Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.292
Cevap
23
Favori
59.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aynı kişiler. Tommynin sesi farklı sanırım bana öyle geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikler nextgen gibi durmuyor açıkçası hayal kırıklığı. PS5 remake diyince bu jenerasyon grafikleri bekliyor insan, part 2 gibi gözüküyor oyun güzel ama yani..

• TLOU favori 5 oyunumdan biridir. Ama bu oyun çok net bir silkeleme hamlesidir kimse kusura bakmasın. Santa Monica 4 sene uğraşıp Ragnarok yapıyor. Naughty büyük ihtimalle küçük bir ekibi tahsis ederek 1 senede bu oyunu yapıyor. Sonuç olarak bu iki oyun da 70 dolardan çıkıyor. Ayıptır yahu.

2-3 sene sonra PS Plus'a gelirse oynarım. Sektörde bu tür uygulamaları ne maddi ne manevi olarak desteklememek lazım.

• Esasında almayacaktım ama dayanamadım, iyi ki almışım. Şimdi kalktım başından, çok özlemişim :)

Tam fiyat yarım fiyat mevzularına girmicem, evet bence de 70$'a satılmamalı bu oyun orası ayrı! Amma velakin oyunun görselleri ateş ediyor :) Oyunun başındaki salgın gecesi sahnesini oynarken tüylerim diken diken oldu... Güncellenmiş grafiklerle beraber atmosfer müthişşşş gözüküyor.

Videolarda falan o kadar yükselmemiştim, aradaki farkı o kadar farketmemiştim ama canlı kanlı oynarken baya baya hoşuma gitti. "Aradaki fark" da öyle remastered seviyesinde falan değil, adamlar ciddi ciddi remake bazında grafik kasmış. Şimdi grafik kasmış diyince aklınıza saf PS5 grafikleri gelmesin tabii kii ama oyunun Part II'den de geri kalır yok, hatta yer yer daha başarılı! Hazır Part II'den konu açılmışken Part II'den aldığı birrrr sürü detay var oyunda; parçalanma efektleri, kan detayları, nişan alırken silahın horozunu çekmek vs. hep yeni oyundan transfer olmuş.

Kulaklık olarak 3D Pulse kullanıyorum, 3D sesleri de başarılı buldum. Sadece Dualsense'te silahı biraz daha etkili kullanabilirlerdi, Pistol kullanımı bir tık zayıf kalmış. Belki ağır silahlar açılınca farkı ortaya çıkar... Gerçi kafa çalıştırıp güzel buluşlar da yapmışlar, örneğin jeneratör gibi gürültülü ses kaynaklarına yaklaşırken kol titremeye başlıyor ve yaklaştıkça titreşim de artıyor. Mekan tasarımları ise değişime uğramış bazı yerlerde, geliştirmişler...

Oyunu alıp oynamak tamamen tercih ve bütçe meselesi... TLOU damarınız kabardıysa, bütçe müsaitse, kardeşlikle al sat yapıp oynayın işte mis gibi olmuş. Al sat yaptığınız takdirde üzmez yani! Yahut da bekleyin Plus'a gelsin o zaman oynarsınız, sonuçta bildiğimiz TLOU :) Ben pişman olmadım şahsen, Türkçe Dublajı açıp altyazıları tamamen kapattım, film tadında oynuyorum valla!

• Herkes bu remake için farklı farklı bir şeyler diyorlar. Demek ki oyunu oynamadan anlayamayacağız neler döndüğünü .D

• dimontales kullanıcısına yanıt

Evet yakından tanıdığım bir ağabeyim kendisi. Cem Kurtoğlu.

• Tek kelimeyle mükemmel gözüküyor oyun. 4k HDR Fidelity modu ateş ediyor
    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 2 Eylül 2022; 5:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUElAnalistaDeBitsyoutube
    Buy games at Instant-Gaming for all platforms with discounts! https://www.instant-gaming.com/es/?igr=analistadebits https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS Compra juegos con grandes descuentos en Instant-Gaming: https://www.instant-gaming.com/?igr=analistadebits https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS
    https://www.youtube.com/watch?v=ewGqHrbOQPc&feature=youtu.be

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Tamam Sony'yi severiz, çok güzel oyunlar yaptırıyor ama paragöz işte başka açıklaması yok. Para cukkalama oyunu. En azından tepkilerin sadece bizde değil de dünya çapında olması sevindirdi.

