Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Fail değilde üşengeçlik diyelim, ellerinde olan modellemeleri kullanmışlar.

Birde Uncharted 3'ün başı bir Güney Amerika ülkesinde geçiyor, İspanya'da değil

Arkadaşlar bir güzel detay daha buldum, bu büyük ihtimal söylenmiştir ama

Tommy'nin bize verdiği resmi hatırlıyor musunuz? Sarah'ın odasında duvara asılı olan üç fotoğraftan biri o Her oynayışımda hayran kalıyorum.

O fotoğrafı Tommy'den kabul etmiyordu, Ellie verdiğinde kabul ediyordu ki çok hoşuma giden bir detayda Ellie'yi kontrol ederken envanterine bakarsanız o fotoğrafı görebiliriniz. İncelediğinizde 'Keşke bunu O'na verebilseydim' diyor.

Oha bunu hiç farketmedim. Deneyeceğim oyuna girdiğimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Hiç level almamışsında sana öyle geliyor, ileriki levellerde açılan özel eşyalar, teçhizatlarla çok şey eld ediyorsun, o zaman dahada zevkleniyor. Arkadaşlarla çok daha zevkli oluyor

Abi akşam müsaitsen atalım 2-3 el
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Hiç level almamışsında sana öyle geliyor, ileriki levellerde açılan özel eşyalar, teçhizatlarla çok şey eld ediyorsun, o zaman dahada zevkleniyor. Arkadaşlarla çok daha zevkli oluyor

Çok yüksek ihtimalle girerim :) online görürsen davet at hemen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2018

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar oyunu çıktığı gün almıştım dün ilk defa kutudan çıkan redeem kodu girip online oynamak istedim ama girdiğiniz kod yanlış veya artık geçerli değil gibi bir uyarı alıyorum. Yanlış girmediğime eminim kodu acaba belirli bir süre varmıydıki bu kodları kullanmak için?

Spot aldın büyük ihtimal kullanılmış oluyor arada aldığın yerden yeni kod iste verirler.

Teknosa'dan jelatininde bandrollü olarak aldım ilk ben açtım.

"The code you entered may not be correct or may no longer be valid"...Aldığım hata mesajı bu. Kodu oyunun olduğu bölgeden farklı bir hesaba giriyorum bundan kaynaklı olabilir mi? Yani oyun pal ben usa hesap kullanıyorum.

Kendi sorununuzu kendiniz tespit etmişsiniz.2. Bölge hesaba kodu girip,US'tan oynanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Hikaye iyi güzel de multiplayer olmamış lan.

Gears of War'a benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.

MP'nin neyi olmamış? Arkdaşlarla oynayınca aşırı zevkli

Ben tek girdiğim içinde sarmamış olabilir ama hiç saatlerce oynanacak bir multi gibi gelmedi.

İlk olarak herkes mıçar modunda yürüyor. Hiç normal yürüyen görmedim, oyundaki herkes ishal galiba.

Yere düşen takım arkadaşını kaldırması uzun sürüyor.

4'e 4 olması kötü. 5'e 5 olması daha iyi olabilirdi.

Naughtydog'un multi modlarını sevmiyorum zaten. Uncharted'ın da multisi hoşuma gitmezdi bu da gitmedi.

Herkesin o şekilde yürüme sebebi gizlilik.Diğer kişiler dinleme modu ile koşanları görebiliyor.Yada işaretleyebiliyor.

• Oyuna bugün başladım. Yüzde kaçını bitirdiğimize bakabileceğimiz bir yer var mı?
  • OYUN YÜKLE kısmına gelip kaydettiğiniz dökümanın üzerinde bir saniye kadar bekleyince görebiliyorsunuz.

Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama ben o şekilde bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 15 Temmuz 2013; 17:34:25 >
  • Arkadaslar bende oyunu alali 2 gun oldu online oynayan arkadaslar benid3 eklerlerse sevinirim beraber oynariz PSN:gogop_
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

OYUN YÜKLE kısmına gelip kaydettiğiniz dökümanın üzerinde bir saniye kadar bekleyince görebiliyorsunuz.

Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama ben o şekilde bakıyorum.

Tamam teşekkürler.

@Ata-ozkan Hep fifa oynuyordum değişik bir şeyler lazımdı bunu aldım. Gece ekelrim unutmazsam.

Hacettepe türkçe tıp yazdım ben. sen ing yazdın sanırım.
  • quote:

quote:

zevki arkadaşlarla oynıycan çıkan bir multi bence de olmamıştır, her türlü sıkmadan eğlendirmeli multi, 9. haftadayım sıktı beni

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

quote:

zevki arkadaşlarla oynıycan çıkan bir multi bence de olmamıştır, her türlü sıkmadan eğlendirmeli multi, 9. haftadayım sıktı beni

Bu oyunda işler biraz daha farklı. Örneğin BF3'te tek başına oynarsın. Gidersin adam öldürürsün, ramboculuk yaparsın, tek başına 10 kişiyi bile öldürürsün.

Ama TLoU'da 4 kişisin, mermin sınırlı. Herkes kendi başına gidip çatçatpatpat tüm takımı öldürmeye kalkarsa mıçarsın. Eğer kişiler birbirinden habersiz oynuyorlarsa, hepsi farklı bir yere dağıldıysa, tereyağından kıl çeker gibi soykırım yapar adamlar. Bu nedenlede eğlenemezsin oynarken.

Örneğin oyunu ilk aldığımda hiç zevk almamıştım ama sonradan arkadaşlarla konuşarak taktiksel gidince herşey daha güzel olmaya başladı. Bu oyunu taktiksel oynayınca eğlenirsin.

• Multi daha nasıl olabilirdi ki?
    İnsan nufüsunun %60'ının tükendiği ve kıtlık süregelen bir dünyaya böyle bir multi olur.
    Mesela Left 4 Dead'da 4 kişilik bir oyun.Çünkü bu konsept'e bu kişi sayısı uygun.
  • Eklersen şimdi başlarız oynamaya onlineyim. Kulaklık da var. PSN imzamda
  • quote:

quote:

Ekler misin beni ?

• Şu oyunu 1 kere bitirmek oyuna hakaret. Çok sağlam bir kontrol sistemi var oyunun. Karakten ağırlığını hissediyorsunuz. Diğer özelliklerden bahsetmeme gerek yok zaten.

Animasyon konusunda ND 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Temmuz 2013; 22:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

quote:

quote:

Ekler misin beni ?

MP pek sarmadı beni ama ps ye geçince eklerim bir kaç el atarız

• 1 gibi başlıyacam oynamaya
  • Şakşakcılık yapmaya fazla gerek yok arkadaşlar tamam single efsane olmuş ama MP berbat

Son günde yay silahı ile 1 tane daha adam öldürmem gerekiyordu
    fakat oyun beni , başkalarının oyunu biterken oraya attı kimseyi vuramadan oyun bitti nufusun %40' ı öldü :S
    saatlerce multinin başından kalkılmayacak bir akıcılık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

Şakşakcılık yapmaya fazla gerek yok arkadaşlar tamam single efsane olmuş ama MP berbat

fakat oyun beni , başkalarının oyunu biterken oraya attı kimseyi vuramadan oyun bitti nufusun %40' ı öldü :S

Home tuşu ile çıksaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

Şakşakcılık yapmaya fazla gerek yok arkadaşlar tamam single efsane olmuş ama MP berbat

Sana göre berbat olabilir bence gayet keyifli.

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.