Şimdi Ara

The Legend of Hercules (2014) | Kellan Lutz - Scott Adkins

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Legend of Hercules (2014) | Kellan Lutz - Scott Adkins

Bir süredir The Expendables, filminin devamı ve üçüncü filmi hakkında güzel haberler alıyoruz. Filmin her ne kadar yoğun eleştiriler aldığını bilsek bile, güçlü bir kadrosu olduğunun da farkındayız ancak bu sefer ki konumuz Kellan Lutz'ın bizlere vereceği güzel bir haber. Lutz, The Expendables 3 setinden yeni filmi Hercules: The Legend Begins hakkında, sinema severlere ilk videosunu sunuyor.

Sean Hood'un senaryosunu yazdığı Hercules: The Legend Begins, ABD yapımı ve Renny Harlin yönetmenliğinde vizyona girecek. Hedef ise 2014 yılının Mart ayı.

#Screenrant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 6 Şubat 2014; 16:04:57 >

• Scott adkins bu tür filmlere iyi gider merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin fragmanı için yukarıya bakabilirsiniz.
  • Genel olarak pek olumlu eleştiri alacağa benzemiyor ancak tam benim tarzım.
  • İzlenir cerez niyetine. Yanıltır umarım

• iyi bir film olabilir

• Taa Disney Hercules'den beri severim keretayı.Birde kanlı canlı görelim bakalım nasıl olacak.

Liam McIntyre ve Scott Adkinsin oynaması bile büyük bir artı.Spartacus izleyenlerin kaçırmayacağını düşündüğüm bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 14 Ekim 2013; 2:41:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liam da var
  • Scott bıraksa bu işleride yenilmez 4 ü çıkarsa

• çok iyi
  • Eskiden dizisi ve çizgi filmi vardı. Az izlemezdik. Umarım beklediğimize değer. Zaten bu türde fazla filmde yok.

• Herkül deyince insana daha fazla fantastik şeyler çağrıştırıyor. Dev veya dev denebilecek adamlar filan. Yani fragmanda böyle fantastik ögeler göremedim. Tabi her türlü izleyeceğiz o ayrı.
  • Keske film yerine dizi olsaydı diyebileceğim bir yapıt..Fragmanı onu gosterıyor
  • Fragman şaka gibi yav:))) Dizi fragmanı olarak bile orta halli bırakın filmi:D Beyazperde yüzü bile görmez bu anca dvd olarak dağıtılır ,B sınıf ayarında. Herküllük bir olay gram yok roma döneminde geçen bir gladyatör hikayesi. Kellan Lutz anca sığır güder o vücutla.Oldum olası sevemedim ruhsuz suratlıyı. Liam McIntyre ne işin var yav gözünü seveyim bu filmde senin filmin olsa izlerdim o ayrı :)

Dwayne Johnson'ın filmini bekliyoruz.En azından bir mumya ya da akrep kral kalitesinde olacağına inanıyorum.
  • alakasız film olmuş herkül ile hiçbir alakası yok bence bildiğin gladiatör ve 300 spartalı filminin kopyası ^^
  • Herkül böyle bişey değildi yahu
  • mart 2014 300 spartalıda geliyor aynı dönem aynı giysiler bakalım gişeyi hasılatlarını bölecekler galiba..

http://www.youtube.com/watch?v=leXo4-QLNVc#t=90
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

Herkül böyle bişey değildi yahu

haklısın..:D yeni dizi atlantisten etkilenmiş olacaklar..artık efsanlere normal insan karekterleri veriyorlar ve insanalrın abartılı anlatımların sonucunda efsaneeye dönüştüklerini anlatmak istiyorlar galiba..atlantis dizisndede herkül iri kemikli bir adam..:D kendi öyle diyor..ve pisagorun yakın arkadaşı..
  • mesaj bulunsun 1.sayfada, çıkınca izleriz muhtemelen
  • tanıtım videosu fean değil.izlenebilitesi var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.