The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (36. sayfa)

-
-
oyunun adam olması 2 haftayı bulur gibi
-
-
Dualsenseyi tanıtmama rağmen tetikler aktif değil neden olabilir acaba? Diğer tuşlarda sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.06 (ikinci güncelleme ile baya topladı oyun sanki)
-
Son gelen 2 güncelleme ile en ufak sorun sıkıntı yaşamadım şükür erken hareket ettiler rtx 3060 ti kullanıyorum 8 GB vram i köküne kadar dayadım High ayarlarda 50 60 fps arası gidip geliyor full HD çözünürlük crash vs atma durumları da yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen ya son gelen yama iyi oldu, akıcılık arttı kaç saattir oynadım sıkıntı olmadı.
-
1.0.1.6 sürüm fena değil. 6600xt ile çoğu ayar yüksekte 50 60 arası fps var. Ancak Grafik belleği kullanımı çok yüksek. Bu şekilde sorunsuz oynanır ama 4070ti in bile 12gb belleği varken bu kadar yüksek grafik bellek kullanıyor olması çok kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 31 Mart 2023; 6:4:39 >
Dostum işlemci ve Ramin ne. Bende sorunlu diye hiç bulaşmadım şimdilik
bende 11400f işlemci 3060ti ve 16,GB 3200 cl16 ram var
Zaten bu nvdia hangi kafayla bu kartları bu kadar vramle. Çıkarıyor anlamış degılım 4070 ti 12 gb ise o zaman 4060 8 den felan cıkıcak bu kartların 16 gb felan olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vRAM kullanımıın ne yazık ki yamayla çözüleceğini düşünmüyorum
-
Rx6600 ile 1080p de düzgün akıcılıkta oynayabilen var mı oyunu?
06 güncelleme ile bir düzenleme var mı oynayan var mı bir yazın
Dün gelen güncelleme FPS problemlerini bir nebze çözmüş gibi. İlk haline oranla oyun daha stabil geldi gözüme. Ama %99-100 yük altında çalışmaya devam ediyor ekran kartı. 4080 kullanıyorum ve ucu ucuna ancak yetiyor gibi duruyor. Daha düşük sistemi olanlara sabır diliyorum cidden.
Hocam bende 4070 den 80 e gecıcem 2kda vram kullanımı ne durumda kaç fps alıyorsunuz
rtx 3070 8gb , i7 13700k 32gb ddr5 ram --- 2K çözünürlük, dlss kapalı (kürekli ilk sürüm kullanıyorum)
yüksek-ultra karşık ayarlarla ortalama 60-70 fps alıyorum. bana öyle sorunlu bir oyun gibi gelmedi. sadece vram kullanımını aşınca bi çökme yaşadım okadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 31 Mart 2023; 10:15:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X