< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (35. sayfa)

-
-
0 değil oynayanlar var:
System specs are
GTX 1660ti (Laptop)
RAM 16GB
Virtual RAM set to ~16GB (from SSD)
Game Version: 1.0.1.5
In Game Settings:
Graphics: High
Display: 1080p (FSR2 with Quality)
FPS capped to 60
While playing getting FPS: ~40-60
Note: Don't try to change the graphics settings after going into the mission (100% crash)
-
son güncellemeyi yaptım hala yükleme ekranı uzun sürüyor oyun ssd ye kurulu oyuna giremek uzun sürüyor gene
-
Ryzen 5600 rx 6700xt 16 gb ram ile oyunu m2 ye kurdum ana menüde sürekli 7-8 fps neden acaba? Gölgelendirici 34 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duzelmıs sanki oyun daha ıyı geldi son güncelleme ıle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
performans da güzel bir artış var full ayarlarda 20 25 fps alıyor iken 40 fps alıyorum artık ayarları yukarı çekebilriim eskiden tüm ayarlar orta iken 40 fps alıyordum yavaş yavaş toparlanıyor oyun diyebiliriz
edit ara ara drop oluyor 18 e düşüyor fps sonra 30 35 arası gidiyor ara ara 45 e kadar çıkıyor yüksek ayarlarda bir tık ileşme var ama hala daha 1-2 update daha yemesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Mart 2023; 23:19:38 > -
Gamepad sorununu düzeltmişler mi son güncellemeden sonra? Deneyen oldu mu
-
Gameplaylere baktım da silah boşa mı var hiç kullanıldığını görmedim
-
Dualsense ile sorun yok hocam Xbox ı bılmıyorum
Normal zorlukta bile oyun size bol mermi bol cephane silah vermiyor.Yakın dövüşe zorlanıyorsunuz.
-
Dualsense x programi varsa kapatin kapatinca calisiyor ben de dualsense tum tetikler aktif
PS'ye ait gamepadlerde sorun yok ama Xbox ve benzeri gamepadler kullanılmıyor oyunda.
-
ben kullanıyorum sorunsuz xbox gamepad i
-
Bu oyun 1 yıla anca adam olur. Firmanın portladığı Batman Arkham Knight malum, çok sonra adam olmuştu...
-
Ekstra bir yazılım indirdiniz mi? Bende analoglar sürekli takılıyor.
-
Sanırım bir güncelleme daha beklemek gerekiyor. Yine şikayet dolu ortalık.
-
yok sadece bluetooth ile eşleştirmiştim. unchartedi de bitirdim genel olarak da sorunsuz kullanıyorum.
-
Minımum 32 😂
Testing Gamesyoutube
How Much RAM Do You Need for Gaming in 2023?https://www.youtube.com/watch?v=d99XekWSm-I&feature=youtu.be
Bu oyun için birçok sorun yorumlarını okuduktan sonra kürekli versiyon indirip birde yeni çıkan patch yükledim yaklaşık 20 dakikada golgelendirme yüklendi 2k bir kaç ayar hariç genel ultrada ortalama 80 fps gpu 3080 10gb ısı değerleri 68-70 arası dual sense kablolu sorunsuz çalışıyor Xbox game pad de wireless sorunsuz aynı şekilde yalnız sony oyunlarında dual sense açık ara önde diger bileşenler ddr 4 32gb 3600 5800x3d de sn770 black e kurulu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwmania -- 31 Mart 2023; 0:42:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmanın hiç olmazsa şikayetleri dikkate alması ve arka arkaya güncelleme çıkarmasıda güzel, çok süründürmeden toplayacaklar gibi gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X