Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COLLECTOR'S EDITION şuan mediamarktta var arkadaslar onsiparis acele edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

1 hafta önceden gelmiştir ama çıkış gününü bekletiyorlar cumadan önce bir yerde satışa çıkmaz.
    Eskiden 15-20 gün önceden alırdık artık spotun anlanı kalmadı fiyatlarıda nerdeyse psnle aynı yaptılar

• Oyunun Collector ve Special edition sürümleri mediamarktta satılmakta almak isteyen arkadaşlar acele etsin

Collector:

Special:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Haziran 2020; 15:25:45 >

• Oyun Perşembe gecesi açılıyor sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Almayı heveslenip stok yüzünden alamayanlar acele etsin çok fazla stok olduğunu sanmıyorum

• quikbuster Q kullanıcısına yanıt
    Hind psn ise perşembe 21:30

• Selamlar

Oyunun ilk kısmını indirdi ve kalanını indirmiyor. Çıkmadan önce mi açacaklar kalanını indirmeye? Böyle bir durum mu var yoksa başka bir hayatla mı karşı karşıyayım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Almayı heveslenip stok yüzünden alamayanlar acele etsin çok fazla stok olduğunu sanmıyorum
    Amazon Special'ı tekrar stoğa soktu ve alabildim aynı anda MMarkt da stoğa geldi umarım erken gönderirler.
  • 1349 tl ABO
  • hepsi açık hocam indirmenin oyun 79 gb 79 gb de indirilebilir durumda gecen hafta cumadan beri.
  • quote:

hepsi açık hocam indirmenin oyun 79 gb 79 gb de indirilebilir durumda gecen hafta cumadan beri.
    Oyunun kullanıma açıldığı gün yeni bir güncellemeden bahsediliyor doğru mu acaba? Eğer doğruysa kaç gb olacak.
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    o güncelleme ön yüklemeye dahil olmuştur hocam 79 gb nin içindedir yani oyunun açıldığı gün tekrar bir güncelleme indireceğini zannetmiyorum.
    Ben şahsen min 5 GB ilk gün yaması bekliyorum
  • quote:

o güncelleme ön yüklemeye dahil olmuştur hocam 79 gb nin içindedir yani oyunun açıldığı gün tekrar bir güncelleme indireceğini zannetmiyorum.
    Kardeşim ağzına sağlık. Oyunu kendi internetimde indirdim kardeşimde internet çok zayıf. Yeni bir güncelleme yoksa makinayı kendisine göndereceğim. O zaman yarın kargoya vereyim hafta sonu oynasın garibim. Tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 16 Haziran 2020; 16:4:48 >
    Rica ederim.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Collector's Edition için bir acaba oldum MediaMarkt'ta sepete ekleyip ilerledim ama 4 haftadan daha uzun bir sürede teslim yazıyor
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Koleksiyon sürüm tükenmiş bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Koleksiyon sürüm tükenmiş bile
    Bekleyelim bakalım.Stoğu açarlar belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 16 Haziran 2020; 16:12:15 >
  • Dağıtım tam hızı ile devam ediyor sanırım. :))

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.