarete döktüler artık olayı, bari bu kadar belli etmesinler nerelere kaydırdılar filmin içine ettiler, çin ne alaka ya Jet Li Jet Li dedik adamı 2-3 sahneden fazla göremedik insanları kandırıyorlar birde başrol olarak gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 18 Eylül 2008; 6:56:15 >
  • 3. filmi hiç sevmedim zira sırf efekttlerle şişirilmiş bır filmdi..eminim ki 4 .fılmde ilk filmlerdeki gibi mistik havayı daha da artırırlarsa sınemada olmasa bıle dvd de iyi bir gelır elde edebilirler 3. filme göre..lakin boyle bir seriyi sırf mumya uzerıne yapmaları sacmalık kac bın yıllık arkeolojı tarıhı var bıraz arastırır ınsan malzeme bulur demi ama...
  • 3.film gibi facia olmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Eylül 2008; 11:11:33 >
  • 3. Filmde aksiyon yoktu ki doğru dürüst.İlk 2 Mumya filminde aksiyondan nerdeyse nefesimiz kesiliyordu.

Çinli diyorsunuz ama bu sefer Amerika'da geçicek sanırım.Aztec dediğine göre.

+Mısırlı Mumyadan başka mumya tanımam arkadaş.
  • Rise of the Aztec / Çin

Mumya Çine de mi gitmiş hay maşallah
  • Bilmeyenler veya yanlış bilenler için Aztekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 18 Eylül 2008; 13:37:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ''Turist Ömer'' bile bu kadar dolaşmıyordu. Hollanda'ya da gider yakında. Malum, serbest ülke.
  • Baydı artık ne bu ya ilk 2'si güzeldi bence

• Don lastiği kıvamına getirdiler iyice.
    Üçüncü berbattı zaten, neye güvenip yenisine başlıyorlar.
  • Ohoooo. Suyu çıktı işin.
  • Benim 4. filmden beklentim. İlk filmdeki Imhotep'in bir şekilde geri dönmesiydi. Ve ilk iki filmdekinden daha karanlık bir ortama sahip olmasıydı. Ama olmayınca olmuyor maalesef. Olsun Aztekler de iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bilmeyenler veya yanlış bilenler için Aztekler

ben de aztekleri orta amerika'da diye biliyordum ama konuyu açan arkadaş yine çin mumyası var demiş belki bir imparatorun özel ismidir aztec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 18 Eylül 2008; 16:15:52 >
  • bu çin filmleri sıktı artık yaa heryerde Çin efsanelerini anlatan savaş filmleri var. Ne yapmay çalışıyorlar çin kültür va tarihini bütün dünyaya empoze ediyorlar. Bıktım artık yaaa.
  • hollywood'da senaryo kıtlığı had safhada
  • Bizim binlerce senaryo yapılacak olayımız var adamlar boş işlerle uğraşıyor.Daha sağlam bir Atatürk filmi,Fatih filmi Çanakkale ve Kurtuluş savaşı gibi filmler yapılmadı.Bizde sinemaya önem yok Truva filminin Çanakkale'de çekilmesine izin vermeyen yönetimden birşey beklemem ben zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bilmeyenler veya yanlış bilenler için Aztekler

ben de aztekleri orta amerika'da diye biliyordum ama konuyu açan arkadaş yine çin mumyası var demiş belki bir imparatorun özel ismidir aztec

Olabilir ama sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Yahu ''Turist Ömer'' bile bu kadar dolaşmıyordu. Hollanda'ya da gider yakında. Malum, serbest ülke.

• Gelsinde 3.filme benzemesin yeter..
  • Montezuma'yı mumya yapcaklar heralde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.