• Tartışmalar fiyat şu bu bir yana dursun oyun görsellik olarak mükemmel gözüküyor oynayanlara şimdiden iyi oyunlar darısı bize olsun inşallah :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben beğendim animasyonlar geliştirilmiş sevindim, ilk videolarda yavan geliyordu oynayınca öyle değilmiş. Grafikler part 2 den kesinlikle daha iyi özellikle NPC yüz modelleri kat kat iyi detaylar harika zaten. Hamam böceklerine ışık tuttuğunuzda dağılması önceki oyunda var mıydı hatırlamadım.

Dualsense kullanımı nefis, diyaloglarda titreme özelliğin açın çok güzel keşke her oyunda olsa :) tabancada bir tık tetik daha sert olabilirdi. Şu geliştirmelerle part 2 yi tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum.

• ne gibi duruyor? böyle yorumlar yapmayın komik oluyorsunuz cidden:))

• Fiyatı falan eleştirene saygım varda grafikleri elestirenin fikri geçersizdir

• azizcan79 kullanıcısına yanıt

adam next gen gibi durmuyor demiş hayal kırıklığı demiş:))) buna ne demeli?

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten öyle. Kesinlikle tartışma çıkarmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Series s i gamepass avantajından dolayı aldım. Bir de ps5 stoğu olmadığından. Pişman da değilim aslında orada da güzel oyunlar oynadım. Ama bana hikayeli oyunlar daha çok hitap ediyor. Benim için oyun film gibi olmalı. Giriş gelişme sonuç olacak ve sonunda o tatmin olma duygusu ile oyun final yapacak. Yani sonunda bitirmiş olmanın verdiği hazzı almam lazım. O nedenle asla Multi oyun oynayamiyorum. Sonsuza kadar sürüyor çünkü 😀

Belki de yaş itibariyle böyle düşünüyorumdur. Misal dün plustan başladım last of us a. İşte bu dedim ya. Xbox tarafında bulamadığım buydu işte benim. İlmek ilmek işleniyor oyun. Adeta efsane bir film veya romanmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 2 Eylül 2022; 10:45:41 >
  • Benim için harika olacak ilk çıktığında 2 haftada bitirdim dahada oynamadım düşün 2 sene oldu 😅 ps5 alıp güncellenince bitiricem dedim bekle bekle gelmedi. Bu sefer platinlemeyi düşünüyorum part 1 de platinleyeceğim.

• Tahmin ettigimiz uzere oyuna baslayan herkes grafiklere hayran kaliyor ... Bi kac kisi hala 480p Youtube izleyip sallamaya devam The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

Taşş gibi Remake olmus dun gece basindan kalkamadim ... Adim atilan her yere bir suru next gen detay basmis Naughty dog, karakter modelleri ve animasyonlara sapka cikarmak lazım ...

Acikcasi bu kadar detayli bir gelisim ben bile beklemiyordum helal olsun ...

TLoU gibi efsane bir oyun artik daha efsane ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 2 Eylül 2022; 12:7:28 >
  • Oyuna az önce başladım bende.Grafikler gerçekten çok güzel duruyor.40 fps modu çok güzel olmuş gerçekten.

• Ben çok uzun süre önce bitirdiğim için mekanlar konu hepsi bana yeni gibi geliyor ve tam anlamıyla muhteşem oldu. Grafikler çok çok iyi. Oyunun türkçe dublaj olması da ayrı bir güzel olmuş. Çünkü oyunu oynarken altyazı okuyalım derken bir çok ayrıntıyı mimikleri çevreyi de kaçırıyorduk. Ayrıca çevrede bulunanların da türkçe konuşması onları anlamamız oyunun içine daha çok çekiyor. O konuşmaları büyük ihtimalle kaçırıyorduk altyazı olunca.
    Oyunun fiyatı konusunda ilk alacaklar için normal. Ama zaten bu oyuna sahip olanlar için yükseltme ücreti tarzında birşey yapmaları gerekirdi. Uc4 gibi 100 TL değil 300 TL 30 birim veya 40 birim olurdu ondan daha fazla emek olduğu için.
    Resident evil 2 gibi bir remake yapılmadığı sürece oyuna zaten sahip olan kişilerden tam oyun parası alınmasını doğru bulmuyorum kendi adıma.

• Anlayamadigim bir şey var. Millet , sanki yeni oyunmuş gibi hypelanmis. Elbette ilk defa oynayacaklar için konuşmuyorum. Yani bin defa oynadık, ps3te,ps4te. Ayrıca öyle süper grafiklerde yok bence.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.