sadece 1.si güzeldi.2.si saçmalık abidesi, 3.sü de 2.sinin izindeydi; bakalım 4.sünde ne kadar saçmalayacaklar.
Serinin 1. ve 2. filmleri guzeldi. 3. su rezalet. Iyi ki sinemada izlememisim. Artik devam etmeseler iyi olacak, 2010 a daha cok var. Projeden vazgecmeleri iyi olur artik tadi kalmadi.
1.müthişti 2de iyi sayılılırdı ama 3 çok kötüydü hele o savaş sahneleri berbat ötesi savaşcılardan beton çimento gözyaşları dökülüyor bu ne ya
aztek ismi ilgimi cekiyor yaw niye acaba 3.filmi izlemedim izlerim diyordum takii burdaki mesajları görene kadar cokmu kötüydü film ya aztek isminden dolayı merak ettim baktımda 3. filme facia diyen bile varyacıvıtıyorlardı o belliydide pek beceremediler sanırım 3.de
Gene mi ya , abi adamlar LOTR yaptıklarını sanıyo galiba
3.Film iğrenç ötesi olmuştu gerçekten de...
kızılderililerin mumyası
İlk 2 film iyiydi.Fakat 3. film tamamen ticari amaçla yapılmış gibiydi ve berbat bir film çıktı ortaya.Umarım 4. film bu kadar kötü olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: juna1986
bu çin filmleri sıktı artık yaa heryerde Çin efsanelerini anlatan savaş filmleri var. Ne yapmay çalışıyorlar çin kültür va tarihini bütün dünyaya empoze ediyorlar. Bıktım artık yaaa.
arkadasim begenmedigin o kultur bu dunyanin en eski kulturlerinden biri. madem begenmiyorsun izlemiyceksin. konusmiycaksin.
MADEM ABD YI TUTUYORSUN AL YESIL PASAPORTUNU GIT ORDA YASA ABD KULTURUYLE.
buna gerek kalmadi aslinda zaten abd kulturu ulkemizde artik.
o begenmedigin cin kulturu atalarimizin 3 bin yil onceki kulturuyle cok yakin bir kultur. bilip bilmeden konusuyosun.
VE BEN ARTIK COK AZ HOLIWOOD FILMI IZLIYORUM. COK KALITESIZ FILMLER. BI CIN FILMI IZLEDIYSENIZ FARKI GORMUSUNUZDUR.
red cliff 1 ve 2.
bu 2 filmi izlemeden cin filmleri hakkinda yorum yapma.
VE MUMYA 3 FILMI CIN FILMI DEGIL HOLIWOOD FILMIDIR. BILIP BILMEDEN DE KONUSMA. KUFREDICEKSENDE CINE DEGIL ABD YE SAY.
ben cinde yasiyorum su anda. ticaretin 1 numarali merkezi. cin olmasaydi turkiyedeki cogu mal cok pahali satiliyo olurdu.
ornegin ben bas ortusu yolluyorum tr ye. eger biz burdan yollamasaydik. siz 5 10 milyona ordan bulamazdiniz.
HERSEY ABD DEGIL BUNU UNUTMAYIN. ;) SONUNUN YAKLASTIGINI ANLAYAN ABD CINDE DE ORTALIGI KARISTIRIYOR. UYGURLULARIN KATLEDILDIGI FALAN YOK.
olay sudur. uygurlular dan bir grup cin bolgesinde saldiri yapti. cin askeri polis yetersiz kalinca mudahale etti. yani abd nin bahsettigi katliam sizleri ve dunyayi yaniltmaktan baska bisey degil. akilli olup biraz dusunuceksiniz. turkiye ve cin arasinda anlasma yapiliyor. 3 gun gecmeden bu olaylar piyasaya cikiyor.
ABD DE SIZIN BOYLE KOTU DUSUNMENIZI ISTIYOR. DUSMANINIZIN ISTEDIGINI YAPMAYA DEVAM EDIN.
HAYATINIZDA BASARILAR.............
Çinde olması ilginç.. İstanbulada gelirse şaşırmayın.
Rachel Weisz bu sefer oynuyordur umarım. Onsuz olmuyor ya bu film şekersiz çay gibi oluyor.
Biraz önyargılı olucak ama 4.filmde 3.den farklı olmayacaktır.Efsanelerin iyice içine ettiler
Her yörenin mumyasını çekiyolar. Bidahaki film iskandinav mumyalarıyla ilgili olur galiba. Sonra Hindistan'a giderler."Gezelim Görelim" gibi olucak seri.
Brendan Fraser oldukça ne olursa olsun izlerim. Oyunculuğu süper.
STV gelsin vizyona bile gerek yok
1 ve 2 çok kaliteli ve komikti. Ama 3. film tam bir fiyaskoyduı.
Belkide 4.film ile 3. filmin eleştirisinden kurtulurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme