|
@The VIII Yalın ayak mı? Hobbitlerle karıştırdınız sanırım. Khazad-Dum'a varmek üzerelerken arka planda kamp hazırlığı yapan askerle olsa daha iyi olurdu demiştim zaten önceden. Buraya yapılan eleştiriyle sorunum yok ama devamlı buraya takılmaya da gerek yok. Denize atlamasında problemim yok. Ama numenor'a olacak yolculuğun daha iyi bağlanması gerektiğini de yazmıştım. Orasını hiç savunmadım. Birincisi hergün sağmak zorunda mı gerçekten? İkincisi sağmadığını nereden biliyorsun? Zaten rahatsız olduğunu söyleyerek getirmiş oraya. Artı gelen kan değil yediklerinden dolayı süt yerine oluşan kapkara bir şey. Aragorn'u her yerde sima olarak tanıyorlar mı? Gittiği yerdeki her halk? Tanıyan olarak gördüğümüz yerler Gandalf'ın telkini ile hobbitlere göz kulak olduğundan Sıçrayan Midilli ve bir de Theoden. Halbrand da büyük ölçekli güney diyarlarında her köylü tarafından tanınmalı mı? Aragorn gibi takılmadıysa ve sıradan dikkat edilmeyecek önemsizlikte yaşadıysa kimsenin aklında yer de etmez. Buna takılmak gerçekten çok saçma. Benim bu sana son mesajım olsun. Her yapımı bu şekilde izliyorsan da Allah sabır versin sana daha ne diyeyim. @SPAWN-TheUndead Diziyi en mantıksız yerlerden eleştirenlere yanlışlıklarını anlatmak onları gömmek mi oluyor? Peki biz beğendiğimizi söylerken bize gelen cevaplar ne oluyor? Neden hala tek taraftan bakıp beğenmeyenlerin beğenenlere tavrını görmezden geliyorsunuz? Bakın sizin köprü eleştirinize karşı bir şey de yazmıyorum. Mantıksız eleştirilere yazıyorum. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt