Şimdi Ara

The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
8
Favori
8.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabı aşırı bilimsel terimler içeriyor, ayrıca macera yok denecek kadar az. Filminin tutacağını zannetmiyorum bu sebeple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı okuyun beyler.Robinson Crusoe okuyanlar bilir gün gün anlatıyor yaşadıklarını.Modern versiyon diyebiliriz.

• kitabını 2 kere okudum çok beğenmiştim . umarım senaryoyu heba etmezler .
  • Fragman geldi.
  • Moon'a benzettim biraz.
    Filmde güzel olacak gibi.
  • Fragman çoh hoşuma gitti. Ama biraz Matt Damon'dan dolayı Interstellar havası geldi.
  • Sean Bean'ın ölümünü görürüz herhalde bu zevkten mahrum etmezler bizi

• Adamım Matt Damon'ın yanına madem Jessica Chastain'imi koymuşlar; bari Anne Hathaway ile Matthew McConaughey reyisi de filme koysalardı da biraz Interstellar tadında olsaydı Şaka bir yana güzel film olacak gibi. Sonuçta yönetmen Ridley Scott başrolde Matt Damon ve konusu da uzay. Ama şöyle fragmanlarda bütün filmi gösterdikleri zaman sinir oluyorum. Mesela Interstellar'ın fragmanlarının hiçbirinde solucan deliğine girdikten sonrasını göstermiyorlar, en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 8 Haziran 2015; 18:07:52 >
  •  The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott
  • Sanki Interstellar'da yine Matt Damon'ın oynadığı Dr.Mann karakterinin olduğu gezegende yaşananları anlatıyormuş gibi.

Ridley Scott dolayısıyla endişelerim var hala, ancak fragman gayet iyi duruyor.
  • Yeni haberim oldu fragmanı izleyince kudurdum resmen

INTERSTELLAR daki karakterler var hep süper
  • Matt Damon son zamanlarda astronomi temalı bilimkurgu filmlerine sardı anlaşılan. Elysium (2013), Interstellar (2014) şimdi de The Martian (2015). Hiç şikayetçi değilim sevdiğim oyuncu sevdiğim türde filmlerde oynuyor daha ne olsun. Interstellar'dan Murph karakterine can veren Jessica Chastain da yer alıyor. Aldım listeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabını okumadım o yüzden nasıl bir senaryoya sahip bilmiyorum ama Interstellar gibi bir başyapıtın üstüne artık uzay temalı filmlerden beklentilerimiz büyük olacaktır. Konusu bana biraz basit gibi gelse de pek hayal kırıklığı yaratacağını zannetmiyorum.
  • Konusu ilgi çekici, kadrosu da güzel güzel film olacak gibi. Interstellar oyuncuları da varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Sanki Interstellar'da yine Matt Damon'ın oynadığı Dr.Mann karakterinin olduğu gezegende yaşananları anlatıyormuş gibi.

banada sanki mars a geri dönenleri kandırıp , onları orda bırakıp , tek basına dönecekmiş hissi veriyor
  • Kadro sağlam, fragman güzel. Ama en büyük dezavantajı Intersteallar ile kıyaslanması olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Sanki Interstellar'da yine Matt Damon'ın oynadığı Dr.Mann karakterinin olduğu gezegende yaşananları anlatıyormuş gibi.

Hakikaten bi Interstellar devamı havası var fragmanda da zaten. Riskli bi iş aslında aynı oyuncuları kullanmak.
  • Aklıama Interstellar geliyor fragmanı izlerken.Matt Damon ve Jessica Chastain olması beni sevindirdi.Merakla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.