Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
24
Favori
63.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

işin en komik yanıda hala bu oyuna laf edenlerin olması. Şu kalitede bir oyun çıkaran bir firma yok hala bıdı bıdı. almayın oynamayın ozaman zorlamı aldırıyorlar size

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • console-master kullanıcısına yanıt

Aslında oyun bildiğimiz remake kategorisini bir tık yukarı taşımışlar. Animasyonlar olsun, çatışma sahneleri, parçalanma ve karakter derinliği çok başarılı, Işıklandırmalar ise ND kalitesinde. Yeni IP'lerini bu yıl gösterirler mi yoksa önümüzde ki sene mi görürüz bilmiyorum ama büyük oynadıkları kesin. :)

Aslında eleştirenler fiyatı hakkında eleştiriyorlar. Remake olduğunu onlarda biliyorlar ama Konu hikaye ve mekanları bilindiği için tam fiyat yerine yarı fiyat veya yarı fiyatın çok az bir miktar yukarısı söylenebilirmiş.

Burada Fiyatı Sony mi yoksa ND'mi son noktayı koyduğunu bilmiyoruz. Ancak Fiyattan şikayet edecekler ilk indirimi beklemeliler. Elde olabilecek güzel bir Yenilenmiş oyun olarak tutmak, arşive eklemek çok güzel olacağını düşünüyorum. :)

• aynen dostum sana katılıyorum.Valla fiyat konusu beni çok sıkmaya başladı artık. Ona bakacak olursak hiçbir oyunu almayalım oynamayalım. Hemen hemen her çıkan oyun pahalı artık bizim ülkede böylede olmaya devam edecek. Kardeşim kanada da yaşıyor adam fiyatı çerez gibi gördü ne varki diyor? Bize has bir olay yani bu fiyat olayı. Adamlar aşmış bir remake yapmışlar ki baya birşeyi elden geçirmişler neden 40 dolardan satsın?1-2 ay bekle indirime girince al oyna plusada eklenir zaten sonra

kegames veya gizala sitesinde bulabilirsin

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • console-master kullanıcısına yanıt

40 Dolar olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu. Oyun fiyatı duyurulduktan sonra hep fiyatı konuşuldu. Ama oyunda yapılan yenilikler, görsel kalite, yüz animasyonları, karakter animasyonları, ışıklandırmalar, yeni detaylar, Workbench olayı, parçalanma efektleri, kan efektleri ve buna ek olarak onlarca şeyler konuşabilirdik belki de, Ben elimden geldiğince bunu yapmaya çalıştım. Fiyatı herkesçe eleştirilebilir bir boyut ama arkada kaçırılan da belli bir emek var. :)

Neyse hocam dediğiniz gibi 1-2 aya kadar indirim gelir, belki 2023 gibi PS Plus'a da eklenir. Orada da oynanabilir.

Ama ortaya çıkardıkları Remake gerçekten şuan ben Yeni Nesil oyunum diyen oyunlara da taş çıkartacak cinsten. :)

• Fiyat gerçekten pahalı ama abartilmasida saçma kimseye zorla satmiyorlar ilk gün oynamak istemeyen plusi beklesin gelecektir,Gta5 i sayısız kere sattılar her sene aynı oyun coda,fifaya tam oyun parası isteniyor böyle olay olmuyor

Ama ND bu oyunu alanlara ileride çıkacak olan standalone online oyunu bedava verseydi çok iyi olurdu kimsede laf etmezdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hmm peki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen firmaya destek olmak için 10 tane al hocam.

kimse oyuna kötü demiyor.

oyunda yenilik yok, part 2 animasyonları eklenecek diyorlardı yok.

zaten güzel gözüken oyuna SADECE grafik güncellemesi getirmiş adamlar buna alkış mı tutmamız gerekiyor?

bu kadar grafik fetişiniz varsa niye konsolda oyun oynuyorsunuz pc alsanıza.

sadece grafik yenilemesi olan oyuna açgözlü gibi 70 euro istiyor adamlar siz de savunuyorsunuz dikkat edin yorumlarda kimse oyuna kötü demiyor rezalet fiyat politikasını eleştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 1 Eylül 2022; 10:38:31 >

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• oyunun çıkmasına saatler kalmış hala fiyat eleştirileri 🤣🤣 birde sanki herkez arşivlik alıyormuş gibi pahalı yorumları yapıyor 50-60 liraya kirala oyna, kardeşlik ile al oyna sat hatta daha ucuza gelsin. Amaç oynamaksa çözüm çok

yok 1 tane alıncada oyunu oynayabiliyorsun. Nerde yok ya o kadar video gösterildi geliştirlmeler üzerine ki oyunda hiç gelişme yok demek art niyetten başka birşey değil.

gamespot oyunda 80 vermiş mesela oyunun artıları için şunları demiş. Aynen oyun sadece grafikten ibaret!!!

The Good

The improved visuals make for a prettier and more meaningful experience thanks to the incredibly vivid detail in the faces

The combat feels much tighter thanks to handful of quality-of-life improvements

The tremendous suite of accessibility options sets a new standard for accessibility in games

There are tons of new unlockable goodies to pour over well after finishing the game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 1 Eylül 2022; 11:59:12 >

Piyasada Ps studios exlerinin dışında hangi oyun next gen hissettiriyorki?

xboxda yarış oyunu var bi başka?

Oyun kesinlikle bir başyapıt.

AMa Sony bizi tokatlamak istiyor. Benim sıkıntım sadece bu.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Yaa sabah aksam yazsinlar takmayin, cogu alip oynayacak oyle ya da boyle göreceksiniz ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU Gece 12'de hic bir yorumun onemi kalmiyor, başliyoruz next gen tokat şova ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

seni sony değil Türkiye ekonomisi tokatlıyor. demin mesajımda da yazdım kardeşim kanadada çerez parası dedi oyun için.

oyunun pahalı olmasından bahsetmiyorum. Tam oyun parası istenmesinden bahsediyorum.

onun için sakız parası olması gerekirken çerez parası olması da tokatçılıktır bana göre.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.