Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Evet hocam tanıtıldı.İçerikleri ise aşağıdaki resimde yer alıyor.

Dijital Eskiz Kitabı – 48 SayfalıkEskiz Kitabı

Oyunun Tamamını İçeren Metal Kutu

Heykel

Görsel Baskısı/Mektup

Ellie’nin bilekliği

6 Rozet

Dört yapıştırma

Dijital Oyun Müzikleri
    Ghost of Tshushima’yı demek istemiştim hocam :)
    Onun içeriğine bir baktım da, nerede tlou2 deki güzellik nerede o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Türk basınından oynayanlardan gelenler

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUTHE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUTHE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 2 Haziran 2020; 19:57:29 >

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam en az takipçili hangisi bunlardan , belirledikleri sınır ne kadar acaba inceleme kopyalarını göndermek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Harbi aralarındaki en az takipçili olan kim hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Hocam en az takipçili hangisi bunlardan , belirledikleri sınır ne kadar acaba inceleme kopyalarını göndermek için.
    Sayılarına bakmadım ama bakalım
  • 12 hazirandan sonra buralara uğramamak lazım sağlam spoiler döner bekleyecez yoksa bu youtuber gençlere güven olmaz basar spoilerı gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twitter hesaplarında durum şu:

Hakkı Altan: 72.100
    Can Sungur: 72.000
    Metmellow 59.500 - instagram: 133.000
    pequuen : 57.800 instagram: 134.000
    Mesut Çevik: 48.300
    Murat Sönmez: 30.700
    Level: 12.400
    Ersin Kılıç: 4.930
    Emin Çıtak: 2.691
    pixopat: 2.434
    Burak Akmenek: 1702

Sizler için liste yaptım.

Not: Paylaşımlarını gördüklerimi paylaştım.
  • HepsiSonyye collector edition sürümü gelecek miymiş beyler soran oldumu?

• Burası E3 değil mi

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Türk yayıncılardan biri oyun şöyle güzel böyle güzel demiyor. Halbuki fikir belirtmek serbestmiş neden inatla az bir şey konuşmuyorlar anlamadım

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Sordum ve çok az gelecek o yüzden satışı olmayacak gibisinden garip bir cevap aldım.

• Yasal bir şey mi bu? Sonuç olarak Sony , hepsisony ye bu ürünleri satması için yollamıyor mu? Az geliceği için satmıyacağız ne demek?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam dün Murat Sönmez bir tweetinde yasak olduğunu, yabancıların yasaklara uymadıklarını, kendilerinin uyduklarını söylemişti.

NOT: DAHA SONRAKİ ATILAN TWEETLERDE OYUNUN SADECE BİR BÖLÜMÜ ÜSTÜNDE YORUMA GİDİLEBİLDİĞİNİ, YAPILABİLDİĞİNİ BELİRTMİŞ MURAT ABİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 2 Haziran 2020; 20:32:9 >

Bu listede eksiklik var Enis Kirazoğlu nu eklememişsin başka editörler eklenmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 2 Haziran 2020; 20:30:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Çünkü yabancıya en fazla uymazsa konsol konsol aksesuarları ve oyunları bir daha göndermezler öyle bile olsa adamlar için çerez parası bile değil bunlar. Ama burda aynı ürünleri göndermeyi keserlerse hangibirine para yetiştirecekler hepsi bedava. Sponsorlukla geliyor. Bunu riske atmazlar. Şimdi ps5 çıksın pintipandasından başlarlar aşağıya doğru konsol oyun göndermeye. Sonra bunlar video çeker overgame sağolsun ps5 göndermiş sürpriz yapmışlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Bu listede eksiklik var Enis Kirazoğlu nu eklememişsin başka editörler eklenmemiş
    Dediğim gibi paylaşımlarını gördüklerimi ekledim, Enis Kirazoğlu paylaşım yapmamış.
    O adam oyun gitmediğine inanıyor musun Kesin oyunu oynuyordu Onun için paylaşım yapmamıştır oyunu alıp da sosyal medyadan bildirmeyen çok editör vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

O adam oyun gitmediğine inanıyor musun Kesin oyunu oynuyordu Onun için paylaşım yapmamıştır oyunu alıp da sosyal medyadan bildirmeyen çok editör vardır
    Tabiki inanmıyorum paylaşanları ve gördüklerimi listeledim sadece
  • Bu arada bugün İstanbul'daki çoğu spotçuyu aradım.Bilgi almak istedim.Sizlerle de paylaşayım.Birkaç spotçu artık SONY MERKEZLİ oyunların çıkış tarihinden önce satışa çıkarılamayacağını, çıkış gününde çıkabileceğini söyledi.SONY izin vermiyormuş.Birisi ise 17-18'i gibi geleceğini, 18'inde ÇOK YÜKSEK ihtimalle satışa çıkarılacağını söyledi.Ben anlam veremedim arkadaşlar.Ben İstanbul dışında ikamet ediyorum.Merak ettim, bilgi almak istedim İstanbul'daki spotçulardan, farklı yorumlar aldım.İlginç bir durum.. Başka oyunları bilmiyorum ama SONY bazlı oyunlar DEPO'ya gelse dahi, eğer spotçu tanıdığın değilse erkenden almak çok zorlaştı galiba.Bende birkaç senedir dijitalden alışveriş yapıyordum, ihtiyacımı karşılıyordum.Ama böyle bir 'şaheseri' KUTULU şekilde almak istedim.Artık erkenden gelme faslı gerçekten bitmiş sanırım.. Eğer tanıdığın yoksa sevgili arkadaşlarında dedikleri gibi çok çok zor ihtimal erkenden alabilmek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 2 Haziran 2020; 20:53:53 >

• Hocam Enis Kirazoğlu Instagram hesabından oyunu indirirken fotoğrafını paylaştı zaten.Ama Twitter'dan falan, Instagram harici başka platformdan bildiri yapmadı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.