< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Efektlerin neresi ikinci sınıf Türkiye'de o efektleri yapacak insan bile bulamasınız çalışacak. |
|
|
|
Morpheus filmin sonunda geliyor |
|
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
|
Youtube de oynatma hızını 0.25 e alın gayet iyi anlaşılıyor.Benim anladığım neo yu makineler kurtarmış, hatta gözleri dahi iyileşmiş, ayrıca trinity i de makineler kurtarmış. (2.04 gibi) Lakin yeni matrixe bağlamışlar, neonun zihninide psikolog vasıtası ile mavi hapla matrix de baskılamışlar. Zenci adam Morpehus değil bence. en sondaki adam matrixin mimarı, masadaki bardakta M harfi var ordan tahmin ettim. Lakin neyin mücadelesi veriliyo onu anlamadım-)) Acaba neo, trinity ile matirx den beraber mi çıkmak istiyor. Vidyoda neonun gerçek hayata uyandığı bir an var, insan tarlalarını tekrar görüyor, orası enteresan-)) |
|
|
|
|
|
![]() |
|
seni simit yapıp okul önlerinde satarım ayık ol. |
|
Trinity ajanlar gibi program da olabilir. Bu durumda ölümü de havada kalmamış olur. Neo bir şeyleri hatırlamaya başladıkça kontrol için göndermiş olabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Beğendim, jefferson airplane parçasıda tam oturmuş... |
|
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
|
Neo herşeyi koyvermiş yerim sistemini diyerek olmuş john wick |
|
İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
|
|
hayal kırıklığı olmuş en azından fragmandan gördüklerim, ucuz yollu matrix tadı aldım hiç bulaşmasalardı keşke ya da dizi furyası bu kadar alıp başını gitmişken dizi olarak dönseydi |
|
Bu kanaldan dün Merovingian karakteri üzerine yaptığı tespitleri dinledim, Hades benzetmesi yapmış. Bu Merovingian karakteri epey derinmiş. Filmde üstünde hiç durmuyorlar ama bilgiyi alınca diyaloglar epey anlam kazanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
birinci filmin remake si gibi olmuş, yani illaki izlenir ama ilk 3 seriye göre matrix den ve makinelerden bilmediğimiz bir şey öğreniriz umarım tüm bu olanlar nasıl başladı mesela bu sorulara yanıt verebilirler |
| _____________________________ |