Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.761
Cevap
50
Favori
95.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir adamın yürürken şiir mırıldanarak bütün ekosistemin emrine amade olduğu sahneler. Bence gayet karizmatik bile olur. Tek sorun, 1.90 boyunda mor saçlı siyahi bir bombadil görmek istemiyoruz :D .


    Kitabın en chill karakterini saçma sapan betimlerler falan artık amazon'ın kapısına molotof falan atarlar.

  • bu sahneler cok guzel geldi bana.. tam orta dünyayi yansitiyor hava.. sen peter jackson dünyasini ariyorsan bulamassn bunda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir yerde gördüm paylaşayım dedim paylaşılmadıysa


    Screen Rant yazarlarından Rob Keyes:

    “The Rings of Power (ilk iki bölüm) gösterilenden daha da iyi. Fakat konuyu ilgi çekici yapmak için biraz daha çalışılması gerekiyor. Setler ve bölgeler inanılmaz büyük ve üzerinde çalışılmış. Cüceler The Hobbit filminden bile havalı!”

    The Wrap yazarı Brandon Katz:

    “Tamam, The Rings of Power dizisinin ilk iki bölümü izlemesi muhteşem bir şeydi. Verilen emek, uğraş, muhteşemlik televizyon tarihinde daha önce görülmemiş derecede. Aynı zamanda uçuşa geçmeden önce yapılması gereken uğraştırıcı evren kurma görevini de üstlenmiş.”

    “Büyük ve İhtişamlı”

    Collider yazarı Steven Weintraub:

    “The Rings of Power dizisinin ilk iki bölümünü izledim. Dizinin büyüklüğü ve ihtişamı karşısında çıldırmaya hazır olun. Bunu nasıl yaptılar bilmiyorum ama Yüzüklerin Efendisi dizisi, Yüzüklerin Efendisi ½ gibi olmuş.”

    Decider yazarı Alex Zalben:

    “Dizinin ilk iki bölümünü izledim. İzlemesi inanılmaz keyifliydi. Başlarda biraz zor ilerliyor ama ÇOK şey oluyor. Akmaya başladığında filmin hayranlarını tam o noktaya götürüyor.”

    “Tolkien Evrenine Yaraşır Bir Parça”

    New York Post yazarı Lauren Sarner:

    “The Rings of Power için sosyal medya ambargosu kalktı. İlk iki bölümü izledim. Endişelerim vardı ama… şaşırdığıma memnun oldum. İyiydi! Oldukça iyiydi! Görseller, ton tam yerindeydi. Bana soracak olursanız Tolkien evrenine yaraşan bir parça oldu.”

    Orta Dünya’nın daha önce ekranda işlenmemiş İkinci Çağı’nı ele alacak The Rings of Power dizisi, 50 saatlik ekran süresiyle toplamda 5 sezon sürecek. Dizinin ilk iki bölümü, prömiyer tarihinden iki gün önce Amerika ve Kanada gibi ülkelerde Cinemark tarafından sinemalarda gösterilecek. Diğer ülkelerde ise 2 Eylül tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak


    ilk bölümlerden spoiler yememek için sosyal medyaya girmemek gerekecek





  • oyunculukları kötü bulmamla peter jackson filmlerinin ne alakası var yahu. ayrıca bulamayacağımı nereden biliyorsun izledin mi? orta dünya'yı tam olarak nasıl yansıtıyor, hangi kitaptaki hangi esintilerle bu bağı kurup tam olarak yansıttığı kanısına vardığını söyleyebilir misin?



    @Elric. feedbackleri toparlayıp inceleyen bir youtube videosuna denk geldim. bu promolara gitme hakkı kazanan herkesi tek tek açıp sosyal medya üzerinden incelemiş ve genellikle kendi kafalarına yakın, profillerinde cinsiyet belirtici sıfatlardan geçilmeyen tipler var genellikle. ve bu kendilerine yakın kitle dahi sadece görsellik üzerinden övmekten öteye gitmiyor. dizi çıkmadan neyin ne olduğunu bilemeyeceğiz gibi. umarım güzel olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 28 Ağustos 2022; 16:53:43 >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

    Bomadil'in kötülükle savaşmak gibi bir derdi yok.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    3-5 tane kitapçı lorecu ağır lotr fanı dışında elf zenci olmuş kadın cüce sakalsız olmuş kimsenin umrunda değil.


    Zenci karakter koymayınca amerika'daki zenciler izlemiyor filmi. Bu zencilerin sayısı da ağır lotr fanlarından çok daha fazla. cevabı bu kadar basit milyar dolarlık amazonun sjw ler falan umrunda mı sanıyosun.

  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    İlk cümleni çok komik buldum. Sadece bu konu içinde bile, bak youtube ya da başka forumlardaki tartışmalar ya da sosyal medyadaki yabancı tartışmalar demiyorum, sadece bu konuda bile deli dünya tartışıldı . 3-5 tane kitapçı lore'cu derken hangi istatistik veriler bunlar.Böyle gökten zembille girmeyin muhabbete, gözünüzü seveyim arkadan bi 10 sayfa okuyun öyle konuşalım. Aynı şeyler yazılıp çiziliyor.


    Hayvan gibi tartışma konusu olmuş olaya 3-5 tane lorecu fan mı yarattı yani. Ne şimdi bu, neyi oturup konuşucaz seninle bu mesajla.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    +1

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Çünkü milletin işi gücü var kimse aylar öncesinden hype yapıp saatlerde forumlarda tartışmalara katılmıyor. İnsanların büyük bir çoğunluğu dizi çıkınca izleyecek diziyi beğenecek ya da beğenmeyecek bitcek gidecek bu kadar.


