Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursada elinde Ps3 olup, sadece Last of Us'ı oynamam için kiralayabilecek biri var mıdır acaba?

Orjinal oyunu alıp, kişiye kira bedeli olarak hibe edebilirim, yada duruma göre bir fiyat görüşürüz.
  • Sonunda başladım dün gece, biraz daha biraz daha diye diye gece 2'yi buldum. Tek kelimeyle başyapıt, söylenecek söz bulamıyorum.
  • Bu oyunun çok kötü bir yanı var.

Dün GTA 4'ü koydum gündüz oyalanmak için. The Last Of Us'tan sonra PlayStation 2 oyunu oynuyor gibi oldum ve kapattım.

Bu oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlar sizi tatmin etmiyor. Keşke sona saklasaydım.
  • Arkadaşlar oyunu çıktığı gün almıştım dün ilk defa kutudan çıkan redeem kodu girip online oynamak istedim ama girdiğiniz kod yanlış veya artık geçerli değil gibi bir uyarı alıyorum. Yanlış girmediğime eminim kodu acaba belirli bir süre varmıydıki bu kodları kullanmak için?
  • Hikaye iyi güzel de multiplayer olmamış lan.

Gears of War'a benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex2605 -- 15 Temmuz 2013; 12:48:57 >
  • Oyungezer The Last Of Us'a kaç puan vermisti hatirlayan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar oyunu çıktığı gün almıştım dün ilk defa kutudan çıkan redeem kodu girip online oynamak istedim ama girdiğiniz kod yanlış veya artık geçerli değil gibi bir uyarı alıyorum. Yanlış girmediğime eminim kodu acaba belirli bir süre varmıydıki bu kodları kullanmak için?

Spot aldın büyük ihtimal kullanılmış oluyor arada aldığın yerden yeni kod iste verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Oyungezer The Last Of Us'a kaç puan vermisti hatirlayan varmi?

Baktım dergiye,9.5 vermiş. 1 yıldız,içerik zenginliğinden kırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

teşekkür ederim hocam geçen ay kesin bunlar dergiyi siyasi propoganda aracına dönüştürmüştürler diye almamıştım dergiyi hiç sevmiyorum alakası olmayan yerlerde siyaset yapılmasını insanların arasını bozuyor.Bu arada ne kadar süre oynanırda ne kadar demişler?hani künye kısmının altında
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim hocam geçen ay kesin bunlar dergiyi siyasi propoganda aracına dönüştürmüştürler diye almamıştım dergiyi hiç sevmiyorum alakası olmayan yerlerde siyaset yapılmasını insanların arasını bozuyor.Bu arada ne kadar süre oynanırda ne kadar demişler?hani künye kısmının altında

Böyle büyük bir yayın organın ülkedeki olaylara sessiz kalması beklenemez.Level de aynısını yaptı zaten.

"Almadığınız her an kayıp desem,yeterli olur ?" diye not düşmüşler. 1 Hafta gösteriyor imleç,ama ben 1 aydır oynuyorum. Copy/Past yapmışlar her oyuna.Remember Me,CoJ:Gunslinger...

• quote:

quote:

quote:

Yaşadığımız ülkede; demokrasi, adalet ve özgürlükler üzerine tepkisiz kalanlardan olmadığı için Oyungezer ekibini daha çok seviyorum. Keşke alıp okumuş olsaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

quote:

quote:

Yaşadığımız ülkede; demokrasi, adalet ve özgürlükler üzerine tepkisiz kalanlardan olmadığı için Oyungezer ekibini daha çok seviyorum. Keşke alıp okumuş olsaydınız.

Evet kesinlikle katılıyorum da,ama bazıları özgürlük-demokrasi adı altında bazı siyasi partilerin,illegal örgütlerin,ideolojilerin propogandasını yapıyor çok kez gördüm bunu.En iyi örneği halk tv ve ulusal tv iyi hoş tamamen olduğu gibi olayları yansıtıyorlar ama aynı zamanda çok kötü insanları kışkırtıyorlar.100 kişi dikmende protestoya çıkıyor halk ayaklandı diye gösteriyorlar bence insanların el ele verip yakıp yıkmadan önce beraber nasıl bu durumu düzeltebiliriz diye düşünmesi lazım.Şiddetle hiç birşey düzelmez

• Dergileri eleştirirken farkında olmadan siz de siyasete giriyorsunuz konuda. Eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 15 Temmuz 2013; 15:57:00 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    haklısınız istemeden konuyu saptırdım.en iyisi konuyu kapatmak
  • Oyun gerçekten harkulade fakat o saldırınca ısırıp öldüren yaratık kafalıların tiplerinden hoşnut kalmadım o nasıl bir şekildir öyle ne olduklarıda belli değil nasıl bir şekil vermişler öyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Hikaye iyi güzel de multiplayer olmamış lan.

MP'nin neyi olmamış? Arkdaşlarla oynayınca aşırı zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Ben tek girdiğim içinde sarmamış olabilir ama hiç saatlerce oynanacak bir multi gibi gelmedi.

İlk olarak herkes mıçar modunda yürüyor. Hiç normal yürüyen görmedim, oyundaki herkes ishal galiba.

Yere düşen takım arkadaşını kaldırması uzun sürüyor.

4'e 4 olması kötü. 5'e 5 olması daha iyi olabilirdi.

Naughtydog'un multi modlarını sevmiyorum zaten. Uncharted'ın da multisi hoşuma gitmezdi bu da gitmedi.

• Gece arkadaşımla konusarak oynuyodum, şimdi kulaklık takılı değil gibi gözüküyo. Onda da böyleymiş. Ne oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Ben tek girdiğim içinde sarmamış olabilir ama hiç saatlerce oynanacak bir multi gibi gelmedi.

İlk olarak herkes mıçar modunda yürüyor. Hiç normal yürüyen görmedim, oyundaki herkes ishal galiba.

Yere düşen takım arkadaşını kaldırması uzun sürüyor.

4'e 4 olması kötü. 5'e 5 olması daha iyi olabilirdi.

Naughtydog'un multi modlarını sevmiyorum zaten. Uncharted'ın da multisi hoşuma gitmezdi bu da gitmedi.

Hiç level almamışsında sana öyle geliyor, ileriki levellerde açılan özel eşyalar, teçhizatlarla çok şey eld ediyorsun, o zaman dahada zevkleniyor. Arkadaşlarla çok daha zevkli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2018

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar oyunu çıktığı gün almıştım dün ilk defa kutudan çıkan redeem kodu girip online oynamak istedim ama girdiğiniz kod yanlış veya artık geçerli değil gibi bir uyarı alıyorum. Yanlış girmediğime eminim kodu acaba belirli bir süre varmıydıki bu kodları kullanmak için?

Spot aldın büyük ihtimal kullanılmış oluyor arada aldığın yerden yeni kod iste verirler.

Teknosa'dan jelatininde bandrollü olarak aldım ilk ben açtım.

"The code you entered may not be correct or may no longer be valid"...Aldığım hata mesajı bu. Kodu oyunun olduğu bölgeden farklı bir hesaba giriyorum bundan kaynaklı olabilir mi? Yani oyun pal ben usa hesap kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 15 Temmuz 2013; 16:03:31 >

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.