Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
24
Favori
63.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

oyun baştan sona yapılmış remake. Böyle bir oyunu başka bir firma yapsa 50 dolardan mı satardı sence?

• Oyun şov yapıyor şov. Sadece yerli değil yabancı forumları da takip ediyorum.

Herkes yer yer P2 den bile kaliteli grafiklerde olduğunu kabul etmiş.

Sonuçta ortada Native 4K + RTX ile coşturulmuş bir oyun var.

Daha önce de demiştim. Bu oyuna giydirenler, onca laf edenler vardı. (Bir kaç video izledikten sonra)

Onları bir de oyun çıktıktan sonra görmek isteriz demiştim. Sonuç ortada. THE LAST OF US kendine yakıştığı şekilde tekrar geldi.

Fiyatlandırma konusuna lafım yok, savunmuyorum. Aksine esefle kınıyorum fiyatını.

Ama teknik olarak çok iyi bir oyun karşımızda. Aynı hikayeyi oynamam diyenler almasın oynamasın. Onlara da hak veriyoruz.

Ama P1 ile P2 nin muhteşem uyumu ile bir bütün yaratıldı.

P1 de işlemem tamam. P2 nin remastered sürümünü bekliyoruz. Son olarak da P3 gelecek ve bana göre bu muhteşem şaheser son noktasını koyacak.

Bu oyunun sıfırdan yapılması 3-4 sene sürerken remake 6 ayda yapılıyor.

Firmayı ben de seiyorum, oyuna da bayıldım ama bu fiyat FAZLA.

hem de bu aynı oyunun 2. kez makyajlanışı.

5-6 sene sonra remake in remastered ını mı yapacaklar. ona da mı 70$ fiyat biçilecek.

Marka seviciliğinden bir kurtulun artık.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • 6 ayda yapıldığını nerden biliyorsun dostum? Bu konuda bir bilgi var mı? Remake dediğin olay o kadar basit bir olay değil. (Örnek Dead space remake mesela)Öyle olsa her oyunun remake i 6 ayda yapılırdı. Fiyat konusu cidden artık kabak tadı verdi bence. Başta da dediğim gibi fiyatı fazla bulanlar oyunun indirme girmesini yada ps plusa eklenmesini bekleyecek bu kadar basit

• Yeni generasyon grafikler ve ozellikle Dualsense destegi mukemmelmis, herkesin istisnasiz kabul ettigi iki buyuk olay ki bu da Remake'i almak icin yeterli sebep zaten baskasi niye bosa cene yoruyor anlamadim ...

Kesin bir sey de var ki Part 1'den sonra 2'yi de Pcye getirecekler o da Director's Cut olarak gelir native Ps5 icinde yaparlar onada day 1 cekerim kacmaz ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU Daha sonra Factions ve Part 3, Naughty dog asla sektirmez kaliteden ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok heyecanlıydım ama day 1 almayacağım bir exc. oldu. Remake diyip remastered yapıp full fiyattan satıyorlar insanlar aptal değil. İzlediğim ve gördüklerim grafiklerin geliştirilip ve dualsense desteği eklemek remake olmuyor. Oynanışa hiç bir şey katmamışlar dolayısıyla sağlam bir indirim görmeden almayacağım. Zaten okuduğum tüm yabancı kaynaklar ve türk kaynaklarda aynı şeyi söylemiş hayal kırıklığı...

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • 99 site incelemesi, cikan 89 ortalama (2 tane daha 100 gelse 90 olacak) = hayal kırıklıgı The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 1 Eylül 2022; 13:16:33 >

Naughty Dog bile karar veremedi ne olduğuna. Remake, Rebuilt, Re-Remastered...

Oyunu hiç oynamamış olanlar için bulunmaz nimet ama oyunu hatmetmiş biri olarak çekiciliği çok düşük bana kalırsa. Ben son ana kadar ufak da olsa bi DLC eklediklerini duyururlar diye bekledim ama olmadı maalesef.

Ya , çerez parası falan değil. Öyle olsaydı ps5 lansmanında oyunlara 10euro zam gelince ortalığı ayağa kaldırmazlardı.

alım gücü diye bir şey var, eleman orada 70 euro ile 20 kere kendine hamburger alabiliyorken bu parayı oyuna gömmek onlara da çok para. Türkiye kadar pahalı değil kabul, ama yurtdışında da kimse çıkan her oyunu ilk gün abanmıyor, onlar da indirim kovalıyor hatta ucuz psn kovalıyorlar.

10 yıl önce türkiyedeki 70 lira ne büyük paraydı değil mi? Böyle düşüneceksin. Para birim bazda değerliyse 15 lira bile çok. 2000 li yılların başında çeyrek altın 30 liraydı, 30 lira çerez parasıydı diyebilir misin? Diyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ne açıdan bakıyorsunuz? ben remake bekliyorum ve gelen şey remake değil benim için hayal kırıklığıdır bu. Sen sadece grafik ve dualsense desteğine yeni oyun fiyatı verip normal karşılıyorsan o da senin tercih bir şey diyemiyorum.

edit: ben bu oyunu 3 kere oynadım remaster ve normal versiyonlarını benim için bu oyunda hiçbir yenilik yok oynamamı gerektirecek bir durum yok, remaster zaten hala çok düzgün duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 1 Eylül 2022; 13:43:29 >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Öfff ben biktim hep ayni cumleleri okumaktan ... Su oyun gece bi ciksinda almayanlar kenara cekilsin, gece baslayinca detaylari konusmaya gelirim oynayan arkadaslarla ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 1 Eylül 2022; 13:48:20 >

Sen remake görmemişsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 1 Eylül 2022; 14:1:35 >
  • Dost Kayaoğlu'nun ve Enis Kirazoğlu'nun incelemelerini izledim. Her şeyi geçtim de Ellie'nin düşmanların ve zombilerin önünden rahat rahat geçip onların Ellie'yi görmemesini halen düzeltmemişler. The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

doğru rebulit for ps5 diyor. Sonuçta ps5 için bu oyun rebuilt da dense bir remake. ne isterseniz onu deyin

Az daha dayan oyun cikinca sadece oynayanlar kalacak ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU Gece basliyor musun ... ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.