    Kitapçı lorecu ağır lotr fanlarının oranı forumda tartışanların olduğu topluluklarda genele göre fazla olduğu için böyle gözüküyor. Bir kaç sayfa önce de tartışmadaydım sen de okusan görebilirsin ayrıca.


    Senin dediğin gibi zenci elfe takan sayısı bu kadar fazla olsaydı Amazon zenci elf ya da sakalzı kadın cüce koyar mıydı sanıyorsun? Milyar dolarlık şirket hangisinin sayısı daha fazla hangisi daha çok tepki çekiyor bilmiyor sen mi biliyosun?


    Daha önce de burada yazmıştım. Amerika'da sosyologun bir yazısı vardı. Amerikada'ki siyahilerin önemli bir bölümü eğer önemli bir rolde siyahi yoksa izlemiyorlar yapımı diye. Olayın sjw ile alakası yok yani. Koskoca Amazon sjw yi mi sallayacak? Ayrıca dizide zenci elf olmasa hangi sjw çıkıp dizide niye zenci elf yok diyecek?


    Ayrıca istediğim zaman istediğim yerden girerim tartışmaya sana mı soracam. O zaman da yazmıştım yine yazıyım "zenci elfe karşı çıkanlar olrak kimsenin skinde değilsiniz artık böyle yapımlar önemli rollerde zenciler de olacak" buna alışın diye.





  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Senin mental problemlerin var anlaşıldı. "zenci elfe karşı çıkanlar olrak kimsenin skinde değilsiniz artık böyle yapımlar önemli rollerde zenciler de olacak" Ne gerek var şimdi bu cümleye?

    Beni alıntılayan sensin. 3-5 tane kitapçı kelimesinde bile insanları aşağılayan bir konuşma tarzın var.


    Bana sormayacaksan madem, seninle alakam yokken benim mesajımı alıntılayıp kimsenin umrunda değil diyerek beni niye sindirmeye çalışıyorsun. Ben de sana mı soracağım o zaman? Kendi kendine paradoks yaratıyorsun.Ne çelişkili adamlarsınız ya. Şu bölümde 1-2 tane düzgün kişiyi tenzih ediyorum onlar kendilerini biliyor zaten ama onların dışında şu muhabbeti savunanlar zaten psikolojik sorunları olan tipler mesaj tarzlarına bakınca anlaşılıyor.


    Ya bir de olayın sjw ile ne alakası var. Kim sjw dedi şimdi. Ne kadar sığ sularda yüzüyosunuz.Sen sjw'nin ne olduğunu biliyor musun hemen her şeye sjw sjw. Öğrenmişsiniz bi kelime.


    Toksik görmek istemiyorum artık konuda, o yüzden blok.





  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    3-5 lore'cumu ? Tarihin en çok okunan 3 eserinden biridir Orta Dünya ve dün çıkmadı bu eser ..

    Orta Dünya tarihini sanırım sıradan fantastik bir eser zannettin .bu hiç bir esere benzemez ve insanların tepki koymasida çok normal .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

    Okuyan herkes sizin gibi zenci elfe takmış değil zaten. O yüzden okuyucu demedim lore cu dedim.


    Sabaha kadar koyun tepkinizi bişey değişmeyecek. Böyle şeylere alışmanız gerekiyor. Bundan sonra da böyle uyarlamalarda her zaman zenciler asyalılar vs.. olacak.

  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Diziye put diye mi dikecekler böyle bir karakteri? Ya da sadece yaşadığı ormandaki canlıları yönlendirdiğini falan mı gösterecekler? Bu karakter dizide bir yerde kullanılacaksa, aynı üçlemedeki frodolara yardım ettigi gibi yeni dizidekilere de bir yerlerde yardım eder en fazla, bir karakteri aha buda tom bombadil diye öylesine eklemezler. Yoksa sauronla ya da kötülükle uğraşmadığı, umursamadığı ortada zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mİLyAR bÜtÇhE


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Bugünün boş muhabbetide bu herhalde, bunu ilk kez izlediğinizde sanki anlayacaktınız.

  • Funder kullanıcısına yanıt

    Hobbit filmini izlemediniz sanırım 

  • OrtaDünyaCom Prömiyere gitmiş, bu akşam olacak. İzledikten sonra yorumlayacağım dedi. Merakla bekliyorum yorumunu. Beğendiği ve beğenmediği yerleri söyler

  • Seni Yerim yer  

    Orta Dünyatwitter
    “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin Galadriel'i Morfydd Clark'ın hepinize selamı var! #TheRingsOfPower @LOTRonPrime @PrimeVideo”
    https://twitter.com/OrtaDunyaCom/status/1564681836441264128

    Şuan prömiyer başladı izliyorlar sanıyorum, gece OrtaDünyaCom'un yorumu gelir.

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Ben artık yayınlanan ve söylenen şeylere bakmayacağım, Her türlü izleyeceğim zaten başkalarının fikirlerine izledikten sonra bakmak daha mantıklı.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Şaka maka 2 gün kaldı ha :D İlk Ağaçlı görselin geldiği günü hatırlıyorum tam 1 sene önceydi.. Vay arkadaş sonunda geliyo dizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 30 Ağustos 2022; 21:45:0 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.